Вынікі з 1 па 10 з 10
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207

эрг і fap я хацеў бы зайсці далей.

прывітанне ўсім.

як вы ведаеце, ужо год я займаюся некалькі рэчаў, на аўто....што тычыцца scodifche у мяне ніколі не было праблем, заўсёды робяцца па большай частцы на лаўцы, якія-то трэба эмулятар я выкарыстоўваю яго часта і не ў мяне праблемы.

я зрабіў цюнь fap і эрг з рознымі праграмамі, якой ecu safe, я не рады, я ў захапленні....не, я ведаю, што менавіта яны робяць, і часам яны робяць дрэнныя жарты.
    Часам мне даводзіцца перапрацоўцы файл чаму не робяць добра, нават з іншым праграмным забеспячэннем.....мне не падабаецца, як я працую, нават калі ў рэшце рэшт вынік я атрымліваю.

2 дн. таму я ўзяў за валасы ecu, што не хацеў ведаць, дзяліць, на шчасце, я ведаю, як рухацца, і я бяру ўсё больш і больш засцярогі, у рэшце рэшт мне ўдалося апрацаваць файл, але гэта прымушае мяне задумацца, што, як часта рэкамендуюцца і лепш зрабіць гэта ўручную.

Інфармацыю ў сеткі я ліслівец рэчы, informazino fremmentare, і мы гаворым пра біт і indirzzi былой дадзеных у выпадку.

Кароткі абмен аўто,у мяне альфа 147 ўзяў нядаўна, размеркавання, турба, вадзяной помпа і шмат іншых работ, усе яны зробленыя ў адзіночку, зараз я ў татальнае недавер да механікам і, калі справа даходзіць да маёй машыны, і што мая спадарожніца аддаю перавагу злавацца на сябе, што мяне дражніць плаціць авансам, часта, каб зрабіць працу (і мая дрэнная звычка), а затым заўважыў, што ты не зрабіў працу або зрабіў з нагамі.

Я не тая, хто просіць зніжкі, не ў кантэксце цэны, калі ты скажаш мне, я то плачу, але занадта часта дражнілі, не кажучы ўжо пра электронікі, вы ўжо ведаеце, як я думаю, не трэба, але мае 21 гадоў вопыту, я іх нашу з сабой як тэарэтычны, чым практычны.

Мая альфа-гэта добра, але мне не падабаецца ў выкананні, мне не падабаецца, як рэагуе рухавік нават калі і ракета.
    Думаючы, што гэта маё, што мне не адказваюць, я спрабаваў іншыя з падобнымі рухавікамі і мне гэта не падабаецца.

Я не знаходжу ў ес мала, каб зрабіць, і я вырашыў вярнуцца да маёй ібіцы гэты раз 1.9, раней у мяне быў 1.4 80cv інжэктар помпа, а таксама, што ён даваў нам, хутка, як, мала, і і 1.9 не менш, у той час як альфа і самай серыі ёсць я павінен думаць, і ў шляху, то і на цягніку не магу апусціць.

Менавіта на гэтым я хацеў бы пачаць змены з выключэння эрг.

я з domomande:

1 я Магу зрабіць, эрг і fap з ecm ?... у гэтым форуме я чытаў хто-небудзь, што ён робіць.
    2 кіраўніцтва з тэарэтычныя асновы трывалая і практычная, нават платны, дзе я магу знайсці яе?

дзякуй у inticipo, каб над чым мы можам дапамагчы, што тут нават хто-небудзь з вас гатовы даць мне руку.

Разумею, што, магчыма, многія з вас мяне там пашлюць, таму што не пайду светлы, і я магу зразумець .

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    99
    не з'яўляецца і г. д., што робіць egr і fap, пачаць з нуля: расклад, як ecusafe і раз апрацоўваюць файлы ў аўтамат, і г. д. трэба ў "руках" і некалькі клікаў з вашага кулака, каб прымусіць яе рабіць рэчы, у сутнасці ты такі, каб рабіць рэчы.

Падрабязныя кіраўніцтва іх няма, вы можаце паспрабаваць яго на youtube, але чым больш практыка, тое, што я пагарджаў, кажучы "інфармацыю ў сеткі ліслівец рэчы, informazino fremmentare, і мы гаворым пра біт і indirzzi былой дадзеных у выпадку." у гэты кактэйль з рэчаў, што вы павінны пачаць біцца галавой, напэўна, свой 147 не было нават на гэта, таму што не мае ніякага дачынення да зайздрасці TDI.

У любым выпадку свой ібіца ў інжэктар помпы, верагодна, вы можаце зачыніць egr з раз, але для вырашэння fap прыйдзецца рабіць гэта ўручную

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў dragusdrake Visualizza Messaggio
    не з'яўляецца і г. д., што робіць egr і fap, пачаць з нуля: расклад, як ecusafe і раз апрацоўваюць файлы ў аўтамат, і г. д. трэба ў "руках" і некалькі клікаў з вашага кулака, каб прымусіць яе рабіць рэчы, у сутнасці ты такі, каб рабіць рэчы.

Падрабязныя кіраўніцтва іх няма, вы можаце паспрабаваць яго на youtube, але чым больш практыка, тое, што я пагарджаў, кажучы "інфармацыю ў сеткі ліслівец рэчы, informazino fremmentare, і мы гаворым пра біт і indirzzi былой дадзеных у выпадку." у гэты кактэйль з рэчаў, што вы павінны пачаць біцца галавой, напэўна, свой 147 не было нават на гэта, таму што не мае ніякага дачынення да зайздрасці TDI.

У любым выпадку свой ібіца ў інжэктар помпы, верагодна, вы можаце зачыніць egr з раз, але для вырашэння fap прыйдзецца рабіць гэта ўручную
    Прывітанне, дзякуй за ваш адказ.
    Ну мая 147 ніколі не дакранаўся да ****llo карты менавіта таму, што ёсць шмат рэчаў, якія я не ведаю.
    На жаль, мне гэта не падабаецца.
    І верагодна, што я быў няправільна зразуметы.
    Я ведаю, што ecm не з'яўляецца ў,аўтамат і праўда не ніколі не выкарыстоўваў.
    Гэта дакладна, што я шукаў, і навучыцца рабіць гэта ўручную, я б нават
    Ведаць тое, што,я раблю не толькі навучанне.
    Я пакладу пад, і мы бачым, што,выходзіць, як толькі я бяру ibiza

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    99
    У цябе ідэі вельмі зьбянтэжаны , калі на праграмы, як на ўраджайнасці 147 :P
    Ну, цяпер вазьмі Ібіцы, але праблема застаецца, вы не можаце пакласці свае рукі да тых часоў, пакуль не навучышся

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў dragusdrake Visualizza Messaggio
    У цябе ідэі вельмі зьбянтэжаны , калі на праграмы, як на ўраджайнасці 147 :P
    Ну, цяпер вазьмі Ібіцы, але праблема застаецца, вы не можаце пакласці свае рукі да тых часоў, пакуль не навучышся
    Не магу растлумачыць лепш.
    Вы не сумняваецеся....карты я зрабіў што-то,не ў адзіночку ,а не на або дызельных рухавікоў апошніх.
    Факт, што я не магу праводзіць эксперыменты на кліентах.
    Паглядзім, пакласці разам гэты кактэйль з рэчы і рабіць працы годныя.
    Добры.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў MustangGT Visualizza Messaggio
    Не магу растлумачыць лепш.
    Вы не сумняваецеся....карты я зрабіў што-то,не ў адзіночку ,а не на або дызельных рухавікоў апошніх.
    Факт, што я не магу праводзіць эксперыменты на кліентах.
    Паглядзім, пакласці разам гэты кактэйль з рэчы і рабіць працы годныя.
    Добры.
    асабіста я спрабаваў у пачатку абмеркавання, дзе хто-то маімі ж сумневамі, што і дзе хто-то дапамагаў, былі размешчаны файлы і спампаваць і праверыць я пачаў разумець, то я тэставаў на маёй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    Прывітанне Mustang GT!!
    Не механік,кухар або што-небудзь яшчэ,я займаюся зусім іншым,але рукі на маёй машыне гэта мае сродкі, не ставіць ніхто,я люблю "брудныя рукі".............
    Я просты аматар.я не знаёмы,скажам, пачатковец на форуме мне вельмі дапамаглі,ёсць 3g інтэрнэт, дзе апісаны найпадрабязнай чынам усе справы.

У рухавік вашага Альфа мае велізарны патэнцыял і ў сетцы есць кіраўніцтва і г. д., не вучаць асобна,але можаш зірнуць..........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў frenk85 Visualizza Messaggio
    Прывітанне Mustang GT!!
    Не механік,кухар або што-небудзь яшчэ,я займаюся зусім іншым,але рукі на маёй машыне гэта мае сродкі, не ставіць ніхто,я люблю "брудныя рукі".............
    Я просты аматар.я не знаёмы,скажам, пачатковец на форуме мне вельмі дапамаглі,ёсць 3g інтэрнэт, дзе апісаны найпадрабязнай чынам усе справы.

У рухавік вашага Альфа мае велізарны патэнцыял і ў сетцы есць кіраўніцтва і г. д., не вучаць асобна,але можаш зірнуць..........
    Аматар або няма, і вашыя парады заўсёды каштоўныя,часта ў вашай галіны, вы пераходзіце на ****lli а высокія
    Што мы не разумеем, каб быць у распараджэнні некаторыя інструменты, каб пачаць.

І праўда, у яе ёсць патэнцыял, але я не зусім рады, што Ў пачатку я быў у захапленні.
    вяртаючыся да тэмы ўстаноўкі і г. д., і працую трохі на яго паглядзім.
    Пачатак erg паглядзім, што атрымаецца.
    Калі з і г. д. я павінен быў знайсці, я магу думаць аб ходзе і інвестыцый на.
    Дзякуй усім за каштоўныя парады

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Мустанг вы дазволіце мне адно пытанне?

Але, што праграмнае забеспячэнне для рэдагавання вы выкарыстоўваеце? Не выкарыстоўвайце Winols,Не выкарыстанне, і г. Д., выкарыстанне, Map3D?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Мустанг вы дазволіце мне адно пытанне?

Але, што праграмнае забеспячэнне для рэдагавання вы выкарыстоўваеце? Не выкарыстоўвайце Winols,Не выкарыстанне, і г. Д., выкарыстанне, Map3D?

Ні адзін з гэтых....

я зрабіў 3 карты на бензін да цяпер, вельмі простыя і з прапрыетарнага праграмнага забеспячэння, называецца RACE, не ведаю, што сказаць, таму што я зрабіў у майстэрні механікам, які меў ласку навучыць на механіцы, тое нямногае, што я ведаю.

Дарэчы былі заўсёды імкнуўся, праграмнае забеспячэнне і падобны на, і г. Д., але толькі табліцы.

Калі я хачу даведацца што-то на картах ці так, ці я павінен уладзіць, і так я раблю, і калі гульня варта свеч, як апісана ў іншых пастах нейкі курс, мне не шкада, як тое ECM.

Напрыклад, калі вы механік, тое, што я, здаецца, зразумеў, ты вельмі добра ведаеш, што рабіць рассылання, на дызель, а потым на альфа-не прагулка.
    Я выдаткаваў 2 месяцы на вывучэнне і ўсё, паглядзіце на камплект, увод у эксплуатацыю ўчастка падыходзіць і дзякуючы якой-то адзін, у вас ёсць выбухоўка, каб зразумець, як не можа зрабіць шкоды.

І задавальненне, безумоўна, але гэта не мая праца, я не рады, што я зрабіў, я не хацеў гэтага рабіць, але па прычынах, растлумачана вышэй, для мяне ж яны былі вымушаныя.

Механік, дзе "супрацоўнічаць", калі я scodifiche, вядома, заплаціў, але і стаў прагным, калі вы хочаце, каб ён павінен быў пакінуць машыну і 800€!....100 менш, чым звычайны кліент.

І я C.......Я, што я страціў рахунак, колькі працаваць бясплатна я зрабіў!....у гэтым выпадку кантэкст цэны і так рабіць недапушчальна ўбачыў, што я зразумеў, што супрацоўніцтва і стала аднабаковым.

Ад cosndierare, што электроніка на аўто-гэта не мая асноўная праца, як апісана для scodifiche, у прыватнасці, і замен розных Боды, tacchimetri і г. д. у мяне няма праблем, не адрозніваецца ад фішак з іншых прыбораў, якія ўзятыя, як правіла, па гэтай прычыне я знаходжуся ў моцнае перавага, асноўныя прынцыпы заўсёды тыя, ce мала, каб зрабіць.

Так, што, калі я працую з праграмістам з банка.....я аддаю перавагу і, калі я дома ў мяне заўсёды ёсць выратавальны круг з поўны файл ад непрыемнасцяў.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •