хлопцы на golf 5 1.9 2006 дзверы ў дыягназе тры гараць свечкі, але свечкі ў парадку, не прыходзіць ток або лепш не прыходзіць intoprno 2 вольт, ад чаго можа залежаць у хто-то ўжо разумеюць?
хлопцы на golf 5 1.9 2006 дзверы ў дыягназе тры гараць свечкі, але свечкі ў парадку, не прыходзіць ток або лепш не прыходзіць intoprno 2 вольт, ад чаго можа залежаць у хто-то ўжо разумеюць?
Праверце таксама рэле, звязаныя з свечак, калі я правільна памятаю, павінен быць адзначаны нумар 100..
На некаторых golf 5 серыі, аднак мне прыйшлося замяніць cablagetto свечкі..
Vw ён забяспечвае, і гэта не так ужо дорага..
Рэле ў адсеку засцерагальнікаў з нумарам 100 l я бачыў, але модуль пад батарэяй не можаш быць больш дакладным ?
У любым выпадку, калі ёсць 2,8 вольт, таму праводка павінна працаваць
страляць па-дурному, гэта не тое, што адпраўляе форму нізкага напружання, каб пераканацца, што свечкі запальвання, калі ўсё ў парадку (2,8 вольт)? і падымаецца толькі калі ўсе ок на свечкі напальвання?
давялося мне давядзецца мяняць праводку.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Я не ўпэўнены, што праводка ў маім выпадку, таму што напружанне 2 вольт а праводка ўбудаваная ў адваротным выпадку я б 0 вольт (папраўце мяне, калі я кажу, фігня) акрамя таго, для першага ўключэння запальвання на працягу некалькіх секунд я не змагу атрымаць 12 вольт (некалькі секунд, на ўвазе 1o2)
Калі свечкі ок праверце раз'ем на яго эбу і вымярае напружанне непасрэдна ад іх, праблема можа быць там
праблема ў форме свечак, шукаць чорны скрыню, дзе адыходзяць правады, якія ідуць на свечкі
свечкі новыя свечкі запальвання драты ідуць у адзін круглы штэкер, ўстаўляецца ў гбц я знайшоў рэле, але я павінен замяніць яго для таго, каб зрабіць выпрабаванне ў форме свечак, я не магу знайсці мяне не адлюстроўваецца нават у ********