-
Ацяпленне smart
Хлопцы, у мяне смарт 451, і паветра выходзіць толькі з шкла, пярэдняга для оттайка не выходзіць з стоячы, і мне воздухоприемники пярэднія, думаючы, што гэта дэфлектар зняць і падключыць на стэндзе, я еду і працуе, паварочваючы ручку на прыборнай панэлі і падлучыўшы тэстар, я зразумеў, што на працягу некалькіх секунд, ёсць 12в, якія служаць для прывада dell прывад, пасля няма, і падае каля 1в, калі выключыць і зноў ўключыць карціну вяртаюцца 12в на некалькі секунд, ад чаго гэта можа залежаць, па-вашаму?
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Вы рабілі дыягностыку? Калі ты на аўто l прывад усталяваны толькі бясплатны самакат працуе?
-
вы толькі што ccent запальванне і павярнуць ручку прывада паварочвае, калі я пачакаю яшчэ крыху, не паварочваючы больш або лепш паварочвае рыўкамі quess, што не ёсць 12в і не можа пракруціць матор у прывадзе
-
матор прагрэецца?
можа быць загартавалі ў рух,
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Але калі вы кажаце, што ідзяце ў кадры, ты спрабуеш у сваю штаб-кватэру? Або знешні механізм? Ты праверыў лопасці, якія прыводзяцца ў рух ад электрарухавіка, калі ён рухаецца свабодна? Трэба зрабіць некалькі спроб,і тое, што ў пэўны момант цябе не больш 12в можа таксама залежаць ад таго, што выяўленая памылка(якім бы ён ні быў), а затым адключаецца харчаванне
-
Паспрабуйце зрабіць адаптацыю з дыягназам , безумоўна, з'яўляецца праблема канцавы выключальнік
-
Доказы таго, што я зрабіў:
1)Прывад адключаны ад аўтамабіля і падлучаны на лаўцы на 12в усе працуе спраўна і працуе.
2), падлучанага ў аўтамабілі ў працягу першых секунд круціцца потым спыняецца і ідзе ў здымкі, каб затым спыніцца .
3)разабраў я прывад зняў оладушки ўнутраных і падлучаны толькі матор ўнутранага прывада all sullavettura ў працягу першых секунд ОК, потым ідзе рыўкамі
4), перамяшчаючы савок з рукамі і мацавання d паветра змяняецца
-
Рабі, як я кажу , трэба адаптаваць канцавыя выключальнікі самокатов я раблю іх з texa перайсці на ацяпленне/клімат і знаходзіцеся.працэдура
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума