Прывітанне, хлопцы ў мяне праблема з няспраўнасці свечкі напальвання Fiat multipla 1.9 mjet 120 л. з.. На аўтамабіль ў пытанне ўжо мянялі 4 свечкі напальвання і замена модуля свечак напальвання,акрамя таго, праверылі праводку, што гэта нармальна.Індыкатар міргае пры ўключэнні харчавання, а на свечкі не прыходзіць напружанне.Праверка харчавання, якія паступаюць на модуль свечак напальвання, у мяне ўзніклі наступныя значэння ў рамках уключаны: станоўчае 12v,другі станоўчы да 11, 5 v, і трэці станоўчы каля 3.5 v, і, відавочна, адмоўны. Я заўважыў, аднак, што гэтыя станоўчыя застаюцца фіксаванымі ў часе,але, па меншай меры, адно павінна быць радкі для свечак запальвання, і так паказаць, каб потым скончыць...мне было цікава, калі ў каго-небудзь есць распиновка для гэтых модуляў fiat, улічваючы, што я не змог знайсці ў сеціве...кліент не мог пакінуць аўтамабіль, варта вярнуцца, як толькі можа, і хацеў бы вырашыць усе.апошняя інфармацыя,калі каманду дыягназ актывацыі свечак напальвання гэтыя будуць правільна карміць.дзякуй усім