Вынікі з 1 па 4 з 4

Абмеркаванне: Dodge Caliber 2.0 tdi...

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    6

Dodge Caliber 2.0 tdi...

Як толькі я ўбачыў раздзел, я не мог не падзяліцца з вамі гэтым файлам...
    Dodge Caliber 2.0 tdi, прыходзіць у майстэрню на эвакуатар, турбіна цалкам ўспышка (працоўнае кола на баку разгрузкі не існуе).
    Кліент кажа, што ён скардзіўся на падзенне прадукцыйнасці, так, з розных умяшанняў на ecu, зробленыя "прафесіянал", машына вярнулася на арыгінальнае выкананне, пакуль ён не вырас турбіна.
    Прачытаў файл ад аўтамабіля, і я быў у жаху, я думаю, што ніколі не бачыў так шмат невуцтва ў... я Пакідаю вам каментары... прыкладаю таксама файл знойдзены ў сеткі, выкарыстоўваецца для параўнання і ў выніку, каб аднавіць ecu...
    File Allegati Файл Ўкладання

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    на самай справе ты правільна зрабіў, што размясціў гэтую карту тут, таму што гэта проста анекдот,гэта значыць, змяняецца толькі ціск турбо і час overboost так страшна,падобныя крокам я бачу іх толькі на аўто з турбінамі, фарсіраваным, дзе вы хочаце, каб дасягнуць свайго піка, а пастаяннай зададзенай маг........
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    6
    Скажам, што прычынай паломкі турба было адразу зразумела XD за такую працу ён мае, а таксама выдаткаваліся на 300€, па яе словах,...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    204
    мама мяо не верыць>!!
    пашкоджанні з motop

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання