добры дзень, я прашу вас, эксперты, калі гэта няправільна або калі зрабіць 3 адтуліны ў фап , я чытаў тут на форуме, што многія сьюзан і прамыя трубы, якія плюсы і мінусы дзякуй
добры дзень, я прашу вас, эксперты, калі гэта няправільна або калі зрабіць 3 адтуліны ў фап , я чытаў тут на форуме, што многія сьюзан і прамыя трубы, якія плюсы і мінусы дзякуй
з майго пункту гледжання, свідраваць і гэта няправільна, таму што ў будучыні (рэчы ўжо разумеюць, у нашай майстэрні) кераміка можа злівацца, ствараючы корак або зламаць ствараючы шуму выхлапных газаў, што тычыцца трубкі, не бачу праўда карысна,мы проста здымаем для ўсёй керамікі fap пакідаючы cat і праблема вырашана.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
ок, дзякуй за заўсёды добрыя
у многіх autoofficine робяць адтуліны, толькі, а потым адключаюць на карце.
анке мы робім, як у вашай майстэрні msport
Гаворка, трубы замены, гэта карысна ў выпадку, калі вы хацелі б аднавіць першапачатковыя ўмовы асяроддзя ў будучыні... Я, як правіла, дзе я магу, - гэта рашэнне, якое я аддаю перавагу. Такім чынам, пазбегнуць скарачэння. ачысціць, зварыць і, што больш важна, ён пазбягае мець справу з парашкамі fap, якія ўжо сапраўды не карысныя для здароўя.
Няправільна, што замест прамовы з трох дзірак... у выпадку паломкі, і таму праблем у будучыні, шмат разоў не дастаткова, каб спампаваць рухавік павінен лёгка з коркі і ствараюць праблемы на турба, асабліва на высокіх абарачэннях.
я таксама не супраць трох дзірак, але шмат (МАЙСТРОЎ) па меншай меры, яны вераць, што дзіркі з'яўляюцца добрай альтэрнатывай перакананыя, што іх..
лепш працаваць, як гуляюць анке ў майстэрні msport
Я машыну страі вадасьцекавая труба, каб любы аўтамабіль і паставіць Арыгінальны выхлап з кліентам.. улічваючы, што "прыклад" на Audi 2,0 TDI PD каштуе каля 800 еўра новы каля 400 рэгенерацыі..
кліента, што адчуваеш сябе падманутым і не хоча, каб яго ўтылізацыі..
кліент, які хоча скараціць выдаткі і бедныя часы ", калі не celo даступнай гатовы" я адкрыю і закрыю..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Нават у нас у майстэрні, прамая труба або поўны выдатак
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 19-10-2016 да 12:57
добра сказаў cinquecentoturbo залежыць анке ад кліента