Старонка 98 з 111 PrimaПерад ... 488896979899100108 ... АпошняеUltima
Вынікі з 971 па 980 на 1107
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Ну добра , пагаворым пра mapa час ўпырску, калі няма, мы блытаем.*****і ты, узяўшы адзін з 24 крывыя ўзору, ціск падымаецца і ўвесь час падае..вы таксама павялічыць трохі значэння ў частцы dx крывой? усе крывыя?? тады я хацеў бы зразумець, што азначае для es la 15 крывой, як у 20 і г. д...г. зн., я зразумеў, што значэння IQ расце, але як мне зразумець, які адпавядае палове паскарэння? або тое, што ў 60% педалі..??і г. д.. для таго, каб не ісці на вачэй..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў bob125 Visualizza Messaggio
    Ну добра , пагаворым пра mapa час ўпырску, калі няма, мы блытаем.*****і ты, узяўшы адзін з 24 крывыя ўзору, ціск падымаецца і ўвесь час падае..вы таксама павялічыць трохі значэння ў частцы dx крывой? усе крывыя?? тады я хацеў бы зразумець, што азначае для es la 15 крывой, як у 20 і г. д...г. зн., я зразумеў, што значэння IQ расце, але як мне зразумець, які адпавядае палове паскарэння? або тое, што ў 60% педалі..??і г. д.. для таго, каб не ісці на вачэй..
    тады 24 крывых раўнасільныя iq (напрыклад: крывая 1 ставіцца да тое, што адбываецца 0.19 мм3/str) , замест 16 значэнняў, якія вы знойдзеце ў кожнай крывой ставіцца да часу ўпырску, каб мм3 паліва, якое трэба ўпырснуць (напрыклад: у першым павароце першага значэння, што вы знойдзеце гэта "900" дык гэта значыць, што для таго, каб надаць 0.19 мм3/str з 100 бар займае 900 us)
    каэфіцыенты пераліку 0.002930 для iq (адзінка вымярэння мм3/str) і ціск ў рампы ў eprom x 2 (адзінкі вымярэння у бар) я спадзяюся, што было ясна
    Алекс

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Досыць, дзякуй, Алекс..***** і ты ведаеш, што першы 0.19mm3? " str "будзе? не разумею тады, у сярэдзіне паскаральнік ( напрыклад,) у якой крывой.. можа, стаіць крыж з іншых карт, тыпу той педалі або ціск ў рампы? для таго, каб зразумець, наколькі iq вы спытаеце ў гэты момант?
    лепш павялічыць час, дзе ціск больш высокае, каб пазбегнуць паліце? аднак, калі вы хочаце, каб даць больш на нізкіх абарачэннях, так як на сёння ціск ніжэй, то неабходна павялічыць яшчэ трохі (4-5% es), дзе крывая з'яўляецца самай высокай? гэта правільнае разважанне?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Досыць, дзякуй, Алекс..***** і ты ведаеш, што першы 0.19mm3? " str "будзе? не разумею тады, у сярэдзіне паскаральнік ( напрыклад,) у якой крывой.. можа, стаіць крыж з іншых карт, тыпу той педалі або ціск ў рампы? для таго, каб зразумець, наколькі iq вы спытаеце ў гэты момант?
    лепш павялічыць час, дзе ціск больш высокае, каб пазбегнуць паліце? аднак, калі вы хочаце, каб даць больш на нізкіх абарачэннях, так як на сёння ціск ніжэй, то неабходна павялічыць яшчэ трохі (4-5% es), дзе крывая з'яўляецца самай высокай? гэта правільнае разважанне?
    прывітанне 0.19 таму што першае значэнне пасля 0 па восі y-68, які памнажаецца на каэфіцыент пераўтварэння 0,002930 нам 0.19 мм3/str, str, не ведаю, што адбываецца, але ўсё роўна ставіцца да запыце дызельнага паліва tot ціску ў рампы, я б рэкамендаваў знізіць час, каб пазбегнуць паліць, таму што павялічваецца знаходзіцца впрыски цяпер, калі поршань будзе ўжо дасягнуў вмт, таму ў выніку вы толькі прамыванне цыліндру з адноснай палілі, папраўце, калі я памыляюся, вакол, я чытаў, што для таго, каб мець што-то больш, трэба павялічыць макс 150 кропак на карце авансаў, папраўце мяне тут, калі я памыляюся
    Алекс

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Цяпер у мяне няма карты перад, пасля кіравання для разліку.. што тычыцца часу ўпырску, калі вы апусціце іх, калі ласка, увядзіце менш дызельнага паліва, а то і менш!! і падніміце іх занадта шмат,замест таго, паліць! мой трэнер мне падняў трохі правую частку ўсіх крывых, павялічваючы час пры больш высокіх цісках, ( машына не паліць).. цяпер мне цікава, калі для таго, каб даць вам больш сёння вы павінны павялічыць таксама ў левай частцы крывых, то з піка, так сказаць( раз на больш нізкіх цісках). ты, Алекс, не ведаеш, крывая 12 у якім становішчы газ/газ адпавядае?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Цяпер у мяне няма карты перад, пасля кіравання для разліку.. што тычыцца часу ўпырску, калі вы апусціце іх, калі ласка, увядзіце менш дызельнага паліва, а то і менш!! і падніміце іх занадта шмат,замест таго, паліць! мой трэнер мне падняў трохі правую частку ўсіх крывых, павялічваючы час пры больш высокіх цісках, ( машына не паліць).. цяпер мне цікава, калі для таго, каб даць вам больш сёння вы павінны павялічыць таксама ў левай частцы крывых, то з піка, так сказаць( раз на больш нізкіх цісках). ты, Алекс, не ведаеш, крывая 12 у якім становішчы газ/газ адпавядае?
    крывая 12 складае палову iq, так што я думаю на 50% паскарэнне, улічваючы, што падача кіруецца з педалі акселератара
    Алекс

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    str збіраецца ходу, г. зн. ход ці этап ...incomma мм для ін'екцый!
    хто-небудзь ведае, чаму там амаль заўсёды 2 карты? карта 1 і карта роднасна, што гэта не заўсёды так, як, на самай справе... чаго патрэбен другі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    str збіраецца ходу, г. зн. ход ці этап ...incomma мм для ін'екцый!
    хто-небудзь ведае, чаму там амаль заўсёды 2 карты? карта 1 і карта роднасна, што гэта не заўсёды так, як, на самай справе... чаго патрэбен другі?
    павінна быць карэкцыя асноўны
    Алекс

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Citazione Першапачаткова Напісаў alex210392 Visualizza Messaggio
    павінна быць карэкцыя асноўны
    Выправіць, што..Ну не разумею..Так, што больш важна? Не тое, што для халоднага рухавіка?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Citazione Першапачаткова Напісаў mjet10 Visualizza Messaggio
    Я спрабаваў змяніць час да трэцяй крывой, а затым дае вам 3% да all,апошні паварот паступаюць на 8%, то я змяніў абмежавальнікі і карта педаль, і выявіў прыкметнае паляпшэнне, то я дадаў break point на кожным павароце, і я заўважыў, што цягне аўто лепш, чым на высокіх.
    І posibile і гэта было мае пачуцце
    Прывітанне, але ў трэцім павароце я падняў ўсяго на 3% ці толькі частку? я пытаюся таму, што мой трэнер мяне падымаецца толькі частка dx крывой, г. зн. час высокіх ціскаў..
    Што значыць дадаць break point?
    дзякуй

Старонка 98 з 111 PrimaПерад ... 488896979899100108 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •