Не браць прыклады я тыпу, табе прыносяць толькі па-за дарогі.
я дадаю да запыце Дэні... для чаго яны патрэбныя?
у сеціве я знайшоў damos пункту 90cv цяпер, а я параўноўваю з маёй такім чынам, каб высветліць імёны і функцыі з тым, каб значэння пераўтварэнні а між тым, я выявіў, што на мой файл на карце, які ідзе ад адрасы 0694DE ў 06959C не што іншае, як абмежавальнік крутоўнага моманту, у залежнасці ад T° хладагент, у той час як іншая карта 8Х8 прысутнічае па адрасе 06360C гэта не больш, чым максімальнае ціск ў рампы, якая мае на ўсю карту, значэнне eprom 800, што, памножанае х 2 са зрушэннем -100 нас ад 1500 бар я спадзяюся, што было карысна для каго-то, выявіўшы гэтыя дзве карты
Алекс
Прывітанне, я прачытаў некалькі раз усё 97 старонак, але, на жаль, вы не можаце бачыць ўкладанні, у мяне засталося надзвычай моцнымі, некаторыя крокі або некаторыя карты..калі я кропкай 70cv, што вялікая пляма, 90 л. перанесена ад складальнікаў у Турыне, які ўсё часцей, але я не рады, асабліва, у вялікай ступені, што ў аснове мае рухавік больш капрызны і з праблемамі кіравання турба..вядома, вы можаце ўбачыць, што ён закрануў зарэгістраваны, я з'ехаў трохі наперад, але я не магу зразумець карту час прышчэпкі ад грыпу: у цэлым, калі я правільна зразумеў, усё, аб чым кажа і г. д., не з'яўляюцца правільнымі. Карта-гаворыцца ў правільным кірунку, кожны выгіб паказвае на IQ ( для эс-макс ў dx 60mm3, а потым спусціцца),але як зразумець, кожны выгіб, што адпавядае, як адкрыццё газу?
Я (у вялікай ступені, 90 л. с.) 24 крывыя, але калі не крывыя для кожнай абаротаў, яны крывыя, на падставе чаго?
Дзякуй.
Значэння ў залежнасці ад ціску ў рампы і iq у мм3 ўводзяць. Я не бачыў карты, але можа быць, што рэзкае паводзіны машыны звязана з крокам лішак гэтай карце. Калі ў вас ёсць інструмент для таго, каб пісаць, вы маглі б паспрабаваць пакласці на гэтую карту і пакінуць усё астатняе без зменаў
Але ціск ў рампы, у залежнасці ад таго, што падымаецца і апускаецца? узяўшы карту rail, здаецца, што газ(load) дзейнічае на ціск!( я думала, што гэта фіксаваная!! г) трэнер, я падняў трохі заключнай частцы ўсіх крывых, час ўпырску, ніжняя частка для, так бы мовіць, ад 5% да 10% ( у dx)..так што калі я на высокіх цісках, праўда?
пры павелічэнні абаротаў павінна ўзрасці ціск ў рампы да парогавага ўзроўню ў экю, аўтаматычна паніжае час ўпырску чаму на "х" абаротаў павінна надаць "х" мг дызельнага паліва, тым вышэй ціск і тым менш час адкрыцця фарсункі для ўпырску "х" мг, я спадзяюся, што было ясна, і я сказаў, што правільна, таму што, чытаючы карту майго 70cv так, я, здаецца, зразумеў, калі гэта так, я думаю, што будзе працаваць, калі ва ўсіх аўто
Алекс