таму што я думаў, што раблю гэта так, як было зроблена ў файле бэк дапамог падняцца ціск ў рампы
таму што я думаў, што раблю гэта так, як было зроблена ў файле бэк дапамог падняцца ціск ў рампы
Алекс
Як могуць, часы, дапамагае зрабіць ціск ў рампы?
І ўсё роўна мы вяртаемся.
Ты сказаў, што ведаеш, але цяпер ты кажаш, што вы скапіявалі.
Вывучыце яго, тут што accozzare шмат ідэй![]()
я хачу вучыцца, але не ведаю, у залежнасці ад таго, што памяняць значэння, калі ў якой-то формуле, або я не ведаю, я быў бы ўдзячны, калі ты дасі мне руку, каб зразумець, па меншай меры, як разлічыць
Алекс
Я мяркую, што ты не ведаеш, якая карта ў рампы ў гэты момант.. 068650
больш, што змены ў мінус не ў якім выпадку не аптымальныя, я прапаную паставіць на файл врі з egr off і вывучыць гэты marelli
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
068650 б карту rail, што ecm называецца parzializzato (map1), дзе па восі x у нас абаротаў у хвіліну, а па восі y iq са значэннем пераўтварэнні 0.002941 а вось z ёсць ад ціску ў рампы, са зрушэннем -100 калі я памыляюся, то папраўце, я зараз аб карце, для змены ў адмоўны што гэта значыць? чаму, правяраючы карту, акрамя карты, педалі не бачу значэння, якія спускаюцца пад 0
Алекс
Калі вы ведаеце, каэфіцыенты пераўтварэнні, вы павінны зразумець, нават карту час...
Паўтараю, як сказана вышэй, перакладзе, капіюючы ты ніколі не зразумееш, як працуе...
І павер мне, што хараство гэтыя рэчы, каб зразумець, як працуюць...па крайняй Меры для мяне!
я згодны ў поўнай меры, аднак я хацеў бы зразумець, як вылічваюць тэрміны, таму што ці за пост там быў хто-тое, што ён казаў, павялічваючы час таксама павялічваецца колькасць ін'екцый ўводзяць або што-то падобнае, таму я хацеў бы ведаць, калі там быў разлік вельмі дакладны, ці ён разлічвае "да ****cchiam" xD, тэрміны пазначаны ў us (мкс) на восі z, праўда?
Алекс
Што вы знойдзеце ў восі часу?
Мне цікава, ў святле таго, што напісаў, таму што вы зрабілі гэта такім чынам, і па якім прынцыпе.
паўтараю, і я ніколі не стамлюся гэта казаць...
Прычына, вы не робіце беспарадак рэчаў, прынятых онлайн!