Так, калі вы бераце Na панда 4x4 робіць тое ж самае (ад якой зыходзіць файл крычы, што я выкарыстаў).
Ок, чаму, гэта проста, калі вы ведаеце, што![]()
Калі вы 6jf, то вы можаце змяніць (і лінейныя) толькі для таго, каб мець чытанне ад дыягназу і магчымага аднаўлення ў значэнне, якое вы задалі.
Калі вы на 6f3 няма dpf, стаіць вышэй.
Калі вы на 6f3 з dpf, трэба змяніць і лінейнымі, у адваротным выпадку вы з-пад кантролю з кіравання ў дэпрэсіі.
ок, дзякуй, па-ранейшаму, таму варта паставіць і змяніць адзін 4-кантактны тып 147 або 159 такім чынам, каб не страціць recovery, цяпер мне нічога не застаецца, высветліць, якія біты абмежавальнікі, вынікаючы ўвесь пост і шукаючы значэнне 1500 на ўсю карту, выйсці з многіх адрасоў, некаторыя нават звязаныя з кантрольнай кропкі, якія адносяцца да абарачэннях з некалькіх карт
Так, але не проста паставіць датчык...таксама Неабходна линеаризовать
неабходна адзначыць, што адзін з бітаў абмежавальнікі са значэннем 1500 параўноўваючы маю карту, каб з гэтага паста я знайшоў, і размешчаны па адрасе 061EFC (max. залішні ціск па параўнанні з P. ATM), у той час як іншы біт абмежавальнік, які знаходзіцца побач, што павінна быць 061F52 я лічу, са значэннем 65535, што, мабыць, не адносіцца да ціску турба
Я хацеў дапамагчы, дзелячыся гэты ліст excel, які змяшчае адрасы і карты, цяперашні і шукае да гэтага часу, у маім эбу усталяваны на opel corsa c 1.3 cdti 69cv Marelli Num HW: 01246JO01D No SW: 1320X177 Часткі. Num:: 55187472 Cod ОМО: 0400163
я спадзяюся, што я зрабіў, што заўгодна, за любыя памылкі trascrittura, дайце мне ведаць