Старонка 91 з 111 PrimaПерад ... 41818990919293101 ... АпошняеUltima
Вынікі з 901 па 910 з 1107
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    114
    Citazione Першапачаткова Напісаў puntospeed1.3 Visualizza Messaggio
    Я карыстаюся гэтай магчымасцю, каб задаць пытанне сее-што, што здарылася са мной некалькі дзён таму.
    на ecu MJD6JFHW01ANum SW: 1064P148 Dis FIAT: 55186609 заблякаваны за маю бестурботнасць, файла нідзе няма,
    мы ставім рэзервовага капіявання panda MJD6JFHW02A No SW:1098S454 Dis FIAT: 51872438 дарэчы адзіны, які сыходзіў сярод многіх невытлумачальна.

Аўтамабіль ідзе ідэальна пераназначаны, і ўсё ў парадку, Але да 3000 абаротаў муфта апускаецца і з месца таму, тыпу launch control; або вульгарна, як гэта робяць новыя gpevo і г. д..
    вы ведаеце, калі гэты файл панда робіць менавіта так?? таксама на панду? у карту я не чапаў nnt дзіўнае.
    дзякуй.
    якой-небудзь навіны?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Так, калі вы бераце Na панда 4x4 робіць тое ж самае (ад якой зыходзіць файл крычы, што я выкарыстаў).
    Ок, чаму, гэта проста, калі вы ведаеце, што

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў генрых пантоны Visualizza Messaggio
    не магу спампаваць файл, але калі гэта, як я думаю, есць 2 абмежавальнікі ўсталёўваюцца на 1500, каб падняць на колькі трэба...
    ок, выдатна, я паспрабую адшукаць іх, магчыма, прыйдзецца памяняць датчык map або добра арыгінал?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Калі вы 6jf, то вы можаце змяніць (і лінейныя) толькі для таго, каб мець чытанне ад дыягназу і магчымага аднаўлення ў значэнне, якое вы задалі.
    Калі вы на 6f3 няма dpf, стаіць вышэй.
    Калі вы на 6f3 з dpf, трэба змяніць і лінейнымі, у адваротным выпадку вы з-пад кантролю з кіравання ў дэпрэсіі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў Дэні Visualizza Messaggio
    Калі вы 6jf, то вы можаце змяніць (і лінейныя) толькі для таго, каб мець чытанне ад дыягназу і магчымага аднаўлення ў значэнне, якое вы задалі.
    Калі вы на 6f3 няма dpf, стаіць вышэй.
    Калі вы на 6f3 з dpf, трэба змяніць і лінейнымі, у адваротным выпадку вы з-пад кантролю з кіравання ў дэпрэсіі.
    ок, дзякуй, па-ранейшаму, таму варта паставіць і змяніць адзін 4-кантактны тып 147 або 159 такім чынам, каб не страціць recovery, цяпер мне нічога не застаецца, высветліць, якія біты абмежавальнікі, вынікаючы ўвесь пост і шукаючы значэнне 1500 на ўсю карту, выйсці з многіх адрасоў, некаторыя нават звязаныя з кантрольнай кропкі, якія адносяцца да абарачэннях з некалькіх карт

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Так, але не проста паставіць датчык...таксама Неабходна линеаризовать

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    114
    Citazione Першапачаткова Напісаў alex210392 Visualizza Messaggio
    ок, дзякуй, па-ранейшаму, таму варта паставіць і змяніць адзін 4-кантактны тып 147 або 159 такім чынам, каб не страціць recovery, цяпер мне нічога не застаецца, высветліць, якія біты абмежавальнікі, вынікаючы ўвесь пост і шукаючы значэнне 1500 на ўсю карту, выйсці з многіх адрасоў, некаторыя нават звязаныя з кантрольнай кропкі, якія адносяцца да абарачэннях з некалькіх карт
    калі ты скажаш, што ecu я спрабаваў дапамагчы для таго, каб замяніць карту, па мне, гульня не варта свеч на 70 або 75 л. с., добры манометр, і вы больш упэўненыя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    калі ты скажаш, што ecu я спрабаваў дапамагчы для таго, каб замяніць карту, па мне, гульня не варта свеч на 70 або 75 л. с., добры манометр, і вы больш упэўненыя
    дзякуй, паважаны, свае пашпартныя дадзеныя ecu, такія:

Marelli
    Num HW: 01246JO01D
    Opel 1.3 Multijet
    Num SW: 1320X177
    Часткі. Num:: 55187472
    Код OM: 0400163

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    неабходна адзначыць, што адзін з бітаў абмежавальнікі са значэннем 1500 параўноўваючы маю карту, каб з гэтага паста я знайшоў, і размешчаны па адрасе 061EFC (max. залішні ціск па параўнанні з P. ATM), у той час як іншы біт абмежавальнік, які знаходзіцца побач, што павінна быць 061F52 я лічу, са значэннем 65535, што, мабыць, не адносіцца да ціску турба

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Я хацеў дапамагчы, дзелячыся гэты ліст excel, які змяшчае адрасы і карты, цяперашні і шукае да гэтага часу, у маім эбу усталяваны на opel corsa c 1.3 cdti 69cv Marelli Num HW: 01246JO01D No SW: 1320X177 Часткі. Num:: 55187472 Cod ОМО: 0400163
    я спадзяюся, што я зрабіў, што заўгодна, за любыя памылкі trascrittura, дайце мне ведаць
    File Allegati Файл Ўкладання

Старонка 91 з 111 PrimaПерад ... 41818990919293101 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •