Старонка 9 з 35 PrimaПерад ... 789101119 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 81 да 90-х 341

Абмеркаванне: змяненне авансаў ў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    я чакаў, што нейкі іншы чалавек умяшаўся,

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    відавочна, усе ведаюць ,як гэта зрабіць, акрамя мяне, змяніць гэты параметр....
    не ты адзін, я таксама не s?...і, каб пазбегнуць ўмешвацца і пісаць фігня я замолкаю і вас чытаю моўчкі
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    так, але ciccio стамляецца пісаць заўседы з звычайнымі хоча больш удзелу...і як ен памыляецца....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    так, але ciccio стамляецца пісаць заўседы з звычайнымі хоча больш удзелу...і як ен памыляецца....
    Хлопцы, я вельмі зацікаўлены ў гэтай тэме,
    на маім ecu я даў 1? у pi?. Мала рэчаў, але машына будзе ? шкода і ? адчувальныя змены.
    ? я не ведаю, як дапамагчы, чаму? я толькі зрабіла тэст, без вялікіх разважанняў, я пайшоў да інтуіцыі.
    Я не прафесіянал, а то ў мяне толькі невялікі досвед працы на маей машыне.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    клас у-ы? значыць, 5% прыросту?
    і ў якім месцы карты ты даў?на ўсей карце або толькі на высокіх абарачэннях?проста каб зразумець
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў мегамозг Visualizza Messaggio
    Хлопцы, я вельмі зацікаўлены ў гэтай тэме,
    на маім ecu я даў 1? у pi?. Мала рэчаў, але машына будзе ? шкода і ? адчувальныя змены.
    ? я не ведаю, як дапамагчы, чаму? я толькі зрабіла тэст, без вялікіх разважанняў, я пайшоў да інтуіцыі.
    Я не прафесіянал, а то ў мяне толькі невялікі досвед працы на маей машыне.
    усе f? булен....кожны, такім чынам, яго дзверы, яго вопыт і валоданне тэму...
    P. S:нават я прафесіянал.....наадварот....? я кажу, мая правільна ці няправільна, што мне ніхто не lincia калі я кажу, што недакладна..і без іншага не linciano нават не сябе ці іншых, калі вы пішаце рэчы, не зусім ідэальныя...
    Апошні раз рэдагавалася манро; 04-12-2012 ў 15:33

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    я не стаміўся, але не хацеў бы параўноўваць з тымі, хто кажа, што ведаць іх змяніць.. для ацэнкі, калі мой ragionamente пу? быць іп? ці менш справядліва..

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    можа быць, chris156 s?...? можа быць, з'? той dir? пацягнуўшы танцаваць метафар inconprensibili....тыпу ліфтаў і паверхаў будынка ўяўнай....не ў крыўду крыс!!!

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    змяненне delgi авансаў не ? што ў іншы свет.. вы павінны зразумець, што вы чакаеце, або дакумент, які вы адправілі, там напісаны наступствы...я хачу зрабіць зразумець, што змяненне v? выгляд у яго globalit?..для ен дасягне мэты, што можа быць што ўводзіць-й? дызель максімальнай нагрузкі або сярэдняй нагрузкі.. перш, чым мацуецца мэта, і тады вы ўбачыце, як да яго дабрацца праз адпаведныя вымярэння..

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    затым, пасля некаторых маіх пошукаў, я магу сказаць, што большасць людзей, якія іх змены d? крокам у пачуцце, на падставе вопыту, мелі.. толькі дызайнеры рухавіка ведаюць загадзя, неабходна выконваць пэўныя параметры, і я магу запэўніць, што на першым месцы metteno выкідаў і выдатак паліва..і адкалібраваныя з гарнірам з зменных мала прыкметная, як расходу, гістэрэзіс у egr, ціску турба... etc..

Старонка 9 з 35 PrimaПерад ... 789101119 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •