Стар. 9 з 11 PrimaПерад ... 7891011 АпошняеUltima
Вынікі 81-90 з 108

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    717x2=1434bar, y IQ. накшталт як трохі, што множання на 2, вы мае рэальнага ціску, не хапае толькі зрушэнне, але, па мне, можа быць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    я не думаю, што iq, будзе 11946 * 0,002941 = 35,13 што ? р? нізкі
    праўда, што ў z мы б фактар 2, але ў іншыя карты, не ? ніколі не было выкарыстана без зрушэння -100, а затым гучыць для мяне, р? дзіўна
    таксама можа быць абмежаванне на рэйку, але, магчыма, ўмешваецца ў асаблівых выпадках, а не ў звычайным рэжыме, нават, чаму? мне здаецца, што скарачэнне адбылося ў 1434 бар
    хто-то спрабаваў рэгістраваць ціск? мая марская свінка, з-за праблем у дыягностыцы, верагодна, звязаны з egr, здаецца, што вы цягнеце p? таму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    На маей свінкі? у дыягностыку з autocom даходзіць да 1500 бар праведных праведнікаў....міргае, але дастае. Там быў біт або карту невядома, што абмяжоўвае не павінен нават дабрацца туды, дакладна? Не ? што на corsa c'? які-то датчык (я маю на ўвазе рэгулятар ціску), які проста не падтрымлівае больш за 1450 бар?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    На маей свінкі? у дыягностыку з autocom даходзіць да 1500 бар праведных праведнікаў....міргае, але дастае. Там быў біт або карту невядома, што абмяжоўвае не павінен нават дабрацца туды, дакладна? Не ? што на corsa c'? які-то датчык (я маю на ўвазе рэгулятар ціску), які проста не падтрымлівае больш за 1450 бар?
    атрымаеце 1500 бар канстанты або ціск ? балерына? як вы папрасілі карту?
    калі вы на самай справе трымае ціск, патрабаванае той факт, што загарыцца індыкатар можа быць толькі кантроль дыягностыка

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    можа быць, але, як правіла, любы кавалак, электронны або механічны, усталяваны на рухавіку, не ? ніколі не выцягнуў да мяжы, трохі запас есць заўседы.
    проста ў мяне есьць час, я павінен паспрабаваць тую карту, што я напісаў вышэй

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Аднак сення ў мяне мільганула жа карце, апусціўшы значэння max карты rail (тая, што c'? таксама ў

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Драйвер ecm), апусціўшыся да значэння max 1550 (-100), адзначыўшы, проста хутка міргае індыкатар і перайшоўшы ад 3500 без папярэджання парэзаў. Толькі да 3500 абаротаў у хвіліну да і пасля не міргае. C'? тое, што памер 1450 бар, але мы не ведаем, дзе ?. Калі хто-то саветам,.....нас абавязацельствы там мы выстаўляем....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    па памылцы я напісаў 95 cv, а ? 105 (y momo) ...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    Дабрашчасныя вы, што толькі індыкатар міргае мне (gp 75), як я ей 1460 выключаецца уласны аўтамабіль... цяпер я здалася... параўналі карты цалкам (70-75-90-95 рэзюмэ), але ahim? не яны выйшлі... з damos, усе было б больш? ясна...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Хлопцы, але вы ацанілі, што, можа быць, і ўласная помпа, каб даць вам праблемы?
    У CP1 у 70cv і абмежаваная далекасць не памятаеце, як f? я магу паведаміць, але pi? ўстойлівыя ў доўгатэрміновай перспектыве..
    У CP1H 75-90cv і абмежаванай структурна у помпавыя М...Да і расходу таму 120 мг /4
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Стар. 9 з 11 PrimaПерад ... 7891011 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •