-
На жаль, я прапускаю. я не ведаю, калі на самай справе я гляджу на правільную карту. Павінна быць, карту smoke limiter map, калі я не памыляюся
-
карту ? тое, што абмяжоўвае вас IQ у залежнасці ад пары, у двух словах ? карту пераўтворыцца ў карту педаль...у вас месца экрана, так, па крайняй меры, разумееце!IMG_0618.jpg
-
Я не магу бачыць яе, не ў 80-х!
-
я ведаю, мне вельмі шкада...карту ? тое, што абмяжоўвае дызельнага паліва ў залежнасці ад крутоўнага моманту рухавіка, але не c ? на ecm, тое, што вы атрымліваеце з экрана, што ў вас апублікавана значэнне вышэй, я думаю, 72
-
ды цяпер я зразумеў. Зараз я спрабую выкарыстоўваць winols і паспрабаваць вырабіць адрасы
-
вельмі мне падабаецца, калі хто-то пазнае тое, што без цябе я кажу, вы таксама знойдзеце карты для цеплы старт карты перадаплаты ўсе ўбачыш
-
Карту цеплы старт я ведаю, і egr.. па крайняй меры тыя,
першыя, якія я бачыў
-
ок, тады вы ўжо? у добрым месцы, есць шмат іншых карт, паглядзець на гэты файл
-
Я бачыў, што не мала.. можа быць, я таксама вызначаны дасягненні і duration (але яшчэ шмат не ведаю, як мод
). Спачатку я спрабую даведацца, а тыя, што ўжо ведаю я, спрабуючы d добра зразумець сэнс прырашчэннем
-
У любым выпадку, я не мог яшчэ зразумець, што рэчы для стварэння дыяграмы.. Я спрабую зразумець, але, на жаль, не існуе прыбыцці..
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума