Я, аднак, umbro
Я, аднак, umbro
Увод у Карла crteam не ў крыўду, але было прапанавана, па-першае, у любым выпадку, хлопцы, занадта добрыя
як ужо сказаў, з фотаздымкаў вы бачыце, што вы паклалі schedino адлік, і без адаптара, то ты заплаціў (мы спадзяемся, што ўсе высновы зрабілі, кантакт), і вы павінны пакласці адаптар з яго тэлевізар з плоскім экранам, каб мяне правільна, для мяне есць сіл, так яшчэ і не бачыў, калі тыя, якія служаць, есць, у рэшце паведамленне, што вам і класічны, калі няма харчавання.
ps. не ў крыўду, але відэа прымушае мяне марская хвароба :-)
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
ну не ў крыўду уга!! мы скучаем па табе!! расследаванне я быў трохі ўсхваляваны, калі я зрабіў я быў супер актыўным, файн, разумеюць, што гэта было днем, і ен быў з 10 раніцы cghe я спрабаваў напісаць яе!! цяпер я пасылаю ў карла-так, давайце паглядзім, калі ? усе ок
Але я зразумеў, што не праблема
давайце выконваць правілы, калі мы хочам быць канструктыўнымі, давайце зробім гэта публічна, увесці асабістыя кантакты на гэтыя дыскусіі, нагадваю вам, што ? забаронена
выбачайце, леандра калі я не згодны з гэтым, як напісаў, ты не можаш адмаўляць, што рэчы не былі зробленыя ў аўдыторыі, пакуль у якой-то момант, цяжка будзе, калі вы павінны паспрабаваць інтэрфейс, які на форуме " вельмі цяжка, і ў гэты момант вы павінны адправіць яго па пошце, і мы павінны мець кантактаў, паколькі ВЕЧАРА былі адмененыя і многія з нас не маюць права выкарыстоўваць гэтую старонку http://www.professionalchiptuning.ne...member&u=15320 каб звязацца з іншымі карыстальнікамі, растлумачце мне раз і назаўжды, як павінны былі зрабіць хлопцы здачы кантакты для адпраўкі інтэрфейс на сонца? мая ня спрэчка, але запыт незаконным тлумачэнні, так што ў будучыні не будуць больш гэтыя праблемы.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.