Mhhhh... можа быць, вы сказалі, "дзеліцца на 2" чаму? лічылі цыкл, у адрозненне ад? ездзіць? Але градусаў градусаў... "/2" не ідзе!
Mhhhh... можа быць, вы сказалі, "дзеліцца на 2" чаму? лічылі цыкл, у адрозненне ад? ездзіць? Але градусаў градусаў... "/2" не ідзе!
ок, а то я яшчэ больш? у змяненне авансаў.
акрамя таго, сення ўвечары я тэставаў аўтамабіль, і я павінен сказаць, што з 2 градусаў паміж 1200 і 2000 аб машыну ? вельмі-вельмі вадкая і ўстане добра....затым я даў некалькі градусаў vgt-турбіны страціў уплыў адставанне...па крайняй меры, у частцы цяпер lavorer? лепш для опиливания дэталі...але мне здаецца, я на правільным шляху.
дзякуй, усе арыгінал
Тады, хлопцы, я распрацаваў гэтую карту, і апошняе змяненне-я зрабіў гэта сення раніцай, і я павінен быць сумленным, аўтамабіль ідзе вельмі добра....залы плаўна і хутка да 2000 абаротаў і пасля падаўжае вельмі добра,я не слязу, абумоўленае пара, прыязджаю хутка ў абмежавальнік і басейнам 200 нічога....нуль паліць хоць бы дзень, не ? прыкметна...і турбіна не працуе ніколі. наадварот, часта 140-150 шосты макс 1.2 бар....я вельмі задаволены, для? мяне прыцягвае erore каліброўкі эбу: я памятаю, што калі нм неабходныя перавысіў 450 даваў памылкі, але я іх пераадолець, дайце мне руку, каб зразумець, што значэнне я выдаў максімальны маштаб?
файл ori пасаду 1
http://www.professionalchiptuning.ne...hp?59-alfa-159
дзякуй
мне гэтую памылку даваў, каб праблема ў cecksum,я павінен быў выратаваць без драйвераў, і затым зрабіць гэта разлічыць праграміст
хм, сказаць па праўдзе, я не спрабаваў пісаць да золата, а потым зноў....і так як я павінен рабіць, каб не разлічыце chk ў titanium?
Карту пераўтварэнні нм/iq ? арыгінал? Гэтую памылку робіць пу? даць нават за тое,. Калі ўстаяце супыну таксама alzali ўсюды, і нават тыя карты, пры рэгенерацыі пасля чаго карту на врі.
Таксама праверце, каб ен не чапаў біт вакол.
bp li ўстаю ўсюды, нават у карты, названыя вамі.....тое, што я не ведаю ? карту пераўтварэнні нм/iq-чаму? я думаю, не было яе ніколі, выяўленая....хто-то мне можа паказваць?па крайняй меры ў раене і што шукаць...
thanks
"Справа? паліва ўпырскваецца"...тры восі: абаротаў рухавіка, нм, мм3 ўводзяць
Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў
ок дзякуй...але як кіраваць гэтай карце ў адпаведнасці з іншымі зменамі, каб не атрымаць памылку?
Гэтую карту вы можаце пакінуць арыгінальны да 100mm3, што з турба врі яны ўжо есць? занадта шмат.