У рэшце рэшт, я думаю, бескарысна, калі не зрабілі drag гонак. Калі ен павінен служыць паскорыць й? з 2000-2500 абаротаў, па прычыне, x машына спыняецца, вы не маглі б зрабіць.
У рэшце рэшт, я думаю, бескарысна, калі не зрабілі drag гонак. Калі ен павінен служыць паскорыць й? з 2000-2500 абаротаў, па прычыне, x машына спыняецца, вы не маглі б зрабіць.
Цярпенне-гэта цнота, моцныя, але што адбудзецца, калі гэтыя прабачэння?
але я ведаю, што павінен esserre ж на c8 і c39...калі вы ідзяце pottesti размяшчаць l, напрыклад, для c39
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
Я згодны з Ross-гэта рэчы, якія вы робіце-й? з разьбой, што паміж тым, што мой сябар c? удалося ўключыць яго на edc15c8 раней выкарыстаў перамыкач на провадзе, каб падмануць ecu аб тэмпературы рухавіка, але калі было добра, а цяпер і ес ўдалося
папрасіў прабачэння я памыліўся я хацеў сказаць, c7 edc15![]()
Віншую адзін, за ваша цярпенне і адданасць![]()
Цярпенне-гэта цнота, моцныя, але што адбудзецца, калі гэтыя прабачэння?
калі вы хочаце magarei можа зрабіць нас супольнікамі і ceracare праблема...больш мы лепш і
Для ecu, на якім працуе launch, вы можаце размясціць вашыя прыклады або, калі што-небудзь дзе шукаць?
Ен чытае толькі "ідзе" і "не ідзе", cos? па крайняй меры, вы пу? удзельнічаць-й? актыўна.
атрымаць файл ori edc16c39 і прымяняе гэтую тэорыю ki...і ен ужо зрабіў, можа азначаць, калі вы на правільным шляху