лічыце тое, што я табе адправіў крычы на 100для 100 на самай справе, калі адкрыць з дапамогай " тытана " вас прызнае яго правільным
вядома, дайце мне ведаць, калі я ведаю, шаравая маланка
лічыце тое, што я табе адправіў крычы на 100для 100 на самай справе, калі адкрыць з дапамогай " тытана " вас прызнае яго правільным
вядома, дайце мне ведаць, калі я ведаю, шаравая маланка
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
прабачце, я забыўся, - файл,..
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 20-01-2013 ў 21:19
на самай справе я не вяртаў на месца, ніколі cks і не разумела, то чаму?
у любым выпадку зарад і дайце мне ведаць, калі пойдзе ў ход
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 20-01-2013 ў 21:24
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
дзякуй вялікае!!
цяпер нагрузкі і дам вам ведаць.
сумневы..., каб аб'яднаць іншыя непрыемнасці...
flash-файл, які вы перабудоўваецца пішу з BDM правільна? у спалучэнні з функцыяй "экспарт", а затым імпарт "BL"??
я бачу, што c'? таксама кнопка Checksum.. я павінен гэта зрабіць пасля імпарту?
я кажу гэта таму, што? BDM не дазваляе мне працаваць на flash ці e2p па асобнасці, так як не прызнае сям'і ecu.
прымушае мяне рабіць аперацыю з поўнай (чытанне і запіс). гэта-тое, чаму? я кажу, што вам трэба? аб'яднаць флэш-файл, каб стварыць файл рэзервовага капіявання, каб мець магчымасць пісаць.
адзінае сумнеў ? : калі сума, я бачу, што c'? кнопка для кантрольнай сумы. я думаю, што я павінен выправіць cks. правільна?
grazieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee legendaryslave !!!
Вы вялікія!!!!! машына ? гульню!!!
Я ў цябе ў даўгу!!
Велізарны форум!!
.
не ўмяшацца, бачачы, што гэта была надзвычайная сітуацыя, але памятайце, што ў нас есць правілы, і калі мы вырашылі, што трэба мець пэўныя privileggi для загрузкі укладанняў, гэта значыць будзе", аднак, заўважыць, што вы вырашылі, я выдалю спасылку.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]