Стар. 9 з 14 PrimaПерад ... 7891011 ... АпошняеUltima
Вынікі 81-90 з 137

Абмеркаванне: Адмова P0091 Fiat Bravo 1.9 150CV

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Citazione Першапачаткова Напісаў oakley1 Visualizza Messaggio
    Поспех з альфа 159, 150 л. с., тое ж памылка ў дыягназе. Замяніць помпа высокага ціску( праблема даваў, нават адзін раз перапісаць l ori)
    ды я баюся, што вы злачынец-вы, ведаеце..., xk? у prex rail ? уласны арыгінальны..., верагодна, не можа стаяць за часы...датчык заўважае неадпаведнасць паміж мэтай/вымяраецца...і ідзе ў адмову...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    У 159, аб якой я казаў гаспадар сказаў мне, што помпа ўнутры было дастаткова разбурана. Паглядзець трохі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    То..даказана карту крычы..дэфект nonsi ўяўляе...а карту ke я надзеў на было ціску ў рампы арыгінал...толькі часу, вылічэнні для 100mm3...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bravosport150
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    мне са старой карце, што ў мяне, нават з ціскам арыгінальны і абмежавальнікамі устань, я для мяне-адмова!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    Я лічу, што з цы 100mm3 запыт больш, то помпа павінен працаваць трохі больш?... Аднак праблема c'? ? я думаю, вы presenter? нават карту ori рана ці позна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    сіцылія
    Et
    37
    Паведамленні
    129
    калі пры ўсім ori ўзнікае дэфект, як вам прапаноўвалі іншыя вазьміце яго з pompista і вы ўбачыце, што ? што-ы? проста, нават калі есць p? балюча,чаму? так не вырашыць ніколі.

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    вы спрабавалі мяняць карту?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Хлопцы..бескарысна перамыкацца ў пустэчу...карту mod (паўтараю rail арыгінал, толькі дастаткова часу, каб 100mm3) аўтамабіль ад p0091, з карту ori памылка не адбываецца...
    для быць, вядома, сумневы, што я вось (помпа, што ен родам), я павінен зрабіць часопіс у скрынцы перадач з карце мод і запісваць час, у якім узнікае памылка: ціск аб'ектыўных і вымяраных...але яны ўжо есць? упэўнены, што вымяраецца sar? менш, чым аб'ектыў...

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    аднак, калі вы паглядзіце мой першы пост у гэтай тэме, дзе я ўставіў малюнка графікаў факты, мой ціск вымяраецца, як правіла, была вышэй, чым мэта, але ў момант пашкоджання была менш.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Ок...праблема заўседы прысутнічае...зрабіў дыягностыку сення...як з карту rail арыгінал і толькі час, вылічаным для 100mm3, што карту rail moddata з вр 100mm3...памылка c'? і заўседы..., і вы пераканайцеся, што prex вымяраецца не дасягае мэты...у тыдзень, паспрабуе? у абыход фільтра дызель...вымераць ціск нізкая...і мы бачым..

Стар. 9 з 14 PrimaПерад ... 7891011 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •