У 159, аб якой я казаў гаспадар сказаў мне, што помпа ўнутры было дастаткова разбурана. Паглядзець трохі
То..даказана карту крычы..дэфект nonsi ўяўляе...а карту ke я надзеў на было ціску ў рампы арыгінал...толькі часу, вылічэнні для 100mm3...
мне са старой карце, што ў мяне, нават з ціскам арыгінальны і абмежавальнікамі устань, я для мяне-адмова!
Я лічу, што з цы 100mm3 запыт больш, то помпа павінен працаваць трохі больш?... Аднак праблема c'? ? я думаю, вы presenter? нават карту ori рана ці позна
калі пры ўсім ori ўзнікае дэфект, як вам прапаноўвалі іншыя вазьміце яго з pompista і вы ўбачыце, што ? што-ы? проста, нават калі есць p? балюча,чаму? так не вырашыць ніколі.
Хлопцы..бескарысна перамыкацца ў пустэчу...карту mod (паўтараю rail арыгінал, толькі дастаткова часу, каб 100mm3) аўтамабіль ад p0091, з карту ori памылка не адбываецца...
для быць, вядома, сумневы, што я вось (помпа, што ен родам), я павінен зрабіць часопіс у скрынцы перадач з карце мод і запісваць час, у якім узнікае памылка: ціск аб'ектыўных і вымяраных...але яны ўжо есць? упэўнены, што вымяраецца sar? менш, чым аб'ектыў...
аднак, калі вы паглядзіце мой першы пост у гэтай тэме, дзе я ўставіў малюнка графікаў факты, мой ціск вымяраецца, як правіла, была вышэй, чым мэта, але ў момант пашкоджання была менш.
Ок...праблема заўседы прысутнічае...зрабіў дыягностыку сення...як з карту rail арыгінал і толькі час, вылічаным для 100mm3, што карту rail moddata з вр 100mm3...памылка c'? і заўседы..., і вы пераканайцеся, што prex вымяраецца не дасягае мэты...у тыдзень, паспрабуе? у абыход фільтра дызель...вымераць ціск нізкая...і мы бачым..