Старонка 9 з 15 PrimaПерад ... 7891011 ... АпошняеUltima
Вынікі 81-90 172

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў гоку Visualizza Messaggio
    ...мама мая..я страціў даволі шмат часу, перш чым адказаць, каб паспрабаваць зразумець тое, што vedevi ты ( Winols) я думаю, вы выкарыстоўваеце тое,акрамя праблем ўстаноўкі,англійская мова,адсутнасць damos.... ? вельмі складаным, менш зразумелым, чым ecm... але ўсе ..тое, што я змяніў гэта ?' было зроблена дрэнна ці нават я рэдагаваў карты, якія не належаць тыя педалі і абмежавальнікі крутоўнага моманту?
    тое, што я не згадаў пакінь яго, як ты ўжо? зменена, астатняе паспрабуйце дакрануцца да яго, тады я гляджу...
    Вы, у любым выпадку выкарыстоўваю winols, ? значна менш зразумелым, але і нашмат больш? правільны ecm, скажам, што распазнаванне карты, то вы павінны зрабіць самі, зыходзячы з уласных ведаў, але калі чытаць пачатак посту над вамі я зрабіў у гэтым!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di goku
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    DUCATO_2.3_130CV_EDC16C39_NOEGR OKMAP2.rar

я змяніў дзве карты абмежавальнікі дызель..адрасы, якія ты мне даў-пачатак крывой, дакладна?цяпер я змяніць у 2d..але (я не вельмі практычна..дзякуй, велізарная дапамога..), як я разумею, значэнні, якія яны маюць?першы перарэзаў 3200, што можа быць пара\10..так што 320nm..другі даходзіла да 4000?ps у winols не сон ўдалося пашырыць карту..есць вялікая розніца паміж 1.5 і 2.24?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    я бачыў, зірніце, што вы ? бег мышшу, і выконвайце ўсе рэкамендацыі, якія я даў табе, у адваротным выпадку змены не портэр? перавагі.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    У? cos? можа быць, "кошт"як дадаць...

я перарабіў гэтыя дзве карты,я спадзяюся, правільныя..пераходзячы да абмежавальнікамі дызель,16 крывых у пік?значэння пуй, скажыце мне, на што паказваюць?..я аддаю перавагу зрабіць адзін раз..
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 15-05-2013 ў 00:36

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    winols, 2.24 дазваляе-й? ра?ide змяненняў і d? менш праблем, але таксама добра працуе і на 1.5,карты, якія вы змянілі, верагодна, з'яўляюцца абмежавальнікі крутоўнага моманту, цяпер нагрузкі на карту і я вам скажу

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    winols, 2.24 дазваляе-й? ра?ide змяненняў і d? менш праблем, але таксама добра працуе і на 1.5,карты, якія вы змянілі, верагодна, з'яўляюцца абмежавальнікі крутоўнага моманту, цяпер нагрузкі на карту і я вам скажу
    Вы прабачце, я няправільна пісаць... Абмежавальнікі крутоўнага моманту,тыя, дызельнае паліва цяпер не homtoccate..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    я кажу толькі змяніць слупок са значэннямі pi? максімумаў (пікаў), даходзіць да 6000.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Выбачайце, калі я трохі не ў тэму..але аб winols і яго damos.. damos ў edc 16c39 альфа 159... ? той жа, які будзе служыць для майго ECU?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Таму, калі я правільна зразумеў..all адрас 18ee7c я лічу, абмежавальнік дызель,пандусы непасрэдна перад есць break point ( якую я яшчэ не зразумеў, як іх інтэрпрэтаваць..),то есць шаснаццаць пандусы, адпаведныя( аб? Нагрузкі?), дзевятага і, што больш? высокае значэнне 5460, якія ператвораныя б 54mg/ (icon будзе для ін'екцый?),я быў на дыягностыцы 60 м3.. Для ін'екцыі..што не вернецца? Мг/м3? Выбачайце, калі я assill? але я хачу паспрабаваць зразумець нас? што я раблю,мяне не хвалюе, што карта зробленая ў DOC не зразумеў нічога .. яшчэ раз Дзякуй..цяпер, я і месца..так што толькі на дзевяты пік?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    не, не ? тое ж самае, і тое ў выпадку, калі ў damos, што ў вас есць ? адзін croma 150cv.
    Пікі па-ранейшаму абмяжоўваюць дызель, я думаю, вымяраецца ў мг/icon каэфіцыент пераўтварэння 0,01

Старонка 9 з 15 PrimaПерад ... 7891011 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •