Авансавыя плацяжы былі настроены па адносінах да для ін'екцый, што для нас ? цяжка дадаць...
Авансавыя плацяжы былі настроены па адносінах да для ін'екцый, што для нас ? цяжка дадаць...
Сандра...даруй...можа быць, крыніца дзе я знайсці інфармацыю x лямбда ? няправільна...вы кажаце, што 1000 адпавядае stechio на 14.7....на карце знаходзім значэнні 1,38 і 1,000 на высокіх....скажыце мне, як зрабіць пераўтварэнне?мне здавалася разумець, што, каб ведаць, afr, што ен, выкарыстоўваючы паехаў ўзяў значэння ў поле і памножыць * 0.0145...і на самай справе усявышнім я afr 14.5 правільныя...у гэты момант, значэнне ў поле ідзе ЗНІЗІЎСЯ, pi? можна...нават зрабіць гэта ў 500 з каманды? толькі карту абмежаванні), таму мець afr ў 7.25...практычна ў вас жаданне даць дызель![]()
Такім чынам, як я павінен comoortarmi затым з авансаў? Я павінен пераканацца, што rispecchiari авансы ori павінны супадаць канца ўпырску, калі aumebto з пмс? Я ведаў, што авансавыя плацяжы першапачаткова былі вельмі сціснутыя-за гэтага тыпу dinguidatori, якія мантуюцца ў машыну, і яны ведаюць, has a наручнікаў халоднай, не робіць усе адразу і normr забруджвальных рэчываў
Tidus...кажу табе, мой..я не вытворчасць, страты авансы арыгінальныя...andrei дзейнічаць толькі там, дзе гэта неабходна..., і, перш за ўсе, не ісці больш чым на 3? загадзя, агульнай...
Вы згодныя, але вы павінны зразумець, ДЗЕ і павінны, у залежнасці ад таго, якія параметры, то есць, дзе паставіць час заканчэння ўпырску пасля вмт, у адваротным выпадку, як вы можаце даведацца, дзе ? трэба, як хто-то робіць " тут я даю 15% часу больш, а затым загадзя, каля 2 градусаў", але я хачу максімальна авансы або мэтанакіравана для дыяпазону працы, дзе робяць лепш, anhe, разлічыўшы загадзя ячэйкі для ячэйкі, калі трэба
Мы (ці, па меншай меры, я) не маем інструменты для таго, каб зразумець, што логіка іх змяніць. Выкарыстоўвайце свае пачуцце, не перавышае 30? раней і 10? у апошнім выпадку.
Павінен дзейнічаць на ўсіх абаротах, як правіла?
няма, я ж табе ўжо? напісаў, preiniezioni не заўседы дзейнічаюць такім жа чынам.
выбачайце,адтэрміноўка коўл робіць разлічаны і на падставе чаго? у залежнасці ад загадзя і час ўпырску?