Старонка 9 з 9 PrimaПерад ... 789
Вынікі ад 81 да 88 88
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    211
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    тады я перарабіў карту правядзенне ін'екцый parzializzato, ціск турбо і ўзбагачэнне пры разгоне, прытрымліваючыся вашым радам.
    аўтамабіль ? палепшылася шмат, і, нягледзячы на павялічваецца, значэння на ін'екцыі і мне БОЛЬШ не дым выхлапных газаў.
    я спрабаваў, змяніўшы карту па адрасе C58D2, як выказаў здагадку frantik, сітуацыя змянілася, але не нашмат.
    cos? я пачаў з апрацоўкі карт ўпырску (УСЕ) ад 1700rpm, а не 1500, у той час як тыя, пра турбо я, хай 1500, і паліць ? цалкам зніклі!
    заўтра месца, карту я на пк у фірме, я забыўся ўзяць яго дадому
    выдатная ідэя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    211
    вось апошні файл, факт, з якім аўтамабіль ідзе даволі добра
    паглядзеў файл добрую карту кампліменты

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    дзякуй mavaila, аб рэкамендацыі, атрыманыя ад форума, што дапамаглі мне-дзякуй!
    цяпер я змяніў, павялічыўшы яшчэ трохі ціску turbo
    cio? замест таго, каб ісці ад 120 ачкі да 50% нагрузкі ў 150 ачкоў пры 100% нагрузкі, гадзіну ў дыяпазоне ад 150 да 160 ачкоў

на жаль, я яшчэ не магу паспрабаваць, чаму? я ў адпачынку, я toccher? чакаць да верасня

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    211
    дзякуй mavaila, аб рэкамендацыі, атрыманыя ад форума, што дапамаглі мне-дзякуй!
    цяпер я змяніў, павялічыўшы яшчэ трохі ціску turbo
    cio? замест таго, каб ісці ад 120 ачкі да 50% нагрузкі ў 150 ачкоў пры 100% нагрузкі, гадзіну ў дыяпазоне ад 150 да 160 ачкоў

на жаль, я яшчэ не магу паспрабаваць, чаму? я ў адпачынку, я toccher? чакаць да верасня
    я incrementerei ўсе 50% нагрузкі ў канцы 150 ачкоў

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    у мяне есць пытанне...
    гэтыя крывыя, як мне здаецца, з абмежавальнікі крутоўнага моманту, мяне то пацверджаны?
    абмяжоўваюць крутоўны момант у залежнасці ад таго, што???

акрамя таго, вы можаце мне пацвердзіць, калі па-вашаму гэта ? карту колькасці? дызельнае паліва, впрыснутое у залежнасці ад крутоўнага моманту рухавіка?Дзякуй
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    хто-то мне пу? пацвердзіце, калі што ? карту колькасці? дызельнае паліва, впрыснутое у залежнасці ад крутоўнага моманту рухавіка?
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Болга
    рым
    Паведамленні
    88
    добры дзень, я пачну цяпер з маей bmw 120d 2005 no fap....я ўсхваляваны і дрыжыць, як у першы раз!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Болга
    рым
    Паведамленні
    88
    nessumo мне дапамагае?

Старонка 9 з 9 PrimaПерад ... 789

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы