дзякуй mavaila, аб рэкамендацыі, атрыманыя ад форума, што дапамаглі мне-дзякуй!
цяпер я змяніў, павялічыўшы яшчэ трохі ціску turbo
cio? замест таго, каб ісці ад 120 ачкі да 50% нагрузкі ў 150 ачкоў пры 100% нагрузкі, гадзіну ў дыяпазоне ад 150 да 160 ачкоў
на жаль, я яшчэ не магу паспрабаваць, чаму? я ў адпачынку, я toccher? чакаць да верасня![]()
у мяне есць пытанне...
гэтыя крывыя, як мне здаецца, з абмежавальнікі крутоўнага моманту, мяне то пацверджаны?
абмяжоўваюць крутоўны момант у залежнасці ад таго, што???
![]()
акрамя таго, вы можаце мне пацвердзіць, калі па-вашаму гэта ? карту колькасці? дызельнае паліва, впрыснутое у залежнасці ад крутоўнага моманту рухавіка?Дзякуй
![]()
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
хто-то мне пу? пацвердзіце, калі што ? карту колькасці? дызельнае паліва, впрыснутое у залежнасці ад крутоўнага моманту рухавіка?
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
добры дзень, я пачну цяпер з маей bmw 120d 2005 no fap....я ўсхваляваны і дрыжыць, як у першы раз!
nessumo мне дапамагае?