на жаль, мне нават не tunerpro працуе на st? пк....я s? што ў сілу абставінаў я павінен адфарматаваць яго....
у той жа час? вы маглі мяне бачыць, то экран карты ў пытанні?
на жаль, мне нават не tunerpro працуе на st? пк....я s? што ў сілу абставінаў я павінен адфарматаваць яго....
у той жа час? вы маглі мяне бачыць, то экран карты ў пытанні?
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Bart, але гэта машыны, якія ecu мантуе??edc16?? я пытаюся, таму што мяняюцца некалькі рэчаў, у тым edc15 і 16...
у любым выпадку есць, зазірнуў, бачыць-на гэты экран так, вы разумееце, як шмат рэчаў c'? і адрозненні, якія неабходна рабіць паміж карты soi і працягласць, якія могуць выклікаць таксама карты, вз...cio? end of injection= канец ўпырску..што? я не разумею, калі карта пачатку ўпырску больш за 10,не лічачы ўсіх іншых картах soi ў экран,таму што працягласць усяго 4??
ха..гэта і есць файл hexump audi a4 з ecu edc16, як вы можаце праверыць, ці ў экран...
![]()
Прывітанне манро, я падрыхтаваў pdf-файла, апісаныя ў карты, згаданыя раней, цяпер я павінен знайсці спосаб, каб загрузіць яго...
Па мне было б лепш пачаць з EDC15, што павінна быць больш? легка ECD16, так было б лепш, калі utilizziassimo напрыклад карту Audi A4 1.9 TDI 130CV HW729 SW705 што ? таксама ў базе дадзеных Форуму, таму вывучаць усе той жа файл, пазбягаючы cos? ambiguit? і блытаніна...
Далей, вы разумееце асновы, мы можам перайсці да EDC16...![]()
вельмі..я б сказаў...![]()
Я, нарэшце, зрабілі! Я не ведаю, чаму, але я не мог загрузіць яго...
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 04-01-2013 ў 22:19
барт прабачце, але што sw выкарыстоўваеце, каб выявіць, што ен, гэтак жа карты??мне незразумела, чаму я p? у зман....
на маю думку карты ў pdf, называюцца "карты" загадзя ў таблічнай значэння ў адмоўнай карты тэрмін або ў канцы ўпырску, я маю на ўвазе 74656-748DC-74B62-74DE8...у той час як першыя дзве карты 7442C і 74548, здаецца, карты soi..гэтыя нават у edc15 c'? пры гэтым павінна быць 9 або 10...то там павінна быць карта soi або загадзя, галоўнае, што я не зусім разумею, што камунальныя паслугі? я бачыў пачатак ўпырску ў pd роўны gi? у пачатку, а затым яшчэ там павінна быць карта абмежаванне soi і/або загадзя....
у апошні таксама павінна быць карта выбар з соі ў залежнасці ад тэмп....
Я выкарыстоўваю WinOls, але, не маючы Damos, я шукаю карты і выконваю ўручную.
Я выкарыстаў як фактар пераўтварэння coeff. 0,023437. Гэта правільна, для гэтых аўтамабіляў?
Я таксама знайшоў яшчэ адзін набор карт, якія могуць быць ўласцівыя, але не здолелі выявіць восяў: 78C2C, 78DEC, 78FAC7916C, 7932C, 794EC, 796AC, 7986C, 79A2C, 79BEC. Усе карты 14x16, калі хто-то не можа? нам...![]()
факт ? барт, што soi і/або карты загадзя не могуць мець значэння ў адмоўнае....таму што калі пачатак ўпырску і, такім чынам, загадзя і заўседы перад вмт даць адмоўнае значэнне не мае сэнсу...не s? калі m патлумачыў....
у адваротным выпадку карту вз са знакам мінус, у сэнсе..так як час і заўседы ставілася да пасля вмт, і калі мы знаходзім, што ведаю -2? гэта азначае, што ўпырск паліва заканчваецца 2 градусаў да вмт? sar? пачалася, напрыклад, 6? перад.....
Я згодзен з тлумачэннем,і я заўважыў, я таксама адмоўныя значэння, але вы бачылі, добра, што ў рэгіене паверсе?
Я зразумеў, карты 74656, 748DC, 74B62 і 74DE8 як планы SOI. (Але я чакаю пацверджання!)
Адмоўныя значэнні ў тых рэгіенах, дзе, па-мойму, вы ніколі не пойдзе працаваць у нармальных умовах выкарыстання...
ну тое, што яны ў карту для s? заўседы служаць на экю для ажыццяўлення пэўных стратэгій..у адваротным выпадку, калі, па-твойму, калі ecu ў гэтай галіне карту іх не v? чытанне які сэнс будзе іх??толькі скрасці прастору?? не думаю...на маю думку, а таксама ў залежнасці ад файла del'а4, што я на winols карты з адмоўным знакам, што толькі чатыры маюць працягласць або вз у той час як усе іншыя кні...