паштовы файл, які мы выкрасці карабель у frantik..........., не жарт....галоўнае, што вы разабраліся.....
вельмі прыгожы ваш e30 на аватар...а ваш??
паштовы файл, які мы выкрасці карабель у frantik..........., не жарт....галоўнае, што вы разабраліся.....
вельмі прыгожы ваш e30 на аватар...а ваш??
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
мой ? ідэнтычныя......xk? вам падабаецца? змяняецца толькі той, хто ? за рулем здзейсніў жудасную памылку? маей машыне ў НЯДЗЕЛЮ
![]()
прыгожы E30....? аўтамабіль, які я любіў,я люблю, і мне заўседы падабаецца?....асабліва мадэль IS або М3.....магчыма, з 4 bbs правільныя....і канец святла...здаецца, sprizzare злосць, усімі порамі....як толькі я скончу праект майго 190, безумоўна, у наступным sar? на аснове E30..можа быць, я раблю гэта M57 common rail...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
значэння нават менш, павялічваюцца і машына коціць лепш і нашмат? цячэ, і нічога, дыму, выхлапных газаў,))))))))))))))))))
Прывітанне, хлопцы,
дзякую ўсіх за супраць вопыту, і я павінен сказаць, што я зразумеў і шмат чаму навучыўся!!
я хацеў бы спытаць вас:
1. у выпадку, калі адзін паліў Ecu... і не капіраванне ўсяго зроблена раней. як вы гэта робіце? вы пу? знайсці эбу новыя і б/у, а затым скапіяваць дамп адзін і той жа блок кіравання (той жа Hw і Sw) ?
2. другі выпадак: гарыць ecu і не знаходзіцца ні ecu з таго ж Hw або Sw у гэтым выпадку, што вы робіце?
дзякуй за адказы
[QUOTE=panny200555;24188]Прывітанне, хлопцы,
дзякую ўсіх за супраць вопыту, і я павінен сказаць, што я зразумеў і шмат чаму навучыўся!!
я хацеў бы спытаць вас:
1. у выпадку, калі адзін паліў Ecu... і не капіраванне ўсяго зроблена раней. як вы гэта робіце? вы пу? знайсці эбу новыя і б/у, а затым скапіяваць дамп адзін і той жа блок кіравання (той жа Hw і Sw) ?
2. другі выпадак: гарыць ecu і не знаходзіцца ні ecu з таго ж Hw або Sw у гэтым выпадку, што вы робіце?
дзякуй за адказы[/QUOTE
знайсці блок кіравання выкарыстоўваецца, і я капіяванні поўнага рэзервовага капіявання або жа зрабіць scodifica часткова або ў цэлым тое, залежыць ад эбу і ад тыпу аўтамабіля
усе вырашае калі вы ведаеце, як рухацца і што рабіць
Дзякуй frantik3,
не маглі б вы растлумачыць megliio... у гэтых выпадках, як гэта зрабіць?
пацвярджаю, для мяне і зьвярталіся ў obdi табе трэба, рэзервовага капіявання, bdm пошты дадзеныя эбу, я бачу, зусім трохі, калі вы ў маей базе дадзеных, я лічу