ды, але ледзь-ледзь, можа вар'іравацца ў залежнасці ад канкрэтнай 0,820 = 0,845. Дзе-то знаходзіцеся 0,85 але гэта ўсе роўна
http://www.q8.it/prodotti/scheda-gasolio.jsp
ды, але ледзь-ледзь, можа вар'іравацца ў залежнасці ад канкрэтнай 0,820 = 0,845. Дзе-то знаходзіцеся 0,85 але гэта ўсе роўна
http://www.q8.it/prodotti/scheda-gasolio.jsp
дызель нават адносіны з afr нізкіх коштах, не паліць, без "грузу" чаму рухавік не вырабляе "праца" ці ўлада, што заўгодна ў гэтым стане...? калі, напрыклад, ты-нападаў, прычэп да аўтамабіля або паспрабуйце сутыкацца з вышэйшай кропкі ў красавіка? 1000 абаротаў, вы ўбачыце, што машыны comincer? раптам паліць, калі не адпавядаць аб'ему нататкі afr праз карту....
і гаворка трохі складаны, але мы кажам, што мае вялікія лініі працуе, таму... afr уступае ў гульню толькі, калі c'? адзін "намаганняў" з боку рухавіка....вазьмі, як прыклад, трактароў цягавая..нават калі яны і помпаў впрыска, што яны кідаюць дызельнага вядра ў рухавік на халастым ходу не паляць..., робяць легкі туман, шэра-блакітнаваты больш, чым у іншы, тлумачыцца тым, што для выкарыстання ціску turbo сагнуць шатуны,зша панізіць ступень сціску і, такім чынам, на халастым ходу дызель не мае неабходнай тэмпературы, вытворны ад сціску для спальвання дызельнага паліва ва ўмовы,....
вяртаючыся да вашай машыны lupak я хацеў бы спытаць вас, калі вы ўпэўненыя, што впрысните, што дызель.....вы зрабілі часопіса??
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Я не рабіў часопіс, але я, вывучаючы маю карту і спрабуе affinarla спрабуючы migliorarlaun трохі ад 1000 да 1500 абаротаў, апусціўшы l' afr, чаму? я не гатовы адказаць, хоць педаль у мяне есць некаторы запыт , limutatore у fumosita' правільнай, адэкватнай і абмежавальнік крутоўнага моманту, павялічаны rail ў тых колаў ; але я ніколі не меў адказ, які я шукаў, што я думаю, я буду мець толькі за кошт павелічэння часу ўпырску.
Я ўзяў нядаўна lexia, каб зрабіць часопіс, што маяк, як толькі можна.
lupak прабачце, што машыны мы гаворым.., або, лепш сказаць, што ecu спалучэнні гэта мы гаворым??
вы ўпэўненыя, што maf даць вам надзейны чытаць??
і ціску ў магістралі rail, як вы паклалі?
перш за ўсе, з нізкім ціскам больш нічога...рухавікі psa, калі яны не маюць "нізкага ціску" адэкватнай часам робяць"эфект соня" на нізкіх абарачэннях....
ах, я забыўся падлучыць turbo vgt??
тое, з перепускной кааксіяльны да крыльчаткі??
так што,хлопцы, калі я не даведаўся, дрэнна справы ідуць так...для ўдакладнення карту абмежавальнік дыму,ен спрабуе smagire ва ўмовах нагрузкі, змяняючы AFR,так скажам, ад 0 да 50 % нагрузкі рухавіка,то ад 50% і далей да 100% cre altrimarico ен спрабуе даць больш за дызель ў працэнтах павелічэння нагрузкі, так што зрабіць сваю машыну больш гатовы, але без esageraenti паліць......правільна? можа пайсці, як разважанне? цяпер я прашу вас бачыў...., што мы збіраемся змяніць ціск турбо inalzandola значэнне "x" coarme я ведаю, калі я худы ці тоўсты? я fee дадзеныя часопіса гл і поўнай нагрузцы? я хацеў бы зразумець, гэта тое,што я думаю, што, калі наша колькасць дызельнага паліва і правільна, і машына не занадта худы,у дадатак да рызыкі inalzamento тэмпературы і квант іншыя,мы будзем мець аўтамабілі, якія спажываюць менш энергіі, таму што не дызель "плюс", але ў той жа час аўтамабіль і больш моцныя з пункту гледжання выканання... дзякуй!