Стар. 9 з 11 PrimaПерад ... 7891011 АпошняеUltima
Вынікі 81-90 з 107

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    мая 1749v, падарожнічаючы на 1.6 бар ? разбураны ў 5000km... (гэта я цяпер значна больш? асцярожныя ў тыя карты...)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    11
    я заўважыў, што турбіна не можа? павярнуць спакойна, нават на 1.8, але пік!!! ціск працягвае 1.55 v? ну, пры ўмове, што вы бераце, усе EGT ніжэй 600 градусаў!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    мне давялося працаваць на час overboost на маей машыне есць 147 1.9 jtdm 120cv, бо пасля ўстаноўкі downpipe і airbox ramair ціск было паднята на 0.3 бар і 1.8 бар пік, а затым ўкладваць на вывучэнне працы dutycile клапан pierburg і яго кіравання на шим адносна карта overboost, бо з арыгінальнай карце, праблема не стаяла, гэта таму, што, маючы downpipe былі нязначныя contropressioni, тое ж самае дакладна і для фільтра больш пранікальнай, што дазваляла імкненне лепш за паветра, вяртаючыся да прамовы overboost для мяне ? трэба было пайсці і памяняць гэтую карту так devrescente і мэтанакіраванай бо я rpoblemi піках 1.7 бар, а таксама газавыя parzializzato тыпу 50%, праблемы, якія здаваліся нават актыўны круіз-кантроль на стромкіх уздымах. усе разабралі, рэканструкцыі карту overboost ад врі, што, гледзячы на яе цяпер, аказваецца, цяжкае, клапан у становішчы спакою ад дэпрэсіі да прываду, прывад ў дэпрэсіі, значыць, профіль нізкіх абаротаў турбіны і, такім чынам, максімальнае ціск, паніжаючы значэння ў карту павелічэнні адтуліны для шим-клапана, якія адкрываюць некалькі разоў на адзін крок зніжае ўзровень дэпрэсіі карысна для падтрымання геаметрыі ў налады нізкіх абарачэннях,і, такім чынам, панізіць ціск турба кампрэсара-адзіны абаротаў quidi значэння больш нізкіх коштах паніжаюць хуткасць ўздыму ціску і само ціск, і значэння больш высокія-павялічваюць, усе ў комплексе працы зваротнага кіравання pwm клапан pierburg.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    Праблема ў папярэдніх гульнях серыі я не я, і ніколі не здаралася. я зрабіў некалькі jtd 16 v з downpipe і не анамалія ціску. як правіла, не змяняецца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Калі парты ў межах prex turbo з павелічэннем, які складаецца з дызель трэба x сіла рэчаў пакласці руку на "карту overboost", каб не паслаць у няспраўнасці ecu.. паспрабуйце зрабіць цягі з шосты oltrei 3500gg ў гару, напрыклад, вы ўбачыце ", што калі c'? шмат дызель", як вы alzer? у prex ад гэтай аб'ектыўнай..

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    Безумоўна, справядліва тое, што вы кажаце, але проста даваць правільныя крокам да картах, дызельнае паліва.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў enzopezzano Visualizza Messaggio
    Безумоўна, справядліва тое, што вы кажаце, але проста даваць правільныя крокам да картах, дызельнае паліва.
    не, гэты размова не мае сэнсу, Хрысціянін мае права, у момант павелічэння дызель, па меншай меры, пік ціску наддува salir?, і калі ад таксама дызель, не дакранаючыся тых карты ў ecu не, каб справа атрымалася? нават падтрымання пастаяннага ціску.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    Калі вы так кажаце. З афіцыйным дыягназам на рукі, запэўніваю вас, што вы не скокаў ціску!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di mikyrace82
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    146
    магчыма, ты не схапіў добра, што сказалі, Cristian і Сандра...з павелічэннем значныя дызельнага паліва, маюць моцныя пікі, так што калі вы не moddano час over, эбу не зможа кіраваць ціскам. У выпадках, pi? відавочныя прыводзіць да ціску balllerina..

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    І я сказаў, што было дастаткова, каб не павялічыць карты дызель так перабольшаныя, каб не сутыкнуцца з гэтымі праблемамі.
    Я думаю, што я схапіў вельмі добра бачыў, што гэта ? мая праца.

Стар. 9 з 11 PrimaПерад ... 7891011 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •