Стар. 9 з 22 PrimaПерад ... 789101119 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 81 да 90 з 221

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    вы таксама можаце паспрабаваць часова закрыць egr з ліст і паспрабаваць машыны, каб паглядзець, як ен сябе паводзіць .

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Прыводжу вопыт сваяка, Croma 150.
    Ен спрабаваў зрабіць гэта выдаліць з механічна праз карту, так і фізічна, гэтыя знакамітыя "valvoline", меў праблемы на адной з іх.
    БЕЗ іншых змяненняў у прадукцыйнасці ад таго, што я ведаю (у тым сэнсе, што карту НЕ было зменаў у дадзеным накірунку для яго выбару і волі?, я ведаю, што ? дзіўна, але баіцца сапсаваць рухавік, робіць шмат км і выкарыстоўвае аўтамабіль для працы)
    Добра, у сваю дыктуе паказала МЕНШ, стральба на малых абарачэннях і падчас здымкі, асабліва з аўто зарад, і ў гару.
    Даў гэта зрабіць, выправіць, наколькі пашкоджаны і аднаўленню клапанаў, як у крыніцы (холдынг зачынены толькі EGR)
    Цяпер ? зноў задаволены (у чаканні risucire прымусіць яго супаставіць аўтамабіль...)

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    акрамя таго, я меў тыя ж праблемы, я выдаліў матылькоў і ў мяне не было больш праблем.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    для таго разрыву, я думаю, гэта клапан egr , тыя, выпраўленая не pro prio вялікае, што.
    зараз гэты набор, калі мне трапляе ў машыну, я бачу, няшмат.
    праблема ? l памылка клапана swirl cio? у p2004 або p2013, што мяне турбуе, пасля чысты усе калектара, я не разумею, чаму? яшчэ я з-за гэтай памылкі, можа быць прывад? або менавіта тыя клапаны, так што пранізваюць, але не разумею, як гэта магчыма?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    прывітанне ўсім, сення раніцай у дужках нядзелю...адзін з маіх кліентаў-уладальнік брава 150cv патэлефанаваў мне, сказаўшы, што аўтамабіль праходзіў не больш за 3000 rpm....я зрабіў дыягназ ? я знайшоў гэтыя памылкі P2101 P2112 P2107 (матылек матарызаваныя), каб мой вопыт, я памятаю, што, калі ен прыйшоў з faralle swirl я знайшоў з іншых кодаў памылак....і з іншымі сімптомамі,.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Хлопцы, на брава 1.6 mjet 120cv ? дастасавальна рашэнне выдалення?
    у двух словах гэта добра, гэта добра, адзін ці два разы ў дзень, а вы ? м? пастаянны аўтамабіль пачынае strattonare і губляе магутнасць, не загараецца ні адзін індыкатар. Выключаецца, зноў ўключаецца, і аўто цягне, як у крыніцы.
    Аўтамабіль сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf, сістэмы рэцыркуляцыі ог дэмантаваны і ? ок, dpf, значэння ў норме. Я хацеў бы паспрабаваць выдаліць swirl, але на гэты рухавік я не знайшоў рашэння "ecu" боегаловак.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di david
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    правінцыя кремона
    Паведамленні
    113
    Citazione Першапачаткова Напісаў dvdtuning Visualizza Messaggio
    Хлопцы, на брава 1.6 mjet 120cv ? дастасавальна рашэнне выдалення?
    у двух словах гэта добра, гэта добра, адзін ці два разы ў дзень, а вы ? м? пастаянны аўтамабіль пачынае strattonare і губляе магутнасць, не загараецца ні адзін індыкатар. Выключаецца, зноў ўключаецца, і аўто цягне, як у крыніцы.
    Аўтамабіль сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf, сістэмы рэцыркуляцыі ог дэмантаваны і ? ок, dpf, значэння ў норме. Я хацеў бы паспрабаваць выдаліць swirl, але на гэты рухавік я не знайшоў рашэння "ecu" боегаловак.
    на маей.. перш чым рабіць карту.. havevo знятыя (без dpf no egr) арыгінальныя карты з коламі ад 19.. ніякіх праблем, за выключэннем таго, што ен страціў некаторы ажыўленне вакол вас 2500 абаротаў... вырашыць, супаставіўшы, не дакранаючыся кіравання swirl..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    Рэкамендую зняць впускной калектар і даць яму паглядзець.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Сення я пачаў разбіраць, але не бачыла, электрарухавік гэтыя swirl, тады я патэлефанаваў у майстэрню fiat і сказаў мне, што bravo 1.6 mjet соответс ад 2010 года, тыя, папярэднія-няма!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Хлопцы..вось мой вопыт на Croma 1,9mjet16v 150hp..аўтамабіль strattonava да нізкіх, сопоставленным з swirl актыўных...egr зачынены заўседы, як правіла, праблема...разабралі впускной калектар, матылькоў zozze...яшчэ не заблакаваныя, але амаль...выдаленыя фізічна, чысты калектар...выдаленыя карту..аўтамабіль ідзе што ? задавальненне

Стар. 9 з 22 PrimaПерад ... 789101119 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •