Стар. 9 з 13 PrimaПерад ... 7891011 ... АпошняеUltima
Вынікі 81-90 з 129

Абмеркаванне: Mpps V.12 вышэй, чым V.5 ?

Прагляду " Гібрыд"

garret
    Guest
    таксама я зачараваны з гэтага свету, але я лічу, што есць жаданне, час і запал, каб даведацца, то, не ? сваю працу я раблю зусім іншае, і я гляджу добра, каб канкурыраваць або ствараць праблемы для каго ? галіны і працуе з запалам і прафесіяналізм?, ? толькі асабістыя веды

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di polini
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Паведамленні
    419
    mpps v12 ? праўда, што робіць некаторыя аўтамабілі ў pi? але цяжка ў can і пратаколы не працуюць добра...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Махачкале
    Паведамленні
    21
    Я да гэтага часу з mpps v12 у мяне ніколі не было праблем. Учора я загрузіў карту на bmw serie1 120d 163 л. с. і ? усе ішло добра, зрабіў у адкладзенай запісу (recovery) і блок харчавання, падлучаны да 14 v, напісана ў каля 2 хвілін.
    Наступны інструмент, які acquister? ? безумоўна, певень v2, што яны кажуць, ідзе добра.

garret
    Guest
    Citazione Першапачаткова Напісаў saivivere Visualizza Messaggio
    Я да гэтага часу з mpps v12 у мяне ніколі не было праблем. Учора я загрузіў карту на bmw serie1 120d 163 л. с. і ? усе ішло добра, зрабіў у адкладзенай запісу (recovery) і блок харчавання, падлучаны да 14 v, напісана ў каля 2 хвілін.
    Наступны інструмент, які acquister? ? безумоўна, певень v2, што яны кажуць, ідзе добра.
    ваш ? арыгінал або клон?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Махачкале
    Паведамленні
    21
    Мой ? клон. Што тычыцца харчавання я падключыў паралельна да батарэі блок харчавання на 40 ампер ў Diamond, праца на рацыі, і харчаванне стабільнае 14.3 вольта, як толькі я пачаў пісаць, я загараюцца розныя індыкатары на панэлі і ўвод у эксплуатацыю помпы, бака дызельнага паліва. Я спалохалася толькі ў канцы, калі не толькі што скончыў пісаць флэш-памяці і праверыў cks я зачыню прогу, калі-небудзь у запісу нармальна. У мяне быў страх страшны, але пасля выключэння і ўключэння карціна ўсе ў парадку. Я нават перарабіў чытанне ecu, каб пераканацца, што запіс была паспяховай ? аказалася ок.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Калі блок харчавання не ? стабілізаваных на 14 у, але частка з 14,5 v і падымаецца і апускаецца 0,4 v, ніколі не апускаюцца ніжэй за 14 v можа выклікаць блакаванне?

garret
    Guest
    вельмі добра, выдатны клон, такім чынам,

garret
    Guest
    ок, хлопцы, сення я прачытаў зыходны файл маей e60 ў прыблізна 2 хвіліны з mpps атакуюць зарадная прылада ў аўто ? вельмі хутка, яшчэ трэба будзе ўбачыць, ці зможа ен напісаць так жа, як і сала

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Махачкале
    Паведамленні
    21
    вы сапраўды добра працуе, я думаю, што e60 напісаць ціха, але collegaci добрае зарадная прылада, у адваротным выпадку вы падае напружанне ніжэй 14 вольт.

garret
    Guest
    я, падлучыўшы зарадная прылада і чытаючы, я ўжо 13,5 вольт на mpps ? мала? акумулятар ? новая

Стар. 9 з 13 PrimaПерад ... 7891011 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •