Старонка 81 з 106 PrimaПерад ... 3171798081828391 ... АпошняеUltima
Вынікі з 801 па 810 з 1107

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Вось яно ! прыкладаю золата , у папярэдняй карце з rail mod і карта загружаная ў цяперашні час з чыгуначных крычы, які міргае аднолькава
    калі вы заўважылі нейкі недахоп выправіць такія, буду вельмі ўдзячны. дзякуй усім

Гонкі 70cv x forum.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    у мяне не дастаткова паведамленняў, каб спампаваць... ва ўсякім выпадку, у мяне няма вялікага вопыту на перамяшчэння 70cv, я трохі больш на 90cv. У эбу не вам застаюцца памылкі? з дыягназам я думаю, можна хутчэй прыбыць да вырашэння у гэтыя, такім чынам, эльма робіць цуды
    вы памятаеце, колькі бар ты паставіў рэйку на новую карту?

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў Andrea1 Visualizza Messaggio
    у мяне не дастаткова паведамленняў, каб спампаваць... ва ўсякім выпадку, у мяне няма вялікага вопыту на перамяшчэння 70cv, я трохі больш на 90cv. У эбу не вам застаюцца памылкі? з дыягназам я думаю, можна хутчэй прыбыць да вырашэння у гэтыя, такім чынам, эльма робіць цуды
    вы памятаеце, колькі бар ты паставіў рэйку на новую карту?
    Выступ дыягназ: як толькі я вярнуся, ад майго сябра падключыць і правяраю, ці справядліва, калі дзе-то памылка (але я ў гэтым сумняваюся, убачыў, што не гарыць індыкатар) і тое, што звязана з
    бары я паспрабаваў ўсталяваць іх, ад 1500 да, затым ўніз, каб убачыць, калі smatteva скараціць, але зноў жа нават значэння rail арыгінальныя робіць тое ж самае, за што, цікава, адбываецца на карце, калі хто-то можа мне сказаць, дзе можа быць памылка, відавочна, не звязаны толькі rail

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    ГОНКА 1 27122014 ПАДНЯЎ яшчэ лім rail ПЕРАРОБЛЕНАЯ Ў 2 ПАСПРАБАВАЦЬ 3-РАЗРАДНЫЯ 775.rar

Прабачце....... я таксама паспрабаваў гэта з іншых модов, але нічога мігценне было заўседы маецца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    я спрабаваў бы загрузіць карту арыгінальнага, а не той, да апошняга змены.. але я не разумею, чаму індыкатар міргае толькі тады, калі патрабаваць максімальнага крутоўнага моманту і не гарыць.. ма!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    ж праблема, нават тут... усім прывітанне
    у роўнасці змены пункту другой серыі рэстайлінг не даў мне праблемы, 1470 бар (1400 залатых +5%)
    на гонцы, а тое, што значэнне міргае індыкатар, некаторы час я значэнне 1450 бар і няма праблем
    я не думаю, што былі памылкі ў дыягназе, здаецца, што нейкі абмежавальнік, таму што нават файлы двух аўтамабіляў не будуць цалкам роўныя ва ўсіх абласцях,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Citazione Першапачаткова Напісаў Exelion1986 Visualizza Messaggio
    у роўнасці змены пункту другой серыі рэстайлінг не даў мне праблемы, 1470 бар (1400 залатых +5%)
    на гонцы, а тое, што значэнне міргае індыкатар, некаторы час я значэнне 1450 бар і няма праблем
    я не думаю, што былі памылкі ў дыягназе, здаецца, што нейкі абмежавальнік, таму што нават файлы двух аўтамабіляў не будуць цалкам роўныя ва ўсіх абласцях,
    Нармальна, мяне часта здаралася, што нават для аднаго і таго ж колькасці hw і sw, ен таксама, калі цікава, 1500, проста і амін, без уключэння індыкатараў...іншыя ўспыхнулі індыкатары.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    35
    Citazione Першапачаткова Напісаў Дэні Visualizza Messaggio
    Нармальна, мяне часта здаралася, што нават для аднаго і таго ж колькасці hw і sw, ен таксама, калі цікава, 1500, проста і амін, без уключэння індыкатараў...іншыя ўспыхнулі індыкатары.
    але яны не павінны быць аднолькавымі эбу з такім жа hw і sw? то есць вырабляюць у серыі не адрозніваецца адзін ад аднаго.

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў Exelion1986 Visualizza Messaggio
    Мне замест гэтага працягвае міргаць, нават з карты rail арыгінал. Ці можаце вы даць мне вочы на файл, які я напісаў вышэй, калі паглядзець некаторыя анамаліі ў астатняй частцы карты, што можа даць мне, што праблема прашыўкі? Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    з карты " ori робіць тое ж самае? проста ў мяне момант часу, я спрабую ўбачыць свой файл

Старонка 81 з 106 PrimaПерад ... 3171798081828391 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •