дай мне ведаць, што вы думаеце пра мод, што я знайшоў і адрэдагаваў у карце, што я не ведаю, калі трэба, і цябе абмяжоўваюць iq, але я мяркую, правільна змяняць іх, такім чынам, у ідэале абмежавальнікі на марш
дай мне ведаць, што вы думаеце пра мод, што я знайшоў і адрэдагаваў у карце, што я не ведаю, калі трэба, і цябе абмяжоўваюць iq, але я мяркую, правільна змяняць іх, такім чынам, у ідэале абмежавальнікі на марш
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
Нічога не рабіць заўсёды абмяжоўвае у 71 мм3, больш або менш, хоць, як размяркоўваць крутоўны момант на нізкіх абарачэннях і палепшаныя,націснуўшы абмежавальнікі коціць лепш, каля 2000 абаротаў, а затым губляецца...я ведаю, што калі я не зраблю часопіс з мнс не разумеем, так шмат. Пасля паспрабуйце ўсталяваць на віртуальную машыну, нават калі ў мяне калі-небудзь рабілі што-то падобнае
МНС паварочвае, а на windows развіваліся.. ўсталяваць на windows, што ў вас ёсць і наперад!
але я, кажа, добра.. я ў курсе.. я напішу як гэта зрабіць для таго, каб зрабіць віртуальны!
Спрошчанай працэдуры:
Усталюйце спачатку драйвер ELM падлучаны да USB на ПК, Фізічны (Windows10, ці што там яшчэ)
Праверце на "дыспетчар прылад" калі дае "CP2101 USB to UART Bridge Controller (COMx)" або падобнага
Калі ён працуе, ўсталёўвае МНС на Віртуальнай і інсайд vmware tools і драйверы МНС
У гэты момант з акна віртуальнай трэба падзяліць прылада USB
Зрабіў тое, усё павінна працаваць..
Я не гарантую стабільнасць і цэласнасць часопіса, які можа генераваць, але лепш з winzozzo nse некаторы час таму!
Дазвольце мне ведаць,
ах забыўся..
"CP2101 USB to UART Bridge Controller (COMx)" пад "Ports (COM & LPT)", які з'яўляецца, калі убудова (нападаў) usb ў акне "дыспетчар прылад" !
Скончылі абедаць і я,mes l я ўсталяваў даўно, і служыць, l elm меў праблемы распазнання партоў або што-то падобнае, не памятаю
калі вынесці гэтае пытанне на "кіраванне рэсурсамі", як сказаў вышэй..
Секты як com3 і зрабіце тое ж самае з наладамі мнс
Я думаю, што вырашаецца так
Скончылі абедаць і я,mes l я ўсталяваў даўно, і служыць, l elm меў праблемы распазнання партоў або што-то падобнае, не памятаю
Добра, я збіраюся паспрабаваць
Захоп экрана (17).jpgЗдымак экрана (16).jpg tranky гэтыя дотыку праблема, што ў мяне,калі я спрабую зрабіць загрузку драйвера мяне праз некаторы час памылка 10
CP210x USB to UART Bridge Virtual COM Port (VCP)