Старонка 8 з 8 PrimaПерад ... 678
Вынікі 71-78 78

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Збольшага дакладна тое, што вы кажаце, але калі праграмы, і я мяркую, вы бачылі, што я ў шляху, ты ведаеш, што рэверс з дэ-кампіляцыі зробленыя з роднай архітэктуры вяртае машынны код.
    Затым, калі гэта C / C++ у дадатак да пераменным, вызначаным ад забудоўшчыка можна інтэрпрэтаваць маршруту (правілы і інструкцыі) і з логікай змены.
    Такім чынам, немагчыма не сказаць, я зрабіла ўсё яшчэ горш.. але, безумоўна, нялёгкая праца, і трэба мець добрыя вылічальныя магутнасці для таго, каб зрабіць зваротны код.
    дакладны tranky reversinus машынны код з асэмблера або C або C++ праграма для дэкампіляцыя ж цябе вяртае зыходны код..гэта што-то накшталт сабакі, якая кусае свой хвост, калі мы хочам, каб пакласці яго так..вядома, тады цяжка зразумець усе istruction набор у розныя арэнды з усе схемы працэдур і падпраграм, і іх, што будзе прыгожа..
    мы кажам, што з ida pro пасля выяўлення мікра-дакладны карміць яго ў decompilazioneè abastanza проста цяжка будзе менавіта пасля, каб зразумець усе астатняе..
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў matteosr Visualizza Messaggio
    Я не хачу тармазіць-то надзеі, але тое, што вы хочаце зрабіць, гэта амаль немагчыма, і тых, хто плануе трохі, ён можа пацвердзіць.

Тым не затрымлівайцеся на тое, што ў eeprom, але на тое, што ёсць у ўспышкі; у eeprom ёсць толькі зменныя дадзеныя, ва flash ёсць рэальная аперацыйная сістэма ecu, які будзе разбіраць і інтэрпрэтаваць.

Трэба рабіць дакладны, кожны тып ecu мае мікра з іншую архітэктуру; у выпадку edc16c39 ёсць motorola з архітэктурай arm.

Дызайнеры, калі ствараюць ecu, пішуць праграмы, якія ён павінен выконваць, і пішуць у мова высокага ****llo (C++ або інш.), то яны запаўняюць яго з дапамогай інструментаў, якія прадстаўляюцца з тых жа кампаній, якія ствараюць мікракантролеры, лёгка стаць двайковы файл, які загружаецца або непасрэдна памяці мікра, або ў знешняй памяці.

Бінарны Файл або hex не можа ні ў якім разе і ні з кім праграмнае забеспячэнне, вярнуць лістынг зыходнага, але можа быць толькі disassemlato з тымі ж tool, якія выкарыстоўваюцца для кампіляцыі, я атрымліваю файл у машынны мову або зборкі, але, відавочна, без усякага імя зменнай і інфармацыя рознае.

У прынцыпе, я магу чытаць змесціва ecu, магу дызасэмбляваць, але файл зборкі, які я атрымліваю амаль бессэнсоўна, так як я атрымліваю толькі старонкі і старонкі з зыходным кодам, напісаны на мове машыны без імёнаў і нататкі, па-чалавечы немагчыма інтэрпрэтаваць.

Калі я хачу, каб сапраўды стварыць што-то, мне патрэбныя арыгінальныя зыходнікі гэтай ecu, запісваюцца не на машынным мове, але ў мову высокай ****llo больш па-чалавечы разумее.
    я падтрымліваю тое, што казаў tranky г. зн. як толькі вам ўдасца дэкампіляваць увесь код так, што ён знаходзіўся ў мікра або ў аператыўнай памяці, у тэорыі можна было б прасачыць на вочка памяці розных працэдур і падпраграм, якія код можа выканаць у "машына", вядома, тут ніхто не сказаў, што гэта тое, што лёгка, што вы робіце ў дзве хвіліны, але ёсць людзі, якія ўжо ў цяперашні час з'яўляецца не толькі ўзламалі зыходны код без "ключ" чытання ў лістынгу, але атрымоўваецца рэалізаваць радкоў кода ад fareseguire, як новыя інструкцыі да "машына" так што тое, што я кажу гэта, калі мы даможамся поспеху іншых людзей, таму што не можа дамагчыся поспеху, нават нас..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Прывітанне, Хлопцы, даўно вы не адчуваеце, праўда?
    Я не мог зрабіць хоць бы прачытаць вашу размову, вельмі цікава..
    я хачу, каб накіраваць вас у правільным шляху, тады:
    Усе мікракантролеры, распрацаваныя freescale, motorola, якія

MPC533: 32-біт Мікракантролераў
    MPC534: 32-біт Мікракантролераў
    MPC535: 32-біт Мікракантролераў
    MPC555: 32-біт Мікракантролераў
    MPC561: 32-біт Мікракантролераў
    MPC562: 32-біт Мікракантролераў
    MPC563: 32-біт Мікракантролераў
    MPC564: 32-біт Мікракантролераў
    MPC565: 32 Біт Мікракантролер

яны запраграмаваныя з распрацоўкі праграмнага забеспячэння пад назвай codewarrior, якая ўключае ў свой інтэр'ер, optimizing кампілятар c і c++ (вядома, патрэбныя знешнія бібліятэкі, так што павінны ўсталёўвацца два кампілятары ад borland)
    у optimizin compiler палягчае працу, так як вось 32bit комплекс пераўтворыцца ў мову multiparadigma проста.
    я выкарыстаў гэтую праграму каля 2 гадоў таму, і магу сказаць, што што-то можна зрабіць, але зойме шмат часу вывучэнне.
    большасць дадзеных, якія змяшчаюцца ў кантролер для кіравання абмену дадзенымі ўводу/вываду і ўнутранай логікі.
    трэба ведаць адрасы памяці ўнутранага і як апрацоўваюцца, таму мы occcorrera user manual mpc5xx
    Цярпенне і цнота моцных..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    вядома, будучы працэсар 32 bit вы не можаце выкарыстоўваць праграмнае забеспячэнне на пк 64bit
    Цярпенне і цнота моцных..

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    Прывітанне, Хлопцы, даўно вы не адчуваеце, праўда?
    Я не мог зрабіць хоць бы прачытаць вашу размову, вельмі цікава..
    я хачу, каб накіраваць вас у правільным шляху, тады:
    Усе мікракантролеры, распрацаваныя freescale, motorola, якія

MPC533: 32-біт Мікракантролераў
    MPC534: 32-біт Мікракантролераў
    MPC535: 32-біт Мікракантролераў
    MPC555: 32-біт Мікракантролераў
    MPC561: 32-біт Мікракантролераў
    MPC562: 32-біт Мікракантролераў
    MPC563: 32-біт Мікракантролераў
    MPC564: 32-біт Мікракантролераў
    MPC565: 32 Біт Мікракантролер

яны запраграмаваныя з распрацоўкі праграмнага забеспячэння пад назвай codewarrior, якая ўключае ў свой інтэр'ер, optimizing кампілятар c і c++ (вядома, патрэбныя знешнія бібліятэкі, так што павінны ўсталёўвацца два кампілятары ад borland)
    у optimizin compiler палягчае працу, так як вось 32bit комплекс пераўтворыцца ў мову multiparadigma проста.
    я выкарыстаў гэтую праграму каля 2 гадоў таму, і магу сказаць, што што-то можна зрабіць, але зойме шмат часу вывучэнне.
    большасць дадзеных, якія змяшчаюцца ў кантролер для кіравання абмену дадзенымі ўводу/вываду і ўнутранай логікі.
    трэба ведаць адрасы памяці ўнутранага і як апрацоўваюцца, таму мы occcorrera user manual mpc5xx
    Прывітанне Фонавым рэжыме і sw Ida pro, які вы выкарыстоўваеце, робіць усё тое, што ты напісаў, як на ПК з 32 і 64 гб і не патрэбныя бібліятэкі або user manual, так як падтрымлівае многія мікра проста выберыце тое, што цікавіць reversinus даць у "ежы" файл sw вяртае дыяграмы з ячэйкі, якія змяшчаюць працэдуры і падпраграмы, у выпадку, калі для лагічных станаў, альбо для istruction набор праблема ў тым, што, як пісаў Мацей
    Усё гэта перакладаецца на мову ****llo вышэй, вы не вельмі добра знаёмыя з гэтым расшыфраваць усё гэта патрабуе часу і намаганняў, акрамя таго, версія Ida pro, якія мы выкарыстоўваем, не з'яўляецца афіцыйным і не хапае некалькі убудоў, так як афіцыйнай версіі і з усімі убудовамі sw будзе на 5000 еўра... я б сказаў, што для нас, дылетантаў у ****llo аматар гэтай рэчы, безумоўна, занадта

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Даруй манро, у мяне версія Pro v6 5 2015, здаецца, поўны, але я не ведаю, разблытаць вельмі добра з гэтым sw, у вас ёсць што-то больш у курсе?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Даруй манро, у мяне версія Pro v6 5 2015, здаецца, поўны, але я не ведаю, разблытаць вельмі добра з гэтым sw, у вас ёсць што-то больш у курсе?
    версія 6.8
    думаю, што мала адрозненні, магчыма,**** llo debbuger больш абнаўленняў і бібліятэк больш "ёмістыя" і які-то іншы рэалізацыі мікра/ram падтрымка..

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я забыўся напісаць, што для таго, каб выкарыстоўваць у поўнай меры патэнцыял гэтага sw зойме мінімум ступень бакалаўра ў галіне інфарматыкі..
    так што я думаю, што мы тут усе "ў адной лодцы"..

Старонка 8 з 8 PrimaПерад ... 678

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •