я меў на ўвазе тое, што ў іншы пост, не памятаю, што ты даў гэты адрас, што авансавыя плацяжы...
каб праверыць, калі адрас, які я табе даў, быў дакладным, а не проста адкрыць свой файл я адкрыў файл 147 за ўсе тут nfo стан дасягненняў у файл заўседы застаецца тое, што я даў.. qli восяў карту авансаў знайсці іх адразу, перш чым карту сістэмы рэцыркуляцыі ог...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
манро я не хачу ставіць пад сумнеў querllo, што вы кажаце мне, аднак, усе адрас 07d2cc, здаецца, не карту, то мне здаецца дзіўным, што восі знаходзяцца так далека, як правіла, тыя, якія я бачыў да гэтага часу яны ўсе прывязаныя да карце.
я таксама паспрабаваў паставіць яго на winols але адрасе, што не дае мне ніякага патэнцыялу карту
паспрабуйце папрасіць дапамогі, хто-то яшчэ на форуме, можа быць, што я памыляюся..
манро, даруй мяне, калі цябе пакрыўдзіў! у мяне не было намеру вас пакрыўдзіць або mancartidi, чым я толькі спрабую вучыцца! я ведаю, што нічога не прыйшлося рабіць, калі вы хочаце гэта зрабіць, і табе за гэта вельмі ўдзячны, сапраўды! мне трэба, каб прымусіць нейкі савет заднім лікам, вядома, я нікуды не збіраюся, я спрабую зразумець гэтую карту перадаплаты, як гэта зроблена, мне не здавалася, што, каб, як гэта было зроблена, вось і ўсе! спадзяюся, без крыўд!
я не пакрыўдзіўся і ў мяне няма крыўд, я проста кажу, што можа быць, што я не мае рацыю..
на самай справе ricontrollando трохі лепш, я зразумеў, што адрас, які я даў табе не тое, каб авансавыя плацяжы, такім чынам, я быў няправы
авансавыя плацяжы з'яўляюцца 2 карты 16x16, што яны 07e374 і 07e572 абмежавальнік soi знаходзіцеся ў 07e254
асцярожныя і не перашчыруйце з авансаў у адваротным выпадку шпалеры ўсе вылічвае што кожны можа загадзя ў камеры згарання ў вас 10 бар больш ціску..
Манро добры вечар!
дзякую цябе, у той жа час я хацеў бы паведаміць вам, што я зрабіў шмат выпрабаванняў, вы падкажыце, па сітуацыі.
тым часам вам прыкладаю апошнюю карту я загрузіў, што так ідзе вельмі добра, я мог бы адважыцца дробку больш з часам.
затым я заўважыў некалькі рэчаў, якія бачылі, што мне ўдалося зрабіць часопіс,
першае, што, змяняючы lim rail ў 07EDB8 аўтамабіль у стральбе на 3500 пачынае рыдаючы і тое, што я бачыў прэс-rail назад арэлі мне зразумець, чаму тады я паставіў на врі і аўтамабіль цягне добра толькі, што прэс-rail фірмы ў 1350, і я павінен вывучыць яго, імгненне ен, што.
потым я заўважыў, што, паставіўшы l egr ўсей 12000 значэнне ў дыягностыцы maf мэта застаецца на ўзроўні 1200 мг, і я думаю, гэта нармальна
значэнне maf двухспальны прыходзіць да макс 750/800mg (ледзь-ледзь, але машыны зрабілі яе прыгожай вайны), таму я лічу, надаць 55mg, што corrispèonde значэння ў карту, таму, я мог падняць трохі значэння ў карту lim дыму, улічваючы, што яшчэ дыму, ні цені, і, можа быць, падняць трохі турба бачыў, што зарад на 1бар і, падняўшы гэта, я павінен мець, таксама назіраецца рост у maf, і прыводзіць да павышэння iq.
час ўпырску так, каб часопіс прыбывае ў 1092 якія павінны былі быць каля 20 градусаў цяпер я павінен calcolarmi l загадзя і паглядзець, калі яны звонку.
я збіраюся быць у парадку, па-твойму, манро?
Асс! Як ідыет, я пакінуў lim пара! Ок манро frustami на гэты раз lomerito.
Аднак я паставіў добра, цяпер я наўмысна прывеў вакол 62mg, каб убачыць, а калі счаплення ў цяперашні час ужо пацярпелі ад старая карта трымае і на самай справе ўжо так, спроба крыху зрушыць, аднак цяпер я паставіў мэту, то есць дасягнуць прадукцыйнасці да без, слезы дыму для мяне будзе ўжо добрым фінішу і ўжо так есць вельмі блізка! І я думаю, што можа ісці нават самыя, як ен раней і заўседы без дыму!
я таксама заўважыў, што на 4000 аб. l iq імкнецца выйсці нават карту ori усталяваны так, цяпер я хацеў бы паспрабаваць, замест таго, каб зрабіць гэта, трымаеце, па меншай меры ўвесь час так плаціцца на участку, я думаю, але не ўпэўнены, што там могуць быць пашкоджанні, такім чынам,