? толькі тэарэтычнае, каб зразумець ўзаемасувязь паміж выдаткам і загадзя
? толькі тэарэтычнае, каб зразумець ўзаемасувязь паміж выдаткам і загадзя
але прапорцыі або castronerie рознае??? авансавыя плацяжы пачынаючы з mod палітыкі і, як сказаў у мінулым, трэба ведаць, як дакрануцца да іх.. калі закране авансавыя плацяжы павінны ведаць, што ен ідзе насустрач..? было апублікавана таксама дакумент каштоўным сведчыць, што ўсе, што я кажу..
на жаль, у апошні час я не магу прытрымлівацца шмат на форуме..але магу даць хуткае чытанне да таго, што вы пішыце.
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
ок, як вы маглі б зрабіць ацэнку загадзя, каб inettare замест 70 mmq 80 mmq? раней я казаў аб сувязі паміж iq і загадзя, каб зразумець, як яны звязаны ў карце крычы... я ведаю, што можа быць метад мала эфектыўны? d? асноўная ідэя дадзеных, якія вы чытаеце ў карту... потым ўмешваюцца іншыя фактары, паводле якіх вынікае, што рост не можа? ісці добра, і, такім чынам, неабходна адкалібраваць на аснове вымярэнняў, каб зразумець, ці есць прырост ? эфектыўны ... я заўседы быў меркаванні, не датыкаючыся да іх ? я таксама напісаў...
хлопцы? калі вы працягваеце заставацца заўседы на гэта смутны tread " стане бібліі і адначасова не растлумачыць? як, дзе і па якім крытэры змяніць авансы....
гаворкі, што f? ciccio, то карэляцыі паміж кол ? апярэджання ўпырску дызельнага паліва, каб вярнуцца ў пэўны тэрмін, я лічу, гэта вельмі pertitente але без указання канкрэтных выпадку, і казаць пра больш ці менш...
ergo не прыйдзе ніколі, нікуды...
Апошні раз рэдагавалася манро; 03-12-2012 ў 23:40
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
улічваючы, што вы не хочаце рабіць якія-небудзь выпрабаванне для мяне, мы можам chiuedere тут
я спрабаваў даць вам прадстаўленне аб тым, як знайсці метад мэтазгодна змяніць, толькі звязваючы дзве велічыні...
відавочна, усе ведаюць ,як гэта зрабіць, акрамя мяне, змяніць гэты параметр....
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
я чакаў, што нейкі іншы чалавек умяшаўся,
так, але ciccio стамляецца пісаць заўседы з звычайнымі хоча больш удзелу...і як ен памыляецца....