Старонка 8 з 11 PrimaПерад ... 678910 ... АпошняеUltima
Вынікі 71-80 з 108
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Карту 8x6 0621AE восі Y-тэмпература вады ад -10 да 100 ?C, вось X Абаротаў у хвіліну ад 750 да 4688 назад. Не служы? бачыў ВР ў temp, але вызначана ? карту rail

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    8x12 0677C8 восі y IQ па восі X RPM не адменена. Што скажаце??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    0677CB, я думаю, вось y восі x, НМ аб / мін, але мы гаворым аб карце за раз, інакш мы нічога не зразумеем.
    Давайце пачнем з гэтага, ад формы крывых, вы не думаеце, ціску ў рампы, хоць значэння, здаецца, іх.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    115
    прывітанне я хацеў бы спытаць, калі cn карту mod lim rail падняты аўтамабіль мае добрыя паказчыкі, і калі rail ? на самай справе падняты....чаму? для мяне больш даць толькі дызель, не ? было зроблена.....затым тэрміны разлічваюцца для 65mm3 затым....я хацеў бы ведаць, калі ? было выпрабаванае

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Сення я спрабаваў ўсталяваць карту з абмежавальнікамі rail ўжо? вядомыя пі? 2 невядомых, якія я in bad dad я (значэнне па восі Z, здаецца, значэння rail), я сядзеў як пілот майго сябра, а з дыягностыкі autocom (вельмі бедныя для гэтай машыны) я прачытаў коштам 150 Мпа = 1500 бар, а затым ціск мэты карту rail ? дасягнута. Праблема, што пасля 3000 абаротаў у хвіліну міргае індыкатар машыны з ключом seghettando злегку. Я не разумею, калі ? вінаватыя абмежавальнікі rail (калі ўсе тыя каналы, якія я прыкладаю), або калі, як я думаю, пу? быць віной карту rail рэальнай moddata дрэнна (напрыклад я думаю паспрабаваць панізіць на 50 бар на крывых вр 3000 аб / мін і цягнуць прама на 1600, выдаліўшы прыступка, што c'? серыі на апошніх колах)

Экран Rail.rar

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў dariuccio Visualizza Messaggio
    0677CB, я думаю, вось y восі x, НМ аб / мін, але мы гаворым аб карце за раз, інакш мы нічога не зразумеем.
    Давайце пачнем з гэтага, ад формы крывых, вы не думаеце, ціску ў рампы, хоць значэння, здаецца, іх.
    dariuccio я тэставаў аўтамабіль, як паглядзець ад экрана укладанняў з дапамогай гэтай карты moddata ў паваротах, што было зарэгістравана 1550, як значэнне max фармуе сігнал на 100 пунктаў, але перарывісты індыкатар не ? зніклі...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    068596 cos'?? чаму? вы закранулі? па-мойму, не ? тое, што мы шукаем. трэці біт нічога не ведаю, але gi? што ціск прыходзіць у 1500 я думаю, што
    не трэба

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    на іншых картах невядомых, што вы сказалі, не я ніколі не бачыў нікога, n? змяніць іх n? казаць пра гэта, без damos, я паняцця не маю, што гэта немагчыма ведаць,
    адзіная карта, што я бачыў, дакранаўся часам, але ў мяне няма ніякай інфармацыі ? адрас 065DCC, але я бачыў, што ў некаторых драйвер распазнаецца, замест звычайных, то, можа быць, была памылка, думаючы, што гэта што-то іншае
    аднак гэта адбываецца нават на мяне ж, што тычыцца ціску, я павінен зрабіць яшчэ адзін часопіс? здавалася б, што пры перавышэнні 1450 бар міргае
    у тэорыі гэта павінна ісці з двух біт і розныя абмежавальнікі, на момант майго сябра, які я зрабіў на леце", не я, здавалася, запальваецца нічога, а на гонцы з такімі ж зменамі ад праблем
    магчыма, на opel c'? што-то больш? што абмяжоўвае

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    я паглядзеў 065DCC я не магу сабе ўявіць значэння, так нізкія, калі б усе было maf або map, але я так не думаю.
    і карту 067436 а як ты думаеш?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    у x rpm упэўнены, у y павінна быць пара, значэння z ў рэальнасці? не нагадваюць нічога не вядома, ці каэфіцыент пераўтварэння, якія мы не ведаем

Старонка 8 з 11 PrimaПерад ... 678910 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •