Спрыяльныя
Наадварот
У нерашучасці
Я прыводжу прыклад, на 1.6 Джульета jtd c? кнопку Dynamic_Normal факт змены крутоўнага моманту, адчувальнасць? паскаральнік, адчувальнасць? рулявое кіраванне, што выкарыстоўваюць для змены крутоўнага моманту ? улічваючы, што тэрміны inj на 1 карту толькі?c проста 2 limit пара
я пацвярджаю, што на Аўдзі з скрынкай перадач Tiptronic трэба падняць таксама абмежавальнік крутоўнага моманту асобных перадач
я дазволю сабе інтэрпрэтаваць яго думкі, крыс..потым, калі хоча пу? заўседы corregermi...ен кажа, што, не дакранаючыся драйвераў wish ne lim пара або розныя lim дыму проста павялічваючы час вы можаце? даць усе, што дызель, што вы хочаце...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
так, але не тады, калі вы хочаце, карту, час і ў залежнасці ад ціску ў рампы і мм3 патрабуецца, не ? у залежнасці ад абаротаў. і потым, як бы ruadattata карту перадаплаты?
але вы думаеце, за кошт павелічэння крутоўнага моманту і педаль (напрыклад, у 159 1.9 150cv) як дызель вы думаеце, каб надаць больш ад арыгінала?![]()
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
я не вымяраў, але ў**** улічваючы, што я быў на роўных з passat tdi 170cv я лічу, што па крайняй меры 4 або 5 мм3 прымае іх,не?
калі знаходзіцеся ўсе фільтры дызель впрысните, як вы хочаце, калі вы хочаце выканаць перад павялічце час
для мяне трохі менш, чым 4 або 5 мм3.. залежыць ад ecu..
іншы пытанне: калі прыехаць у 170cv ўсяго 4 ці 5 мм3, калі я inietto 76mm3 на 4000 аб, іт-дырэктар? pi? 10 мм3 паліва больш, колькі коней ідзе?
у inica рашэнне ? у гэтай franco75 !!!![]()
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму