але vag-com працуе, нд l elm?
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
Ты маеш на ўвазе vcds? Што я ведаю, працуе толькі з спецыяльны кабель vag-com...
А з multiecuscan вы можаце выкарыстоўваць кабель vag...
Тады вы павінны прыняць кабель vag і зрабіце fiat і vag
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
ну, глядзіце, што з эбу ? сумяшчальнасць на сайце multiecuscan...
калі пп памыляюся з vag, можна толькі зрабіць некаторыя аўтамабілі з multiecuscan...? nn, маючы vag чакаю пацверджання...
але калі вы павінны выкарыстоўваць мульты я кропка вазьмі сабе ELM327, які там стаіць вельмі шмат, і ? pi? у тым, што эфектыўнае
паўтараю, што на сайце multiecuscan там і напісана, што эбу падключаецца кабель kkl... можа быць, з апошніх правадоў vag, якія маюць лініі can есць пу? падключыць на іншыя блокі кіравання...
таму мы кажам, блокаў кіравання аўтамабіляў з сімвалам KL (KLine)
як я бачу, усе роўна амаль усе аўтамабілі-й? апошнія заўседы неабходныя адаптары з VAG
http://www.multiecuscan.net/SupportedVehiclesList.aspx
З ELM327, як провад, bluetooth, выдатна працуе на розных Ducatidiag (бліжэйшай да дзвярэй бачыў на галоўнай старонцы), а таксама ScanST300, як для дыягностыкі парк матацыклаў з эбу Marelli, Ducati-Morini-Guzzi, і г.д.. У прыватнасці ScanST300 таксама прыкладанняў для смартфонаў з Android os праз bluetooth.
M999
прывітанне, я таксама, у мяне есць elm 327, выкарыстанне, у прыватнасці, з multiecuscan 1.4 добрая праграмка, трэба сказаць, толькі вы ? абмежаваныя fiat, lancia і alfa romeo; у гэты момант я хацеў бы спытаць, калі б па зроблена добра, як multiecuscan, не толькі для рэно?