вось фота ў zip, што я зрабіў, калі я спрабаваў загрузіць, прабачце за беспарадак, але пасля 4 гадзін выпрабаванняў у запісу я выцягнуў fuorimezza майстэрня![]()
вось фота ў zip, што я зрабіў, калі я спрабаваў загрузіць, прабачце за беспарадак, але пасля 4 гадзін выпрабаванняў у запісу я выцягнуў fuorimezza майстэрня![]()
вось відэа, якое мне было зроблена менавіта так, а не так
гэта я памыліўся ў пачатку, потым я выправіў становішча, я не ведаю, як пойдзе
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 26-01-2014 да 13:21
я еду ў ECU з раздымам Ori знайсці падрыўніка
Pin 50 +
Pin-код 23 +
Pin 1 -
як кіраўніцтва BDM100
Immag001.jpg
Але як вы можаце думаць прэч відэа і зрабіць вам фота, а вы працуеце?
ва ўсякім разе, так мне заўседы здаецца, што тэлевізар з плоскім экранам і наадварот...
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 26-01-2014 да 13:21
я не бачу ў гэтым нічога дзіўнага, за выключэннем таго, што яго schedino вясной, наадварот, тое, што вы знялі...
каб селянін фота здымкі, таму, можа быць, вы не у вас есць сябры, якія цябе ламаюць(расколваюць) **** і пытаюцца, як чытаць ecu, што ніколі не рабілі..мы таксама працуем побач!!!(шмат разоў мае ад дома, каб farsele, калі чытаю..вы не ведаеце, калі вы збіраецеся ў майстэрні ці вы збіраецеся на вяселле))hahahahah!!!таксама будуць у касцюмах і гальштуках!!!!
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 26-01-2014 да 13:22
Што такое заяц? Трус Abarth
я зробленыя, каб убачыць, як працуе прадавец пеўня, вось чаму
цяпер у мяне іншыя ecu, каб паспрабаваць, але калі ўсе ў парадку, як спасылкі, безумоўна, праблема ? 3.3 або 5в, што не сыходзіць ад блд, на самай справе, вымераючы на націсніце на кнопку "падлучыць", засталося 0.8 v, а не 3.3 або 5в
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 26-01-2014 да 13:20
гэта відэа нічога не відаць*****і кажа карла " вы павінны адправіць яго каму-небудзь даверу, што робіць пу? праверыць, а ? offertyo добраахвотна.dv ты?
і' l адзінае рашэнне, калі няма, то тут мы робім вяселле з прагляду і хрышчэння!!не хапае толькі піяна-бар, і мы на месцы!!!
Што такое заяц? Трус Abarth
Калі вы дасце мне ваш адрас, калі можна яго табе пасылаю!!