Старонка 8 з 8 PrimaПерад ... 678
Вынікі з 80 71-80

Абмеркаванне: Погляд карту Альфа Gt MJET

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Я зрабіў дадатковыя тэсты, і я ведаю, што, магчыма, мне проста паставілі "p"? дарэмна на фонавыя шумы, якія, безумоўна, рабіў ужо? перад. У pi? калі я паставіў махавік monomassa машына ? pi? шумная, знайшоўшы, вельмі мала часу, мы не avr? зрабіў яшчэ ў звычку. У любым выпадку карту канчатковым рахунку таксама vgt з папраўкамі ? гэта:
    Дзякую ўсіх яшчэ раз і для любой крытыкі.
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 30-01-2014 да 00:08

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Для мяне ? ен невялікі, жадаючы капаць сядзець на цыкады:
    1. "у" абмежавальнік крутоўнага моманту, які мае максімальнае значэнне пры 3500 аб,
    2. здаецца, есць іншая карта rail, але, можа быць, не ? выкарыстоўваецца, у сумнення не працуе інтэрнэт
    3. я б правеў трохі больш у шырыню са абмежавальнікі rail
    4. карту vgt павінна быць percrntuale, калі паменшыць на 10% у рэальнасці? вы паменшылі карту значна менш.
    прыклад: вы перайшлі ад 47% да 42%, то ў вас знізілася кошт 10%, але ў рэальнасці ў вас паніжаны працэнт 5%
    верагодна, будзе дастаткова, у мяне няма досьведу, каб адказаць.

ці магу я задаць вам пытанне, я карту ў 1E79c6 ? карты swirl?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў franco75 Visualizza Messaggio
    Для мяне ? ен невялікі, жадаючы капаць сядзець на цыкады:
    1. "у" абмежавальнік крутоўнага моманту, які мае максімальнае значэнне пры 3500 аб,
    2. здаецца, есць іншая карта rail, але, можа быць, не ? выкарыстоўваецца, у сумнення не працуе інтэрнэт
    3. я б правеў трохі больш у шырыню са абмежавальнікі rail
    4. карту vgt павінна быць percrntuale, калі паменшыць на 10% у рэальнасці? вы паменшылі карту значна менш.
    прыклад: вы перайшлі ад 47% да 42%, то ў вас знізілася кошт 10%, але ў рэальнасці ў вас паніжаны працэнт 5%
    верагодна, будзе дастаткова, у мяне няма досьведу, каб адказаць.

ці магу я задаць вам пытанне, я карту ў 1E79c6 ? карты swirl?
    Прывітанне франк, дзякуй за парады. Абмежавальнік крутоўнага моманту я правеў "p"? pi? ўніз пад 3000, чаму? з monomassa я што-небудзь вібрацыя на 2200\2500 абаротаў у высокія перадачы. Можа быць, я мог бы прадбачыць p? абмежавальнік крутоўнага моманту, як ты сказаў, і выкарыстоўваць тыя з асобных перадач толькі абмежаваць у пятай і шосты, як я рэкамендаваў у іншае абмеркаванне, але ў гэтай карце я не рабіў.
    Для rail я зрабіў часопіс, калі было каля 65 бар і больш? і абмежавальнік на 75 бар, практычна заўседы прыходзіла ў 1675 бар, таму, улічваючы, што ў арыгінальнай карце ? 1600 макс з абмежавальнікамі 1600, я прыняў гэтай філасофіі. Цяпер я не даў паломкі дзіўныя, калі б, што адбываецца што-то падымаю валасы абмежавальнік.
    Для vgt я атрымаў, не падымаючы ціск звыш 1,6 бара, таму я думаю, што ператварыць? для р? у гэтых умовах, магчыма, адсочваючы з мнс на перыяд, p? pi? доўгія, проста каб быць упэўнены, што не скажуць больш.

Адрас, які вы напісалі, ты здагадаўся, у поўнай адпаведнасці з указаннямі іншага абмеркаваньня, я думаю, яны выключаны. Аднак пару месяцаў таму я выдаліў свой канал, і я выдалілі фізічна ад впускном калектары, не ведаю, выключыўшы іх нават у электронным выглядзе што-то змяніць для мэт кіравання рухавіком або проста пакінуць электрарухавік ва ўмовах заўседы адкрыты.

PS "капаць сядзець на цыкады" ніколі не чуў, што сказаў, я ўсе яшчэ паміраю ад смеху

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Я зрабіў некаторыя дадатковыя змены, што перш я яшчэ не спрабаваў. Я змяніў этап для inj больш за 70 больш 3000Rpm. Я не ведаю, калі на самай справе правільна, або калі што лепш мяняць усю калонку, затым у аб-й? нізкія.
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 30-01-2014 да 00:13

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    АБНАЎЛЕННЕ

Праз некаторы час я паспрабаваў вярнуць карту, спрабуючы прытрымлівацца логіцы паведамлена. Я практычна змяніла і BP падняліся на значэння ў табліцы карт Turbo VGT, INJ, RAIL і ФАЗЫ. Сумневы-й? вялікі ? на карце этапу, дзе я выдаліў ВР, замяніўшы яго наступнае ўзыходжанне на значэння ў табліцы. Арыгінальны быў жа значэнні, што і для ВР 60 і 70 Inj, а затым пачуў заменены на 80 і 100 я іх узрасла, адпаведна, 0,5 і 1 градус. Любая крытыка ? добра прымае.

883.726 TEST6.zip

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    102
    прывітанне Gpoint я чытаў усе абмеркавання...сапраўды цікава (улічваючы, што ў мяне таксама Gt, але з edc16c8) і я б сказаў, што было б выдатна ўбачыць rullata!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў паскуале Visualizza Messaggio
    прывітанне Gpoint я чытаў усе абмеркавання...сапраўды цікава (улічваючы, што ў мяне таксама Gt, але з edc16c8) і я б сказаў, што было б выдатна ўбачыць rullata!!
    Прывітанне Паскуале, шчыра кажучы, я ніколі не спрабаваў зрабіць яе ездьте на таксі, я хацеў бы, але я нікога не ведаю. Акрамя таго, праблемы са счапленнем, я даў добры змяняецца на карту, pi? што яшчэ ўніз. Я зняў monomassa праблемы камфорту і счаплення і махавік новыя, я зрабіў некаторыя дадатковыя змены, каб надаць прыкладна 90 і, шчыра кажучы, мне спадабалася, як ен ішоў, каб? нашы аўтамабілі маюць муфты, што, па мне, ці не ? з лепшых, і нават пасля некалькіх км ен пачынаў пакутаваць рэзюмэ, то я толькі за 80, як максімальны парог. Было б замяніць чым-то больш? трывалы для таго, каб што-то спытаць у pi?.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    102
    Па мне, вы зрабілі вялікую справу выдаліць monomassa (трактары lasciamoli фермерам). Праблемы счаплення проста нашаму думку, узмоцненая (без фларэнцыі ? ....таксама) і спрабуе даць размеркаванне крутоўнага моманту, як пі? лінейныя магчыма да 2000г/m вы ўбачыце, што ў вас не будзе праблем.
    Гаворка rullata служыць не толькі, як зрабіць дулю з сябрамі, а таксама зразумець, як аптымізаваць прадастаўленне.

p.s. ты зняў prekat(па меншай меры), дакладна? Калі б я цябе, я хацеў бы выдаліць усе, акрамя глушыцеля канчатковая, таму зняць даволі р? у contropressioni, ачысціўшы злегку ўніз (крытычная зона для счаплення) і вярнуць яго vgt (чаму? турба будзе расці занадта). Для агляду не турбуйцеся, проста яе рухавіка па тэмпературы, і калі рапп stechio ? pressoch? правільны (чаму? з дызеля ? не ўдалося зрабіць гэта правільна) крокі да 100%.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў паскуале Visualizza Messaggio
    Па мне, вы зрабілі вялікую справу выдаліць monomassa (трактары lasciamoli фермерам). Праблемы счаплення проста нашаму думку, узмоцненая (без фларэнцыі ? ....таксама) і спрабуе даць размеркаванне крутоўнага моманту, як пі? лінейныя магчыма да 2000г/m вы ўбачыце, што ў вас не будзе праблем.
    Гаворка rullata служыць не толькі, як зрабіць дулю з сябрамі, а таксама зразумець, як аптымізаваць прадастаўленне.

p.s. ты зняў prekat(па меншай меры), дакладна? Калі б я цябе, я хацеў бы выдаліць усе, акрамя глушыцеля канчатковая, таму зняць даволі р? у contropressioni, ачысціўшы злегку ўніз (крытычная зона для счаплення) і вярнуць яго vgt (чаму? турба будзе расці занадта). Для агляду не турбуйцеся, проста яе рухавіка па тэмпературы, і калі рапп stechio ? pressoch? правільны (чаму? з дызеля ? не ўдалося зрабіць гэта правільна) крокі да 100%.
    Prekat, swirl, не c'? pi? нічога. Каталізатар, цэнтральны пакінем для пытанняў, выхад ўніз, гэтак жа, як вы сказалі, вы, я аддаю перавагу працаваць на абмежавальнік крутоўнага моманту, каб паменшыць нагрузку на счапленне. Так і цяпер ? менш жорсткі, чым першы, але працуе па-ранейшаму добра, і робіць. Мы кажам, што яны задаволеныя, і я аддаю перавагу пайсці на кампраміс.

Старонка 8 з 8 PrimaПерад ... 678

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •