вы cicerca на гэта:
ROYAL PURPLE ? бачыце ці ўваходзіць у вашы чаканні.
вы cicerca на гэта:
ROYAL PURPLE ? бачыце ці ўваходзіць у вашы чаканні.
я на маей Subaru Impreza wrx STI я заўседы выкарыстоўваў Motul 300v 15w50, і мне заўседы было вельмі добра таксама, калі кошт не ? зусім танна.. цяпер ў апошні курс я хацеў бы паспрабаваць castrol edge sport 10w60, і я павінен сказаць, што ідзе вельмі добра. З motul там рабіў максімум 6000 км, то бачыла, як ціск, што ішоў занадта хутка, з яго сысці абаротаў, з castrol, а не ўжо? 5000 і яшчэ ціск ? роўна ў першы дзень.. акрамя Таго, варта значна менш,![]()
выбачайце манро, але я памятаю з дадзеных розных...надзейныя гэтыя дадзеныя??
Я заўседы Royal Purple і ZX1, як дабаўка і ў мяне sn ніколі не дрэнна.
шчыра табліцы ніколі не бачыў.. але па радзе вядомых "падрыхтоўцы" я ведаю, што большасць людзей, якіх я ведаю, якія выкарыстоўваюць машыны на трасе выкарыстоўвае 300в.. нават на матацыклах. Я не выкарыстоўваю far і ў мяне ніколі не было праблем..? я не адмаўляю, што па мне ? р? занадта завышаная.. c'? лепш, увогуле.. і па кошце значна ніжэй..
памятаю некаторыя значэння, тыпу ўспышкі? што павінна быць у калонцы flash dela табліцы. Памятаю, што selenia wr даходзіла да 230?, на bardahl xtc 60 перавысіў 200? і нават абалонкі не зусім тое значэнне. Я маю на ўвазе тэхнічныя дадзеныя вытворцаў, якія я атрымаў, гл. вось чаму? вам цікава, надзейнасці? з вашых дадзеных...
Дзякуй за кампліменты!
Я хачу ўдакладніць, паколькі вы ў тэме, якая, наколькі я мог зразумець, прычым некаторыя даследаванні, зробленыя кропкі ўспышкі? ? значэнне, якое датычыцца тым больш? ўкладка "бяспека", што ў тэхнічных характарыстыках і больш пэўныя значэння (190?C) ? лічыць рэшткавым, як паказвае.
Асабіста выбар змазкі, то я лічу, галоўнае. Мае рашэнні заснаваныя на тэхнічныя характарыстыкі, якія часта могуць знайсці ў сеткі; я лічу, viscosit? кінематыка розных тэмпературах, значэння HTHS, тэмпература замярзання і ўспышкі?, pi? у цэлым я стараюся, колькі пі? інфармацыя адносна спецыфікацыі ASTM прадуктаў, якія цікавяць мяне. У мінулым я старалася, каб прааналізаваць таксама некаторыя алею (ад аднаго, Bs Змазачных матэрыялаў) выкарыстаных робячы параўнанне паміж Motul X-Clean 5W30, Castrol EDGE 5W30 і Bardahl Technos C-60 Exceeded 5W30 ўсе выкарыстоўваюцца на маей 118D N47D20A, каб не больш? 6 тысяч Км і прыкладна ў роўных умовах.
Ад розных аналізу аказалася, што Bardahl не было вялікай нафты, якія распавядалі мне пра тое, што X-Clean, а ? выдатны прадукт, у той час як Catrol вы чале ў сярэдзіне, значэнні вельмі блізкія да X-Clean, як емістасць? захаваць у спячы рэжым morchie сабрана і смецця, пілавінне, дызельнае паліва, Etc.Etc...
Зроблена гэта вялікая прэамбула, я настойліва рэкамендую пракансультавацца тэхнічныя характарыстыкі прадуктаў, якія вы хацелі б паспрабаваць, і зразумець што-то па нагоды тэстаў, я адсылаю вас да гэтай Спасылцы:
http://www.astm.org/Standards/petroleum-standards.html
Вельмі карысна для інтэрпрэтацыі розных D2270, D445, D92 і D97, Etc.Etc..., прысутных у тэхнічных характарыстыках прадукту pi? камерцыйнае!
Што тычыцца выкарыстанне прысадак іншых вытворцаў, такіх як пракладкі антитрения, прыбіральшчыкаў і іншых, я заўседы быў вельмі скептычна настроены па розных прычынах: змазачныя матэрыялы, яны ўжо есць? калі addittivati EP і выкарыстання пракладкі антитрения знешніх, як правіла, малекул, цвердых, як ПОЛИТЕТРАФТОРЭТИЛЕН, дисульфид малібдэна, fullerene C60 (у Bardahl прысутнічае ў мінімальнай ступені, так мала яго не было актуальным у стадыі Тэставання ІМХО), не могуць рабіць нічога іншага, акрамя насычэння ў емістасць? диспергаторы змазкі ў pi? кароткі перыяд часу, а таксама паменшыць емістасць? палярызацыі змазкі на механічныя кампаненты. Ствараюцца cos? пікаў трэння, нягледзячы на зніжэнне ў цэлым ж, на комплекс механічных органаў, якія могуць паўплываць на цэласнасць? фільм змазкі. Што тычыцца прыбіральшчыкаў, гаворка ? вельмі проста, у мяне было некалькі няўдалых досведаў: сальнікі пашкоджаны, атрад morchie настолькі вялікія, пламбавання падзенне трубка ў кубку, забруджванне змазкі, новы.
Я прыкладаю некалькі PDF-файлаў, што для мяне сон-былі "пражэктар", адсюль і сон матчы маіх шматлікіх даследаванняў.
Противозадирные асадкі (PDF).zip
Я спадзяюся, што было карысна!
Ps.
Ва ўсім гэтым, у цяперашні час я знаходжу цалкам з Castrol EDGE FST Turbo Diesel алей 5w40, а таксама з Motul X-Cess 5w40 дадзены!
Апошні раз рэдагавалася ст. ст.; 19-11-2012 ў 16:17