Стар. 8 з 10 PrimaПерад ... 678910 АпошняеUltima
Вынікі 71-80 з 92
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di nasone147
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Et
    40
    Паведамленні
    141
    спрабаваў зачыніць p? на vgt?8%!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    затым зачыніце павелічэнне....і заўседы на нізкіх абарачэннях, затым 1250-2000?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    затым зачыніце павелічэнне....і заўседы на нізкіх абарачэннях, затым 1250-2000?
    Зачыніўшы vgt упэўнены, вы атрымаеце лепшы адказ, для? c'? рызыка стварыць занадта overboost тое. Авансавыя плацяжы будуць разлічвацца ў залежнасці ад таго, ін'екцыі арыгінал, я зрабіў табліцу ў excel, і я вырашу, як надаць пасля вмт. Упэўнены, даць 10 градусаў больш ? вар'яцтва?. Памятаеце, што павялічыць загадзя падымае ціск у нумары. На нізкіх абарачэннях, акрамя таго, надаць пасля вмт служыць для памяншэння лага, чаму? turbo зарад лепш. Максімальны ккд мае месца, калі поршань мае максімальны зарад, каб зрабіць там? ін'екцыі павінны скончыць 13 градусаў ATDC (after top dead centre), для? варта мець на ўвазе, у ignition delay, якія яшчэ і павялічваюць абароты, і яшчэ павялічваецца. У файле, калі я правільна памятаю c'? таксама есць карта, якая кажа больш або менш, чым вы ? на розных абарачэннях. На высокіх абарачэннях даходзіць да 10 градусаў 'затрымка' у камеры згарання, вось чаму? bisogner? паспрабуйце скончыць ін'екцыі, найбольш блізка да вмт.
    Змяненне авансаў ў пу? прынесці выдатныя перавагі, як у плане спажывання, якія ўраджайнасці. ? неабходна прыняць пад увагу мноства фактараў і дробных памылак, могуць прынесці шкоду ў доўгатэрміновай перспектыве. Тэст з 2 градусаў, максімум што тое яшчэ, але не ісці тым больш. Таксама кіраванне папярэдняй ін'екцыі ? звязаная з гэтым (асабліва ў як змяніць ignition delay), так як afr значэнне змяняецца ад хуткасці? згарання.
    Да mod авансы мяне легкія нейкі дакумент аб згарання.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    ок, я там, я працаваў на ліст excell для разліку...? я спыніўся на пытанні параметры для ўводу ў карту або, дакладней, хацеў спрасціць некаторыя формулы nal ліст, робячы разлікі асноўных.
    тады, калі я правільна разумею: закрыць vgt, такім чынам, павялічыць....? я заўважыў, што часам дакранаючыся гэтага параметру...пры павелічэнні абарачэнняў мне, а потым-ціск....цяпер я не ведаю, а калі іншыя фактары маглі выклікаць праблемы...
    гаворка авансы, якія ен хацеў бы зрабіць да змены 2-3 градусаў, каб зразумець паводзіны аўтамабіля, як змяніць...што то на мяне ўплывае-й? эластычны ніз...не ў пошуках абсалютнай прадукцыйнасці....таксама, чаму? група счаплення не вытрымлівае....таму, каб пазбегнуць выдаткаў 600€ ? першая рэч, пра якую я думаю....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    ок, я там, я працаваў на ліст excell для разліку...? я спыніўся на пытанні параметры для ўводу ў карту або, дакладней, хацеў спрасціць некаторыя формулы nal ліст, робячы разлікі асноўных.
    тады, калі я правільна разумею: закрыць vgt, такім чынам, павялічыць....? я заўважыў, што часам дакранаючыся гэтага параметру...пры павелічэнні абарачэнняў мне, а потым-ціск....цяпер я не ведаю, а калі іншыя фактары маглі выклікаць праблемы...
    гаворка авансы, якія ен хацеў бы зрабіць да змены 2-3 градусаў, каб зразумець паводзіны аўтамабіля, як змяніць...што то на мяне ўплывае-й? эластычны ніз...не ў пошуках абсалютнай прадукцыйнасці....таксама, чаму? група счаплення не вытрымлівае....таму, каб пазбегнуць марнаванні 600? ? першая рэч, пра якую я думаю....
    Між тым, я не ведаю, com'? ліст excel, які вы выкарыстоўваеце, таму не магу судзіць. Я, напрыклад, вырабіць майго я адкрыў карту, час, карту rail, і карту загадзя. Іх я стварыў ліст, гледзячы, як ўпырсквае пасля/перад вмт для розных абаротаў і ўпырску паліва. Нізкі вам 5/6 градусаў Atdc прыкладна на 16v.
    Лічыць, што неабходна таксама мець на ўвазе, што з egr зачынены згарання sar? хутчэй і раен, у якім мы ўсе гэтыя градусаў Atdc ? раен, у якім ад зыходнага сістэмы рэцыркуляцыі ог ? у поўнай функцыі. На высокіх абарачэннях паступлення надаць у вмт на 4000 аб, на 2 градусы раней або ледзь больш да 4250 абаротаў, і каля 5 градусаў да 4500. Гэта дакладна, чаму? на высокіх абарачэннях у ignition delay павялічваецца. Я рэкамендую трымацца больш можна бліжэй да вмт на высокіх абарачэннях (з высокім iq, вядома, стаяць у вмт sar? немагчыма, але мы гаворым пра больш 100mm3 ўпырску). На мой погляд на нізкіх правесці 5 градусаў Atdc або pi? ? карысна, каб пайсці ў boost да турба.
    Калі вы хочаце ад нават 2/3 градусаў, але не больш. І самыя набліжэнні да 3000 абаротаў, і чым менш пра гэта вы павінны даць. Ад 3000 абаротаў і вышэй, не падняць з невялікім iq, сапраўды, ад 3500 таксама, вы можаце панізіць яго з невялікім iq, каб мець менш тармажэнне рухавіком на выпуск.
    Тое, што я кажу ? усе спрабаваў на маей скуры.
    Ps: з больш загадзя, вы, напэўна, рухавік на p? самыя шумныя з-за павышэння ціску ў нумар,? вы можаце рабіць пад'емы стоячы на 1200 абаротаў дроту, газ, без якіх-небудзь праблем (потым, залежыць ад таго, што абароты пачынаюць mod загадзя).
    Цяпер, спадзяюся, я не сказаў, што дзярмо, і калі я вам быў бы ўдзячны, што хто-то папраўце мяне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    мой ліст я гэта раблю на падставе гэтай формулы
    <?КАНЕЦ ЎПЫРСКУ (у градусах) = (ЧАС ЎПЫРСКУ) / (1 / (Абароты / 60)) * 360 - ЗАГАДЗЯ(дадзеныя на карту /2)

цяпер адна рэч, якую я не разумею:табе, вядома, часткі, ад дапушчэння, што дадзеныя на карту, ясна?
    цяпер я і значэння ў бас, якія паміж 1,88 і 3,50 градусаў DPMS, а затым, каб аднавіць на здымкі, я павінен стаць бліжэй да ВМТ, а затым даць 1,5 градусаў, што дазволіць палепшыць....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    мой ліст я гэта раблю на падставе гэтай формулы
    <?КАНЕЦ ЎПЫРСКУ (у градусах) = (ЧАС ЎПЫРСКУ) / (1 / (Абароты / 60)) * 360 - ЗАГАДЗЯ(дадзеныя на карту /2)

цяпер адна рэч, якую я не разумею:табе, вядома, часткі, ад дапушчэння, што дадзеныя на карту, ясна?
    цяпер я і значэння ў бас, якія паміж 1,88 і 3,50 градусаў DPMS, а затым, каб аднавіць на здымкі, я павінен стаць бліжэй да ВМТ, а затым даць 1,5 градусаў, што дазволіць палепшыць....
    Cos'? апошні /2, што вы робіце ў формуле пасля адвядзі загадзя, арыгінал? Формула ? правільна, але ў тым апошнім /2 не хоча. Я ў якасці формулы выкарыстоўваць:
    Tinj?rpm?0,000006= .... Deg - Deg загадзя ori= градусаў заканчэння ўпырску пасля вмт.
    Прымаючы значэння ў выпадку, калі, выкажам здагадку, у вас 975us на 2000 абаротаў і на 4 градусы раней, працуе з поўнай нагрузкай. Тады формула будзе: 975x0,000006x2000=11.7 - 4= 7.7. З дапамогай гэтых дадзеных, то ўпырск будзе ў канчатковым выніку 7.7 градусаў пасля вмт.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    пазначае вынік дзялення двух....мы кажам, што ваша раўнанне ? трохі pi? проста ў маей....ок? " і разлікі, і я бачу, калі я....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    пазначае вынік дзялення двух....мы кажам, што ваша раўнанне ? трохі pi? проста ў маей....ок? " і разлікі, і я бачу, калі я....
    І чаму? падзяліце вынік? Вы не павінны падзяліць яго вось дзе была памылка. Для астатніх мая формула, а ваша даюць той жа вынік, калі ў рэшце рэшт, разбіць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    cos? я пайшоў і патлумачыў, формула....таму мне падалося дзіўным, што карта ori ўніз я працягласці ўпырску усяго ў 1,88?

Стар. 8 з 10 PrimaПерад ... 678910 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •