Як правіла, знайсці іх у крамах, электрычнасць? або ў autoricambi з аксэсуарамі
Як правіла, знайсці іх у крамах, электрычнасць? або ў autoricambi з аксэсуарамі
у інтэрнэце вы знойдзеце мала або нічога, магчыма, я павінен наклікаць на асобныя часткі і assemblarmeli толькі
але ад 2 pinsette????? есць тыя памяшканні, якія выкарыстоўваюцца для матацыклаў, сярэднія і вялікія лодкі , аўтобус і некалькі грузавікоў
на жаль, я не лічу, нам, у вас есць спасылка ад postarmi? ці, можа быць, мне перш пайсці ў краму электрыкі?
прабачце,я пачаў будаўніцтва зарадная прылада танна, але развіваліся, тыпу switch, калі цікавіць блокі харчавання лічыльніка, выдатныя і выдатныя цэны з'яўляюцца atten, я купіў некалькі блокаў харчавання і штомесяц выдатная купля электронных кампанентаў, у тым ліку рэле 12в
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 10-10-2013 да 22:14
Занадта не існуе, максімум пу? быць занадта мала :-)
Калі мы я думаў невялікіх сегментаў на 25А, проста каб не хвалявацца ні за вентылятараў, якія ў адваротным выпадку часам ідуць асобна.
? на самай справе, калі ў вас есць батарэя ў выдатным стане (чаму? калі ? прыгатаванае ? горш, што не выкарыстоўваць яго) ? адно і тое ж.
Але, у вас есць уяві, што есць грань, зразумець, онлайн, як ecu вы, верагодна, сапраўды для нізкіх высілках?? Я не вы ? ніколі не затрымаўся, нічога для напружання нізкай шчыра.
Не ? так праблема нізкіх высілках. Відавочна, пік напружання пу? запісаць які-небудзь трэк або убудаваны, але што-то больш? шкодна такія перапады напружання, асабліва калі вы працуеце ў школе, і з гэтага дома. У апошнім выпадку гэта могуць быць ваганні бягучыя пастаўкі, што нармальная alimetatore 12V не можа кампенсаваць, у той час як блок харчавання стабілізаваных вам "фільтруе і рэгулюе" як ток, сіла току.
M999
Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.