Старонка 8 з 8 PrimaПерад ... 678
Вынікі 71-78 78
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Як правіла, знайсці іх у крамах, электрычнасць? або ў autoricambi з аксэсуарамі

garret
    Guest
    у інтэрнэце вы знойдзеце мала або нічога, магчыма, я павінен наклікаць на асобныя часткі і assemblarmeli толькі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    але ад 2 pinsette????? есць тыя памяшканні, якія выкарыстоўваюцца для матацыклаў, сярэднія і вялікія лодкі , аўтобус і некалькі грузавікоў

garret
    Guest
    на жаль, я не лічу, нам, у вас есць спасылка ад postarmi? ці, можа быць, мне перш пайсці ў краму электрыкі?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    17
    Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    на жаль, я не лічу, нам, у вас есць спасылка ад postarmi? ці, можа быць, мне перш пайсці ў краму электрыкі?
    Перайсці ў краму запчастак eletttriche, безумоўна,..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    - предоза
    Паведамленні
    9
    прабачце,я пачаў будаўніцтва зарадная прылада танна, але развіваліся, тыпу switch, калі цікавіць блокі харчавання лічыльніка, выдатныя і выдатныя цэны з'яўляюцца atten, я купіў некалькі блокаў харчавання і штомесяц выдатная купля электронных кампанентаў, у тым ліку рэле 12в
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 10-10-2013 да 22:14

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    52
    Занадта не існуе, максімум пу? быць занадта мала :-)
    Калі мы я думаў невялікіх сегментаў на 25А, проста каб не хвалявацца ні за вентылятараў, якія ў адваротным выпадку часам ідуць асобна.
    ? на самай справе, калі ў вас есць батарэя ў выдатным стане (чаму? калі ? прыгатаванае ? горш, што не выкарыстоўваць яго) ? адно і тое ж.

Але, у вас есць уяві, што есць грань, зразумець, онлайн, як ecu вы, верагодна, сапраўды для нізкіх высілках?? Я не вы ? ніколі не затрымаўся, нічога для напружання нізкай шчыра.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Не ? так праблема нізкіх высілках. Відавочна, пік напружання пу? запісаць які-небудзь трэк або убудаваны, але што-то больш? шкодна такія перапады напружання, асабліва калі вы працуеце ў школе, і з гэтага дома. У апошнім выпадку гэта могуць быць ваганні бягучыя пастаўкі, што нармальная alimetatore 12V не можа кампенсаваць, у той час як блок харчавання стабілізаваных вам "фільтруе і рэгулюе" як ток, сіла току.

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

Старонка 8 з 8 PrimaПерад ... 678

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •