проста зайдзіце на сайт vcpowerteam і ўбачыць у спісе, што кажа
пункт launch control кажа:
Ford
•BOSCH EDC15P
•VISTEON DCU102
VAG
•BOSCH EDC15P
•BOSCH EDC15V
•BOSCH Temic DSG DQ250
проста зайдзіце на сайт vcpowerteam і ўбачыць у спісе, што кажа
пункт launch control кажа:
Ford
•BOSCH EDC15P
•VISTEON DCU102
VAG
•BOSCH EDC15P
•BOSCH EDC15V
•BOSCH Temic DSG DQ250
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Таксама чакаем гэтага, і віншую!!!![]()
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
менш " ключ ад вашага сябра, вы можаце мець?
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
Яму я спрабую спытаць, я ведаю, што яму ? варта было некалькі бяссонных начэй, давайце паглядзім, калі я магу cavargli якой-небудзь інфармацыі ў pi?
таксама я зрабіў некалькі тэстаў, без поспеху...мы спадзяемся, што вы можаце знайсці некаторыя навіны
Праблема ў тым, падтрымліваць хуткасць думкі вышэй хуткасці працы машыны
тое ж самае, што няма выніку
Прывітанне, хлопцы і p? што я з форуму... паглядзім, калі я магу аднавіць за ім р?... на гэтую тэму нават я, пляснуўшы p? галаву на c8 і u1, зараз я спрабаваў актываваць яго на с8 як на c39 і думаў, што перепутаю што-небудзь, так як nn працаваў car nn, блакаванне кручэння, як яны ўсталеўваюцца, то з іншым, мы казалі пра гэта і перадаў мне, напрыклад, і сітуацыя, і сам, на u1 ідэнтычная, што, цяпер тое, што я думаю на падставе доказаў, якія я зрабіў, есць біты, якія актывізуюць абмежавальнікі для адзіночнага руху пасля 5/7км.
але саната была складзеная ў мяне не было часу цяпер шукаць.
Як на edc16c39, што на c8 ? роўна і нічога не мяняецца, як і на многія іншыя edc16 думаю. Затым Якаў не вынікае, што праблемы на edc16c8.