Старонка 8 з 8 PrimaПерад ... 678
Вынікі з 80 71-80

Абмеркаванне: выдаленне swirl mercedes c270

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    апошні адправіў ? заўседы паслядоўны, калі адкрыць файл з ecm, калі ? ложак у bdm t піша "edc16a0", у якасці альтэрнатывы, піша імя блока, у любым выпадку я запампаваў ori-ложак у bdm, чым 220-й? дадзеныя знаходзяцца ў тых жа галінах... аднак я ведаю, што ў dimsport яны, і, магчыма, я нават ведаю, хто ен...
    Тут я ж табе ўжо? напісаў...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    усе атрымалася, зараз я растлумачу, як я напісаў у bdm-файл, які я прапанаваў, magi1984 ў іншай дыскусіі, дзе я спрабаваў рэзервовага капіявання, што новага? заключаецца ў тым, што я напісаў, мяркуючы, што файл быў прачытаны ў bdm, але і вешчуны, я сказаў, толькі пасля таго, што напісалі, што не было зачытана ў bdm...мараль аўтамабіль працуе з файла прачытаць з бд, і пісаў у bdm

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    я вельмі рады, што вы вырашылі, пасля гадзін думаць пра парады даць табе, патэлефанаваць сябрам, жаніху інтэрнэт, у рэшце рэшт, што пі? просты быў, што працуе, лепш, cos

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    Дзякую вас усіх, qst форуме ? унікальны, на іншых будуць круціцца прапановы дапамогі, за дадатковую плату

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў ecuboost Visualizza Messaggio
    Дзякую вас усіх, qst форуме ? унікальны, на іншых будуць круціцца прапановы дапамогі, за дадатковую плату
    калі гэта павінна здарыцца, досыць паказаць, што і гэтыя, у якім будуць размешчаны на дзверы без якіх-небудзь ваганняў.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    у qst пункту пытанне ўзнікае спантанна, вы можаце пісаць усе файлы ложка, бд з bdm? вядома, толькі flash

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    Абсалютна няма.......не ўсе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    тое, што ? здарылася з вамі ? выпадак (шчаслівы) з майго вопыту на edc16c8, edc16c34, edc16c39 і edc16c0 файлы паміж рознымі і паслядоўны bdm

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Можа быць, я кажу, бздура, а ў тым, што, на шчасце, у мяне не было магчымасці праверыць, але розны, не заўседы азначае, што не працуе. Можа быць, змяніць некаторыя галіны не мае ніякага значэння, для працы кіравання.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    паверце мне, што ў гэтым выпадку файлы і паслядоўны bdm яны супадаюць амаль на ўсе, у тым сэнсе, што, можа быць, якая-то розніца існуе, але не так-то? грубая прадухілення яго ад працы. Замест гэтага на іншыя рухавікі (безумоўна, queli, што я пералічыў) не хапае-й? 50% дадзеных з паслядоўнага порта па параўнанні з bdm. Паспрабуйце самі файлы, я іх размешчаныя на форуме ў раздзеле "файлы" крычы!

Старонка 8 з 8 PrimaПерад ... 678

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •