для таго, каб не разагнаць info..
Для лямбда-зонда і dpfoff глядзець па адрасе
1de0f6
0 няма dpf няма датчыка
1 dfp вы зонда
2 no dpf вы зонда
глядзець у 8 біт![]()
для таго, каб не разагнаць info..
1de0f6
0 няма dpf няма датчыка
1 dfp вы зонда
2 no dpf вы зонда
глядзець у 8 біт![]()
1de0f6
0 няма dpf няма датчыка
1 dfp вы зонда
2 no dpf вы зонда
з дапамогай гэтага мода, тут, калі я defap і я кладу es 0 ў дыягназ не м з'яўляецца яшчэ машына ? dpf правільна?
У канцы прамовы біта defap прапануе прапануе на еўра-4 быў прыводзіцца ў дзеянне сапраўды неабходна, аднак, дэ-з'яўляецца цалкам карту?
я хацеў бы дадаць мяне ў абмеркаванне, карту адразу ж пасля гэтага педаль... што мы гаворым ? аднолькава на ўсе машыны, што гара гэтая электроніка ? карту кіравання рухавіком, першы брэйк-f? спасылкі на пераўтварэнні t рухавіка другога пераўтварэнні педалі. у "сярэдзіне" значэння, ставяцца да пра
што вы разумееце пад t рухавіка? патлумачылі лепш, чым што ? цікава!!!
я размаўляў учора ўвечары з tidus (мы ведаем, што "асабіста"), у прынцыпе тое, як я ? паведаміў, ад ingeniere bosch, ? накшталт dutycicle кіравання рухавіком, у асноўным ecu ведае, што павінен праверыць і commisurare ўсе параметры ў залежнасці ад абаротаў. прайшоў то такіх эбу перастае кантраляваць некаторыя параметры ... не s? на жаль, сказаць вам, я не хацеў сказаць больш. для t рухавіка, я маю на ўвазе пераўтварэння тэмпературы рухавіка (h2o).
працягваючы крыху больш? далей мы знаходзім дзве іншыя крывыя, перапынак з 1200, і сярод максімальныя значэння 8192, то ? карту і адразу ж пасля кантролю, патоку паветра, функцыя пераўтварэння педаль (не карту педаль ? добра адрозніваецца)
я прыйшоў я сказаць, што гэта карту, каб праверыць іншыя параметры, на самай справе мы знаходзім аналаг на многіх дызельных рухавікоў з CR цалкам розныя, як аб'ем, так і на вытворцы, tattavia сваю канкрэтную функцыю, усе яшчэ не ведаю, нават, чаму? карту ? характэрны толькі ад восі, што паказвае працэнт (8192), іншыя восі нам не хапае...
Наколькі я разумею, не вельмі важна з пункту гледжання прадукцыйнасці, ці не так?