Старонка 8 з 54 PrimaПерад ... 67891018 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 71 да 80 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    для таго, каб не разагнаць info..
    Для лямбда-зонда і dpfoff глядзець па адрасе
    1de0f6
    0 няма dpf няма датчыка
    1 dfp вы зонда
    2 no dpf вы зонда
    глядзець у 8 біт

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    1de0f6
    0 няма dpf няма датчыка
    1 dfp вы зонда
    2 no dpf вы зонда

з дапамогай гэтага мода, тут, калі я defap і я кладу es 0 ў дыягназ не м з'яўляецца яшчэ машына ? dpf правільна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў michele30 Visualizza Messaggio
    1de0f6
    0 няма dpf няма датчыка
    1 dfp вы зонда
    2 no dpf вы зонда

з дапамогай гэтага мода, тут, калі я defap і я кладу es 0 ў дыягназ не м з'яўляецца яшчэ машына ? dpf правільна?
    калі ў вас пад рукой, €4, у рэчы розныя €5...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    У канцы прамовы біта defap прапануе прапануе на еўра-4 быў прыводзіцца ў дзеянне сапраўды неабходна, аднак, дэ-з'яўляецца цалкам карту?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    У канцы прамовы біта defap прапануе прапануе на еўра-4 быў прыводзіцца ў дзеянне сапраўды неабходна, аднак, дэ-з'яўляецца цалкам карту?
    падобна на тое, што працуе ў адзіночку.

ps. вы страцілі некаторыя кнопкі клавіятуры?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    14
    я хацеў бы дадаць мяне ў абмеркаванне, карту адразу ж пасля гэтага педаль... што мы гаворым ? аднолькава на ўсе машыны, што гара гэтая электроніка ? карту кіравання рухавіком, першы брэйк-f? спасылкі на пераўтварэнні t рухавіка другога пераўтварэнні педалі. у "сярэдзіне" значэння, ставяцца да пра

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    што вы разумееце пад t рухавіка? патлумачылі лепш, чым што ? цікава!!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    14
    я размаўляў учора ўвечары з tidus (мы ведаем, што "асабіста"), у прынцыпе тое, як я ? паведаміў, ад ingeniere bosch, ? накшталт dutycicle кіравання рухавіком, у асноўным ecu ведае, што павінен праверыць і commisurare ўсе параметры ў залежнасці ад абаротаў. прайшоў то такіх эбу перастае кантраляваць некаторыя параметры ... не s? на жаль, сказаць вам, я не хацеў сказаць больш. для t рухавіка, я маю на ўвазе пераўтварэння тэмпературы рухавіка (h2o).
    працягваючы крыху больш? далей мы знаходзім дзве іншыя крывыя, перапынак з 1200, і сярод максімальныя значэння 8192, то ? карту і адразу ж пасля кантролю, патоку паветра, функцыя пераўтварэння педаль (не карту педаль ? добра адрозніваецца)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў Gemini89 Visualizza Messaggio
    я размаўляў учора ўвечары з tidus (мы ведаем, што "асабіста"), у прынцыпе тое, як я ? паведаміў, ад ingeniere bosch, ? накшталт dutycicle кіравання рухавіком, у асноўным ecu ведае, што павінен праверыць і commisurare ўсе параметры ў залежнасці ад абаротаў. прайшоў то такіх эбу перастае кантраляваць некаторыя параметры ... не s? на жаль, сказаць вам, я не хацеў сказаць больш. для t рухавіка, я маю на ўвазе пераўтварэння тэмпературы рухавіка (h2o).
    працягваючы крыху больш? далей мы знаходзім дзве іншыя крывыя, перапынак з 1200, і сярод максімальныя значэння 8192, то ? карту і адразу ж пасля кантролю, патоку паветра, функцыя пераўтварэння педаль (не карту педаль ? добра адрозніваецца)
    я прыйшоў я сказаць, што гэта карту, каб праверыць іншыя параметры, на самай справе мы знаходзім аналаг на многіх дызельных рухавікоў з CR цалкам розныя, як аб'ем, так і на вытворцы, tattavia сваю канкрэтную функцыю, усе яшчэ не ведаю, нават, чаму? карту ? характэрны толькі ад восі, што паказвае працэнт (8192), іншыя восі нам не хапае...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Наколькі я разумею, не вельмі важна з пункту гледжання прадукцыйнасці, ці не так?

Старонка 8 з 54 PrimaПерад ... 67891018 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •