Стар. 8 з 23 PrimaПерад ... 67891018 ... АпошняеUltima
Вынікі 71-80 231

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Прывітанне, я спрабую даць вам мой сціплы ўклад...у мяне такі ж рухавік, на брава...
    тады, педалі, ты спытаў мала, чым нічога...? сапраўды амаль ori...
    lim пара пу? ісці, але ў вас яшчэ есць запас...
    карта лямбда-выразы, як gi? ад сказаў сандра, з'яўляюцца памылковымі
    час ўпырску, я не кажу...зрабіце спачатку знайсці карту 150cv, што ў вас ужо есць? час для 100mm3 і скапіяваць
    ціск турбо, я я хацеў бы выдаліць нейкі момант...cos? я ведаю, што ? р? altina
    ціску ў рампы, вярніце яго арыгінал да 2500 абаротаў (помпа hp працуе на размеркаванне, і смактаць магутнасці...калі прапануеце больш ціск, яна паглыне? вялікая магутнасць)

вы павінны знайсці два лім IQ...

PS гэтая машына мае яшчэ завіхрэнні ва впускном калектары?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    Citazione Першапачаткова Напісаў paolo159 Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім,
    спрабуючы прытрымлівацца незлічоныя парады і аналізаваць карты, напрыклад, знойдзеных у сеткі, я спрабаваў рабіць карту для майго аўтамабіля, я хацеў бы атрымаць меркаванне ад pi? спецыялістаў тут на форуме...

Мае намер у рэалізацыі карты ? вырашыць вядомы пытанне маей panterona, памерла на малых абарачэннях, спрабуючы таксама надаць ей больш? коней таксама пра панесены.
    Я спрабаваў захаваць час ўпырску дастаткова нізкія для таго, каб трымаць трохі выдатак (калі б я мог паменшыць яе памер у далейшым я б не пярэчыў).
    У modifice на карту крутоўны момант пры старце ? была адпаведным чынам зменена, каб пазбегнуць пашкоджання махавік падчас пуску (я замяніў у мінулым месяцы, так? лучился шмат, і разарвала, нягледзячы на трэння не было, то cos? зношаны).
    Гэта апошняе змяненне ? gi? пратэставана і я павінен сказаць, што цяпер праблема вібрацыі і strattonamenti ў запуску ? вырашана.

Што тычыцца карты, максімальны дыму я нічога не чапалі, так як я не зусім разумею, як яны працуюць..

Чакаю з нецярпеннем вашыя каментары, крытыку і парады!!!!

Прыкладаю на ВРІ і MOD
    Прывітанне Павал я таксама 159_150CV таксама пакутуе ад яе праблем, дрымотнасць нізкіх абарачэннях, што праграмнае забеспячэнне вы карыстаецеся для адлюстравання? мне нейкі савет?

З павагай hyrosat

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    Іншая справа, але файлы ўстаноўка map3d і драйверы ecm titanium, маюць тыя ж функцыі? якое праграмнае забеспячэнне ? pi? дакладна?

Дзякуй

garret
    Guest
    нам! тады растлумачце, што накшталт праблемы, вы чулі пра яго працах, я да гэтага часу я чуў толькі станоўчыя думкі, але я стараюся ўлічваць усе магчымыя сведчанні, якія падтрымліваюцца факты, лагічна гаворка турбін афіцэраў, шмат у чым залежыць ад вытворцы, толькі ўчора я размаўляў з хлопцам, уладальнікам bmw 320d, які мантажуе kkk, зменены 3 у 50 000 км, пасля зрабіў змены ад яго, і не мае pi? былі праблемы, можа быць ? пашанцавала, але асабіста я веру ў поспех мала

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    прывітанне, Марые
    вялікі дзякуй за ваш ўклад! так, я ўсе яшчэ swirl ў калектар...я не ўпэўнены, захочуць яе выдаліць, 159 ? gi? даволі млявы на нізкіх абарачэннях з-за яе вагі, я не хацеў бы, што вы тады дысплеі выглядалі буйней; ўзмацніць праблему.. для таго, каб быць добра, я павінен замяніць калектар з gi? без swirl, але не магу дазволіць сабе ў дадзены момант ;-)

Што тычыцца fap ж яго ўзяць? у дні

дзе я магу знайсці двух lim iq, аб якім кажаце?

У той жа час я зрабіў змены на аснове вашых саветаў!

- правільную карту rail
    - правільнае лямбда
    - лім пара злегку павялічваецца
    - карту turbo крокам max даведзены да 100 балаў
    - крокам карту педаль
    - час золата, час...нам лепш працаваць, спрабуючы calcolarmi добра час
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 13-05-2013 ў 22:31

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў paolo159 Visualizza Messaggio
    ...
    цяпер у мяне няма часу глядзець на карту, але час ад врі не выкарыстоўвае іх усе, і калі вам вав карты акцыі вы можаце спакойна пакінуць іх у крычы, гэта трэба? знайсці абмежавальнікі расходу, вы знойдзеце адразу пасля абмежавальнікам крутоўнага моманту, іх там 2, у залежнасці ад фактару, лічыць, што вось выглядае як педаль. іншы ? у залежнасці ад тэмпературы вады.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    бмв заўседы былі праблемы з турбінамі, прама ў майстэрні, c'? есць x5 з mitsupishi смажаны акунь? яны паклалі алей мала 10w40 і зрабіў перашкод на ўваходзе ў... негатыўныя меркаванні я чуў, але, улічваючы, што есць "relato de" я не прашу вярнуць...
    Цяпер вернемся RU у адваротным выпадку мы выкідаюць...

garret
    Guest
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    бмв заўседы былі праблемы з турбінамі, прама ў майстэрні, c'? есць x5 з mitsupishi смажаны акунь? яны паклалі алей мала 10w40 і зрабіў перашкод на ўваходзе ў... негатыўныя меркаванні я чуў, але, улічваючы, што есць "relato de" я не прашу вярнуць...
    Цяпер вернемся RU у адваротным выпадку мы выкідаюць...
    ок, сандра, я люблю слухаць, заўседы абодва званы, і я думаю, гэта правільна, дзякуй за інфо канцы ot ;-)

garret
    Guest
    перачытваючы я разумею, засталіся вельмі ў тэме, я прашу прабачэння, павел, heeheh я заўседы раблю перацягнуць некаторыя аргументы, pardon

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    ціхі гаррет не праблема для l OT ;-)

сандра дзякуй за прамыя, адразу бачу, калі я магу знайсці абмежавальнікі, што вы кажаце, вас..

Хлопцы, я зрабіў тур з дыягназам звязаны, мне здаецца, што карэкцыя фарсунак трохі высокая...можа быць, я павінен даць яму тонкай ачысткі...што скажаце? прыкладаю логі

correzione_inj.jpg
    correzione_inj_2.jpg

Стар. 8 з 23 PrimaПерад ... 67891018 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •