Стар. 8 з 16 PrimaПерад ... 678910 ... АпошняеUltima
Вынікі 71-80 з 158

Абмеркаванне: digiprog 3

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di matech
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    У digimaster-кітайску будзе каля 1500: яны кажуць, быць арыгінальны інструмент, якая пашыраецца, надзейнай, і г.д. але я не думаю, з'яўляюцца сапраўднымі. Дарэчы, не ведаю, як асобе праз OBD. Нават праект Launch памірае, наколькі я ведаю!

У digiprog 3, здаецца, есць добры шанец, ? адносна да цяперашняга часу, робіць шмат рэчаў у БД, але той факт, што прыбылі з няправільна драты мне нямала раззлаваны!

Tachopro ? старое, але мне здавалася, я разумею, што можа быць больш? надзейны digiprog клон....папраўце мяне, калі я памыляюся!

Аб такой аперацыі, аб якой вы кажаце:
    мала хто хоча мець справу з гэтымі рэчамі, але потым у рэальнасці? c'? людзі, якія марнуюць тысячы еўра, каб мець адпаведнае абсталяванне.
    і richietse есць.
    акрамя таго, калі вы sgamare падман, есць мноства інструментаў, каб зрабіць, што работы поўнасцю або няма!

я спрабую усяго толькі інструмент, каб дагадзіць нейкай спарадычныя запыце.

Думала, digiprog + нейкі новы інтэрфейс спецыфікацыя OBD для некаторых новых машын (тыпу праграмістаў, serial для групы VAG пасля 2006 года, PSA або FIAT)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di raffaell0
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Штутгарт
    Паведамленні
    206
    Я не ведаю, што сказаць з гэтай нагоды, чаму? парадаваць некаторых кліентаў гэта значыць? Многія кліенты=варта выдаткавацца некалькі кліентаў 5 або 10 у год = nn, навошта марнаваць.
    Сказаўшы, што, калі вы хочаце пайсці трохі больш? упэўнены, і выдаткаваць мала?
    Гэта ? мая ідэя:
    Атрымаць digiprog у некалькі еўра, і вы, многія машыны праз obd. БД= 5 хвілінаў = просты працы і нумары не разлічваем, што машыны з дадатковых кабеляў, што на імгненне іх выключаем. ОК?
    У чым?цяпер не асоба або памылак(OBD), вы заўседы вымушаныя альбо ісці на тако, і cio? на eeprom, або ў адпаведнасці з аўтамабілі, вы павінны пайсці на ecu. Я кажу гэта класічная, калі дадатковыя кабелі, прымацаваныя да digiprog , калі памыліліся, і таму вы павінны пляснуць і працаваць, і паспрабаваць паспрабаваць, можа быць ? лепш, чым пасля некаторых тэстаў з адаптарамі nn ідзе,рэагуйце direttatemnte на eeprom.
    Калі гаворка ? няправільна, ведаю, што сказаць.
    Я буду рабіць так жа.У залежнасці ад вашай сітуацыі.
    Добрае нядзеля

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    3
    пратэставана і працуе на passat 3c,audi a6 4f,гольф 4 rb8 праз obd

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    30
    Citazione Першапачаткова Напісаў raffaell0 Visualizza Messaggio
    Я не ведаю, што сказаць з гэтай нагоды, чаму? парадаваць некаторых кліентаў гэта значыць? Многія кліенты=варта выдаткавацца некалькі кліентаў 5 або 10 у год = nn, навошта марнаваць.
    Сказаўшы, што, калі вы хочаце пайсці трохі больш? упэўнены, і выдаткаваць мала?
    Гэта ? мая ідэя:
    Атрымаць digiprog у некалькі еўра, і вы, многія машыны праз obd. БД= 5 хвілінаў = просты працы і нумары не разлічваем, што машыны з дадатковых кабеляў, што на імгненне іх выключаем. ОК?
    У чым?цяпер не асоба або памылак(OBD), вы заўседы вымушаныя альбо ісці на тако, і cio? на eeprom, або ў адпаведнасці з аўтамабілі, вы павінны пайсці на ecu. Я кажу гэта класічная, калі дадатковыя кабелі, прымацаваныя да digiprog , калі памыліліся, і таму вы павінны пляснуць і працаваць, і паспрабаваць паспрабаваць, можа быць ? лепш, чым пасля некаторых тэстаў з адаптарамі nn ідзе,рэагуйце direttatemnte на eeprom.
    Калі гаворка ? няправільна, ведаю, што сказаць.
    Я буду рабіць так жа.У залежнасці ад вашай сітуацыі.
    Добрае нядзеля
    Ўхваляю і падтрымліваю , кошт-якасць? digiprog3 з 4.85 да раскошы, каб зрабіць з маленькіх гульняў проста, каб задаволіць некаторыя патрэбы, ад обд , для астатніх кажу, што паспрабаваць усе кабелі, якія есць у пі? і лепш адпусціць...мой асабісты вопыт

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    30
    прывітанне, я знайшоў прадаўца, які прапануе digimaster 3 1500 еўра, уключаючы абнаўлення за год... амаль бяру і спрабую таксама тое, што.. хто-то ўжо належаць мне ??

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    30
    абнаўленне : паспяхова digiprog 3 , одб на vw golf 6 серыі , і audi a4, 2007.

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Штутгарт
    Паведамленні
    206
    А ты арыгінал? А што, калі ? x група VAG есць шмат інструментаў, якія робяць гэта, і тут толькі.Але толькі групы VAG.Чытаюць у сістэму dell иммобилайзер.Рэдагуюць непасрэдна immo off, ключы,etc
    L' важна ? што вы задаволеныя тым, што вы купілі.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    30
    А ты арыгінал? А што, калі ? x група VAG есць шмат інструментаў, якія робяць гэта, і тут толькі.Але толькі групы VAG.Чытаюць у сістэму dell иммобилайзер.Рэдагуюць непасрэдна immo off, ключы,etc
    L' важна ? што вы задаволеныя тым, што вы купілі.
    вы , digiprog 3 v. 4.85 робіць сваю працу добра, odb я задаволены, трохі менш для бардэль з кветкамі правадоў .... цярпенне..

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Штутгарт
    Паведамленні
    206
    Бардэль з кабелямі? Cio? вы прынялі clo*і з 1500? да цяперашняга часу 1 год?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    30
    Бардэль з кабелямі? Cio? вы прынялі clo*і з 1500€ да цяперашняга часу 1 год?

я казаў пра digiprog 3 платныя (400) .. digimaster 3 ( 1500 ) мне прыходзіць праз пару тыдняў

Стар. 8 з 16 PrimaПерад ... 678910 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •