Старонка 8 з 15 PrimaПерад ... 678910 ... АпошняеUltima
Вынікі 71-80 з 147

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Выбачайце, маленькі пытанне : з якой afr ў дызель вы атрымліваеце вялікую магутнасць або крутоўны момант ?
    У карце маей машыне я заўважыў, што абароты нізкія c'? справаздача afr каля 13 колаў цэнах, што па меры працы павялічваецца да 19 - 20.
    Калі я ў умовах afr =13 , мой аўтамабіль не паліць, як ніколі ?
    НАПРЫКЛАД :1000 пра 570 мг паветра і 52,2 мм3.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    lupak няправільныя разлікі...вы не можаце змяняць мг і мм3....трэба пераўтварыць да мм3 ў мг, а затым зрабіць разлік...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Прывітанне Манро, я ведаю, што робяць разлікі ў мг, я толькі паведаміла значэння маей карце, што я ў мм3; аднак 52,2 мм3 =43,85 мг.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    у любым выпадку з afr 13:1 не паліць, таму што на рухавік не c'? "нагрузка"..я заўседы казаў, што afr ў дызель, не ? як і бензін....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    у любым выпадку з afr 13:1 не паліць, таму што на рухавік не c'? "нагрузка"..я заўседы казаў, што afr ў дызель, не ? як і бензін....
    Дзякуй за адказ, Манро,? менавіта гэта я і спрабую зразумець, прабач, калі " ты заўседы казаў, і я не бачыў.
    як не c' ? нагрузкі? чаму? 1000 абаротаў, калі я патрабую, напрыклад, 50 мм3 хоць permettendolo карту ад дыму у мяне вельмі павольная рэакцыя, і па-ранейшаму не паліце? Можа быць, для rail, што трэба час, каб падняць ціск?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў lupak Visualizza Messaggio
    Дзякуй за адказ, Манро,? менавіта гэта я і спрабую зразумець, прабач, калі " ты заўседы казаў, і я не бачыў.
    як не c' ? нагрузкі? чаму? 1000 абаротаў, калі я патрабую, напрыклад, 50 мм3 хоць permettendolo карту ад дыму у мяне вельмі павольная рэакцыя, і па-ранейшаму не паліце? Можа быць, для rail, што трэба час, каб падняць ціск?
    дызель нават адносіны з afr нізкіх коштах, не паліць, без "грузу" чаму рухавік не вырабляе "праца" ці ўлада, што заўгодна ў гэтым стане...? калі, напрыклад, ты-нападаў, прычэп да аўтамабіля або паспрабуйце сутыкацца з вышэйшай кропкі ў красавіка? 1000 абаротаў, вы ўбачыце, што машыны comincer? раптам паліць, калі не адпавядаць аб'ему нататкі afr праз карту....
    і гаворка трохі складаны, але мы кажам, што мае вялікія лініі працуе, таму... afr уступае ў гульню толькі, калі c'? адзін "намаганняў" з боку рухавіка....вазьмі, як прыклад, трактароў цягавая..нават калі яны і помпаў впрыска, што яны кідаюць дызельнага вядра ў рухавік на халастым ходу не паляць..., робяць легкі туман, шэра-блакітнаваты больш, чым у іншы, тлумачыцца тым, што для выкарыстання ціску turbo сагнуць шатуны,зша панізіць ступень сціску і, такім чынам, на халастым ходу дызель не мае неабходнай тэмпературы, вытворны ад сціску для спальвання дызельнага паліва ва ўмовы,....
    вяртаючыся да вашай машыны lupak я хацеў бы спытаць вас, калі вы ўпэўненыя, што впрысните, што дызель.....вы зрабілі часопіса??

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    92
    хлопцы, выкарыстоўвайце некаторыя праграмы для пераўтварэння мм3 ў мг?? дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    ? дастаткова памножыць на шчыльнасць паліва, г. зн. памножыць мм3 / 0,85

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    92
    Citazione Першапачаткова Напісаў franco75 Visualizza Messaggio
    ? дастаткова памножыць на шчыльнасць паліва, г. зн. памножыць мм3 / 0,85
    чакае чаму-то не вяртаюцца рахункі... lupak да падлічылі, што 52,2 мм3 =43,85 мг. але, калі мы 52,2*0.85 =44.37....... што я памыляюся?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    ен выкарыстаў 0,84, як шчыльнасць

Старонка 8 з 15 PrimaПерад ... 678910 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы