Старонка 8 з 11 PrimaПерад ... 678910 ... АпошняеUltima
Вынікі 71-80 з 104

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    113
    кампанія, дзе я працую мае marelli tester plus-цяпер цікаўнасць ўжо гэта, калі яна была ў росквіце адважваўся сказаць, што гэта было вашчэ, то ў нас есць эрмес (actia італія), што не і яшчэ, што ўдзельнік 310, (tecnomotor) marelli logic, гэта таксама мае трохі абмежаванняў на нямецкіх памылак, часам скажоныя, не бачыце, многія параметры вельмі важныя, асабліва на дызель, то для астатніх жа мы выкарыстоўваем вельмі мала, быўшы ўпаўнаважаным, а затым дыягназ афіцыйных
    зараз я спрабую выдаткаваць некалькі еўра на трымальнік для autocom клон, па мне, варта паспрабаваць бачылі даступных цэнах

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Сіцылія
    Паведамленні
    88
    Я многія сродкі дыягностыкі kts ў lexia да autocom = vas, vag і г.д...... тое, што я выкарыстоўваю штодня, і' B-touch Brainbree і гэта выдатна, каб хуткасць і функцый, якія яшчэ не маюць рэкамендую ўсім, Добрая праца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    120
    З elm+***********+тросы , vag і autocom ўдаецца працаваць досыць добра...але я кажу ****llo аматарскі. У ****лло, вядома ж, існуюць прафесійныя інструменты-й? магутныя. Вы павінны бачыць, што працы трэба зрабіць... вядома, гэтыя вы не можаце выраўнаваць датчыкі крутоўнага моманту, электрычны ўзмацняльнік руля або іншыя падобныя рэчы.

Я выкарыстаў часам дыягназ Tecnotest (у крэдыт) і добра працуе. Узмацняльнік руля вышэй я аднавіў з гэтым. =)
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 08-03-2013 ў 20:51

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    20
    Citazione Першапачаткова Напісаў Tinturia Visualizza Messaggio
    З elm+***********+тросы , vag і autocom ўдаецца працаваць досыць добра...але я кажу ****llo аматарскі. У ****лло, вядома ж, існуюць прафесійныя інструменты-й? магутныя. Вы павінны бачыць, што працы трэба зрабіць... вядома, гэтыя вы не можаце выраўнаваць датчыкі крутоўнага моманту, электрычны ўзмацняльнік руля або іншыя падобныя рэчы.

Я выкарыстаў часам дыягназ Tecnotest (у крэдыт) і добра працуе. Узмацняльнік руля вышэй я аднавіў з гэтым. =)
    аднак fiatecusan добра працуе з узмацняльнікам, электрычныя, у тым ліку выраўноўванне. Асабіста спрабаваў на розных Panda і Y, на якім ен быў заменены датчык

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    88
    у elm 327 ў розных версіях і канфігурацыях ? можа быць іп? эканамічны дыягназаў, есць розныя праграмы, але, па мне, i-ы? функцыянальныя: scanxl, scanelm, ***********.

замест таго, каб opel я хацеў бы спытаць вас поўную дыягностыку існуе толькі opcom? кожны брэнд, такім чынам, мае свой інтэрфейс?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    я ў майстэрні мы выкарыстоўваем texa, brain bee, motorscan , vag com. maa сказаць, мой я добра brain bee,што texa

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    24
    Мы ў майстэрні ў нас есць kts bluetooth цьфу. Xo мы хацелі атрымаць яшчэ адзін.........autocom?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    24
    Якую мадэль параіце?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    24
    Не, я не патрэбна,**** llo аматарскі але для " майстэрні вы параіце мне быць bosch kts?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    20
    для мяне kts і' top

Старонка 8 з 11 PrimaПерад ... 678910 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні