факт ? што некаторыя не разумеюць, камерцыйныя стратэгіі, якія яны за гэтыя недахопы, у некаторых выпадках гэтыя часткі cagionevoli ўстанаўліваюцца спецыяльна для таго, каб прыцягнуць кліента на замену led zeppelin з яго заробку для дылераў, і дома маці, і той факт, што гэтыя недахопы не былі, ідуць заклікі афіцэраў, кажа аб шматлікіх рэчах
Я думаю, што праект клапанаў, так жа добра, як я сказаў раней, на паведамленне n*65, павінны, вядома, змяніць яго ў лепшы бок, я скажу вам, чаму? я апынуўся на BMW320d 150hp,
павярнецеся, выпраўцеся swirl car ўзнікалі ў вас на нізкіх абаротах трохі лянота, і спажываў трохі больш, яго чорны дым з выхлапных газаў, а таксама да мінімуму.
запусціўшы карту ў doc вырашае ўсе самым лепшым чынам, мой спажываў менш, і было больш? наладзіць на нізкіх абарачэннях, я кажу 3000, што, магчыма, паводзіны адрозніваецца ад 2000, я выконваў тую ж задачу ў іншым, які мае bmw 320d, як ваша, але кали і недахопаў, вамі згаданыя , не прадстаўлены
Праблема вырашана з картай легкія, ен адчуваў сябе крыху пара, яшчэ і не курыў, як мінімум, diciammo, які ішоў недалека, але кліент скардзіўся, чаму? ен казаў, што расход паліва не былі палепшаны, вы ведаеце, як кліентаў толькі б не плаціць......
heehehhe разумею цябе ;-) яны заўседы робяць cos?, але што ? адзін іх дэфіцыту
дзякуй, але я меў на ўвазе ў titanium?
цот я croma з код памылка p2004 я разабралі калекцыянеры і я ачышчаны ўсе чаму? была бойня, машына мае толькі 60000 км, перш, чым я даваў l памылка p2004 , p2013 і тое, клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог, я зрабіў дыягностыку ўключыць, каб убачыць, калі клапаны матылек працавалі і ўсе ок , то я бачыў, што сістэмы рэцыркуляцыі ог заставалася адкрытай, і я думаў, што ен запэцкаў ўвесь калектар.
разабраў калектар чысты, усе клапаны працавалі ўсе добра, і я сабраў.
цяпер... вяртаецца кліенту з праблемамі strattonamenti ад 1600 абаротаў на 2500 абаротаў і індыкатар рухавіка, што вы ? гарыць час ( калі ен быў на шашы ) і памылка p2004 .
зробленая дыягностыка ўключыць яшчэ і клапаны працуюць добра, можа быць, што зачароўваюць нават зараз, што ? усе чыста?
можа быць засланка з прывадам, электроннай пошты ў монтэ впускного калектара . пошта-то значэнне