на самай справе я хацела менавіта гэтага,я шмат 1000 за клон? яны пі? ціхі
на самай справе я хацела менавіта гэтага,я шмат 1000 за клон? яны пі? ціхі
я чакаю, што есць што-то каштоўнае, цюй? на форуме, магчыма, у раздзеле " продаж праграмаднак, меркаванне экспертаў, як вы ? заўседы каштоўна і карысна для ўсіх, я для параўнання ў першым класе azzz
эксперт цяпер не перашчыраваць, нават я-пачатковец? я стаў сур'езна
таксама я зачараваны з гэтага свету, але я лічу, што есць жаданне, час і запал, каб даведацца, то, не ? сваю працу я раблю зусім іншае, і я гляджу добра, каб канкурыраваць або ствараць праблемы для каго ? галіны і працуе з запалам і прафесіяналізм?, ? толькі асабістыя веды
mpps v12 ? праўда, што робіць некаторыя аўтамабілі ў pi? але цяжка ў can і пратаколы не працуюць добра...
Я да гэтага часу з mpps v12 у мяне ніколі не было праблем. Учора я загрузіў карту на bmw serie1 120d 163 л. с. і ? усе ішло добра, зрабіў у адкладзенай запісу (recovery) і блок харчавання, падлучаны да 14 v, напісана ў каля 2 хвілін.
Наступны інструмент, які acquister? ? безумоўна, певень v2, што яны кажуць, ідзе добра.
Калі блок харчавання не ? стабілізаваных на 14 у, але частка з 14,5 v і падымаецца і апускаецца 0,4 v, ніколі не апускаюцца ніжэй за 14 v можа выклікаць блакаванне?
Мой ? клон. Што тычыцца харчавання я падключыў паралельна да батарэі блок харчавання на 40 ампер ў Diamond, праца на рацыі, і харчаванне стабільнае 14.3 вольта, як толькі я пачаў пісаць, я загараюцца розныя індыкатары на панэлі і ўвод у эксплуатацыю помпы, бака дызельнага паліва. Я спалохалася толькі ў канцы, калі не толькі што скончыў пісаць флэш-памяці і праверыў cks я зачыню прогу, калі-небудзь у запісу нармальна. У мяне быў страх страшны, але пасля выключэння і ўключэння карціна ўсе ў парадку. Я нават перарабіў чытанне ecu, каб пераканацца, што запіс была паспяховай ? аказалася ок.
вельмі добра, выдатны клон, такім чынам,![]()