Старонка 8 з 8 PrimaПерад ... 678
Вынікі 71-80 81

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў maxgen Visualizza Messaggio
    Не ведаю, калі карты vgt. Тых, хто мне яго прапанавалі, ён сказаў, што ёсць змены магутнасці і расходу паліва. Паніжае ціск турбо, толькі пры вас увесь час, але як толькі націснула на газ ціск павялічваецца, як паказана на карце
    карты скіду з восі iq мм3, якія тычацца парог спрацоўвання пры пераходзе ад нармальных да рэгенерацыі. не думаю, што трэба чапаць. На самай справе, было б цікава паставіць у нуль, на аўтамабіль, з яшчэ dpf, каб убачыць, што адбываецца, таму што на гэтай defappata я думаю, калі ён адключаны.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    карты скіду з восі iq мм3, якія тычацца парог спрацоўвання пры пераходзе ад нармальных да рэгенерацыі. не думаю, што трэба чапаць. На самай справе, было б цікава паставіць у нуль, на аўтамабіль, з яшчэ dpf, каб убачыць, што адбываецца, таму што на гэтай defappata я думаю, калі ён адключаны.
    Я зрабіла тэст... Да 130 км/ч стрэлка турба пастаянна на 1/1.2 бар. Цяпер заўсёды ў 130км/ч ўпала да 0.6/0.8 бар. Так што працуе рэдагаваць гэтыя карты, нягледзячы на машыну, ўжо defappata?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў maxgen Visualizza Messaggio
    Я зрабіла тэст... Да 130 км/ч стрэлка турба пастаянна на 1/1.2 бар. Цяпер заўсёды ў 130км/ч ўпала да 0.6/0.8 бар. Так што працуе рэдагаваць гэтыя карты, нягледзячы на машыну, ўжо defappata?
    Гэта цікавая рэч, але вы павінны быць упэўненыя, каб зрабіць гэты тэст і той жа ўчастак дарогі з тым жа нахілам і той жа прапорцыі педалі....калі няма-гэта імгненне ўхваліць значэння. А яшчэ лепш запісаць лог з модамі і без модов (зразумела, толькі тыя карты павінны быць розныя, а астатняе ўсё роўна)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    А чатыры карты, пачынаючы з адраса 1E3198

Старонка 8 з 8 PrimaПерад ... 678

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання